pondělí 31. srpna 2015

Rozbalování balíčku - video

Krásný pondělní den!

Nový týden začneme videem, tentokrát něco nového. A to doslova. Můžete se totiž podívat na rozbalování balíku, který jsem si objednala na e-shopu Dekorativka.cz. Měla jsem pocit, že se musím odměnit za všechnu tu dřinu při stěhování, navíc jsem měla svátek, takže to bylo jasný, odměním se :) Bylo těžké vybírat, protože na tomhle e-shopu bych se opravdu vyblbla do sytosti! Nakonec jsem si koupila pár věcí, které jsem měla dlouho v merku nebo jsem potřebovala doplnit zásoby (budete se divit, ale vážně mi docházely tělové krémy! :D). No a když balíček přišel a já si ho vyzvedla na pobočce Uloženky, rozhodla jsem se ho otevřít před kamerou, abyste z toho něco měli i vy :) Takže kdo chce, může omrknout nové přírůstky, kdo ne, tak ať se vrátí v dalších dnech, kdy vám představím v recenzích zase něco nového.. ;)





Tady mám pro vás aspoň jednu fotku s velmi krátkým popiskem, pro ty, kteří by obsah rádi viděli. Samozřejmě se můžete postupně těšit na recenze všeho. Budu nyní testovat jako divá! :)


Zase jsem se spustila zejména v nákupu tvářenek (bronzeru), všimli jste si? Koupila jsem si hned tři kousky a to Catrice Iluminating Blush, Elf zapečenou tvářenku a Bronzující perly od UMA Cosmetics. Pak jsem neodolala i některým stínům. Konečně jsem sáhla po něčem od české značky E-style. Původně jsem měla v košíku jejich novou paletku, ale nakonec jsem si říkala, že je jich teď všude plno, tak s tím počkám a vyzkouším nejdříve jejich Quattro stíny. No a ta fialová krása je od značky Jordana. To je vážně pecka a já už se těším, až tyto Krémové stíny vyzkouším! :) Doplnila jsem zásoby krémů a sáhla po Tělovém máslu Fennel s vůní třešňového květu. Už teď se těším, až se do něho pustím! Také jsem si koupila na zkoušky Tělový peeling Dairy Fun značky Delia Cosmetics, což je ta nejrozkošnější kosmetická věc, kterou jsem doma kdy měla! Pořád se chodím kochat tou roztomilou sklenkou a navíc k němu neustále čichám, protože kombinace jablka a karamelu je vážně boží! No a na závěr Suchý šampon Original značky Milton-Loyd, který se u nás doma rozhodně neztratí.

Z mého balíčku vše, pak jste tam mohli ve videu vidět ještě dva balzámy na rty a to Himalaya a Ziaja, které si vybrala sestřička. No a pro tentokrát rozbaleno.. ale prozradím vám, že už pomalu připravuji další objednávku, protože těch lákadel tam je spousta...

Tak co na balíček říkáte? Máte s něčím z toho zkušenosti? Zaujalo vás něco? 

10 komentářů:

  1. Ten peeling je uplne bozi, uz jen kvuli tomu baleni bych ho brala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně krása! :) a nejen, že to tak krásně vypadá, ale navíc to nádherně voní! Ségra dneska přiznala, že sem chodí na tajňačku čichat :D :)

      Vymazat
  2. Ahoj Klárko! Super nákup ;) Brala bych všechno kromě těch modrofialových stínů. Ne že by nebyly krásné, ale tyhle odstíny mi nesluší, tak mám holt smůlu. Jinak bych zužitkovala všechno :) A těším se na recenze všech těchhle krásných věciček.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty oční stíny mají v několika odstínech! :) Tedy ne na Dekorativce, ale na ofiko stránkách :) http://jordanacosmetics.eu/kategorie-3_78_25/oci-ocni-stiny-kremove-ocni-stiny-s-trpytem.html

      Vymazat
  3. A já doufám, že co nejdřív bude recenze na oční stíny od E-style, mám v plánu si je pořídit a stále váhám jaké :D je to hrozně těžké všude je tak chválí. Jinak super balíček těším se na všechny recenze :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude, bude.. Já to jenom musím všechno nafotit a pořádně vyzkoušet :) :D

      Vymazat
  4. Tak to jsou dokonalé nákupy:-) Tenhle e-shop už jsem procházela a přiznávám, že nabídka je opravdu lákavá, takže to i já vidím na nákup:-) Budu se těšit na recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký nákup, nezkoušela jsem z toho nic, ale Estyle mě teď hodně láká :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo E-style teď frčí :) Já jsem na stíny zvědavá, podle toho si pak pokoupím další kousky :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)