středa 19. srpna 2015

Otázky a odpovědi I. (video)

Krásný úterní den!

Mám tu pro vás jedno dlouhé video plné otázek a odpovědí :D Řeknu vám, že dlouho mi žádné video nedalo tak zabrat. Copak to mluvení, to mi šlo samo a věřte mi, že kdybych mohla, vykecávám se k tématům ještě teď. Opravdu jsem vám měla co říct, proto je také video tak mega dlouhé.


Samo o sobě bylo povídání fajn, ale měla jsem chuť s tím opravdu seknout a na video (i na ty další) se vykašlat. Všechno začalo tím, že jsem si vůbec dovolila něco naplánovat. Už to mám vyzkoušené několikrát, že jakmile si natáčení naplánuji a těším se na něho (jakože jsem se v pondělí těšila a chtěla videí natočit několik), tak z toho nic není. O půl osmé ráno začali dělníci na lešení bušit, vrtat a kecat přímo před našimi okny. Jak jsem je tu doteď neviděla něco dělat, tak dneska jsem je viděla za okny chodit celý den, takže natáčení byla fakt zábava. Asi si museli solidně ťukat na čelo, proč tam ta holka mluví sama pro sebe.. :D Pochybuji, že by jim něco říkalo Youtube nebo blog.. No ale to nebylo všechno. Samo o sobě stálo za prd i světlo, které máme tlumené právě ještě tím lešením. Jak celý srpen sluníčko svítilo o sto šest, zrovna včera celý den tma jako v pytli a pořád pod mrakem. Vážně vám řeknu, že jsem měla chuť se na to vykašlat. Ale ne, já šla točit.. Tak točím točím a točím. První část videa - omrknu a ona celá rozostřená.. :D Tak točím znovu, po čtvrt hodince se mi to vypne poprvé kvůli přehřátí.. Začnu točit podruhé.. opět se mi to vypne po dvaceti minutách kvůli přehřátí. Tak točím třetí část s tím, že bude poslední.. a ona se mi vybije těsně před koncem baterie. Asi nemusím říkat, jak moc jsem běsnila, jak jsem z toho byla vyčerpaná a zase ze mě lilo, i když venku už žádný hic nebyl. No, tak jsem si hodinku počkala a šla to dotočit a je z toho video na 45 minut.. :) Doufám tedy, že jsem odpověděla na všechny otázky, které vás zajímaly a klidně pište další, kdyby vás zajímalo něco dalšího, ať se můžu časem trápit nad pokračováním :D :)


Vzhledovou stránku videa tentokrát moc neřešte, musím ještě zapřemýšlet nad tím, kde budu v novém natáčet a jak jsem říkala, to světlo bylo dost špatné, takže i ostření a barvy a tak.. Jo, už plánuji začít šetřit na kameru, jinak to nevidím :)

16 komentářů:

  1. Klárka kuřák. :-D To mě udivilo nejvíc, ale naprosto chápu - já mám ty tři krabičky tak na rok, ale rozumím tomu, že když musíš, tak musíš. A seznamování přes seznamku prostě není už nic divnýho. Myslím, že naopak v době našich dětí bude divné seznamovat se face to face, to už všechno pofrčí přes počítače. Přeju ti, ať vám to s přítelem vydrží! Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, už je to tak :D Ne že bych si občas neříkala, že bych za ty peníze za cigarety mohla mít o něco více kosmetiky, ale prostě to je blbej zvyk, kterého se budu těžce zbavovat, dokud budu pracovat tam, kde pracuji :D při příštím zaměstnání to musím odbourat! :D :D A jinak moc děkuji za milá slova! :)

      Vymazat
  2. Moc pěkné video, Klárko :) Je vidět, že jsi spokojená teď a tady kde právě jsi. A je fajn, že dneska ještě seznamky tak nějak fungují. Moje sestřenka se taky seznámila takhle a dneska už plánují svatbu :D No to sem nepatří, jsi šikovná, že dovedeš takhle krásně a dlouho mluvit. To bych nedala!

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Evičko! :) No vidíš to, tak že bych za pár let přeci jen přehodnotila svůj názor a taky svatbu začala plánovat..? :D Ale dala, povídání jde samo :) Až jsem se sama divila, obvykle mi to takhle jednoduše nejde :D

      Vymazat
  3. Podarené video. Máš príjemný hlas a dobre sa počúva. :-)
    Beauty by Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nevím, svůj hlas nemůžu vystát, přijde mi hrozně uječený :D Ale moc děkuji! :)

      Vymazat
  4. Ty jsi tak mala???:)) Ja myslela, ze mas tak 170 cm:)) Ja jsem raky zaprdek. No tak co, je jedno, kde jste se nasli, hlavne, ze jste se nasli.. Seznamky nejsou nic spatneho, vidis, ze i tys tam byla a jsi normalni clovek:) Ja tam take pred 11 lety byla, odepsal a od te doby se ho nemuzu zbavit...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D :D tak to mě čeká pěkná budoucnost! Jojo jsem prcek :) to je vždy vidět i z fotek, jak stojím vedle někoho, vždycky jsem všude nejmenší :D

      Vymazat
  5. Děkuju že jsi odpověděla na otázky, které jsem ti napsala. Moc pěkné video. Doufám, že tě někdy v práci potkám :-) Už jsem tě jednou viděla, ale zrovna jsi byla za pokladnou a já si nic nekoupila :-))) tak snad příště. Ale jsi moc sympatická a doufám, že brzo bude další video. Jinak PCE jsou bezvadné město, tak k nim mám velice blízký vztah.
    Nejvíc mě překvapilo, že jsi nedostudovala a že jsi kuřák :-) ale stejně tě mám ráda, protože jsi super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se příště přihlaš ;) Určitě brzy bude další, dnes jsem jedno natáčela :) Haha, překvapením jsou všechny špatné vlastnosti, jo? :D No jo, už to tak je, nejsem svatá :) a děkuji! Za otázky i za milá slova! ;)

      Vymazat
  6. Klárko chci se zeptat, když jsem si v HM koupila plavky bílo-modré (na eshopu) mohu u vás na prodejně uplatnit reklamaci, když se mi z nich vypárali korálky a bílé pruhy jsou žluté (nejspíš od sluníčka nebo opalovacího krému)? Bude reklamace uznaná? Děkuju moc a samozřejmě chápu, pokud nebudeš vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, vím, ale bohužel Tě zklamu, reklamace z e-shopu (ani výměny, vrácení zboží) u nás možné nejsou.. prozatím je e-shop zcela samostatná jednotka a víceméně s námi "nemá nic společného"..

      Vymazat
  7. ahoj, príde mi trošku zvláštne, že na jednej strane hovoríš, že nevieš napísať diplomovku o niečom o čom nič nevieš (aj keď si to študovala niekoľko rokov) a na druhej strane, že by si raz chcela robiť to čo si vyštudovala ... protirečíš si :D U nas na Slovensku si môžeš tému navrhnúť aj sama, to si neskúšala? :) a potom som video vypla, lebo nechápem ani to ako môže niekto robiť s oblečením a nemať k nemu žiadny vzťah hmmm ... neber to v zlom jednoducho môj názor. Maj sa pekne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože já jsem na navazujícím vystudovala něco jiného než na Bc. :) a zároveň na střední jsem měla jiné zaměření (to účetnictví o kterém hovořím) a to mě bavilo ještě víc ;) proto o tom mluvím :) Ing. beru jako nedostudované, tudíž o tom nemluvím jako o tom, co jsem vystudovala a co bych chtěla dělat :D A téma jsem si navrhovala, ale ani tak jsem to nesepsala.. prostě k tomu mám už úplně averzi a nepřitahuje mě to :) bavilo mě učit se, ale ne psát DP :D A vztah k oblečení mám, o tom tam nepadlo ani slovo.. psala jsem, že mě nebaví ho kupovat.. nikoliv že mě nebaví móda :D pracuji s ním ráda, módní inspirace mě baví, časopisy prohlížím, různé internetové magazíny stránky atd taky..i naše trendy mě baví, jen to nenakupuju, mám toho po tom čase stráveném v práci plný zuby :)

      Vymazat
    2. *říkala jsem, že mě nebaví ho kupovat..
      Btw, ty nákupy nemám prostě ráda celkově.. to se netýká jen oblečení, ale i jídla a všeho ostatního.. prostě mám celkově po krk obchodů :D

      Vymazat
  8. s tou Prahou to mám úplně stejně.. už když jsem se rozmýšlela, kam půjdu na VŠ, věděla jsem, že tohle velké mraveniště to nebude. ikdyž jsem teď v Liberci kvůli škola, chtěla bych se jednou vrátit za rodinou na vesnici a kdybych to slyšela před pár lety, tak tomu snad ani nebudu věřit :D já věřím, že ta svatba a děti s tím "pravým" partnerem přijdou samy :) jinak jsi mi hodně sympatická a působíš na mě rozumně.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)