čtvrtek 27. srpna 2015

New in: červenec 2015

Krásný čtvrteční den!

Tak je to tady! Trošičku, ale opravdu jenom trošičku později než obvkle :D Bohužel, nedá se nic dělat, dříve to nešlo. Dnes tedy všechny nové přírůstky za červenec, kterých naštěstí nebylo tolik, takže se to (ne)vešlo do dvaceti minut. Jo, když už jsem u toho, tak se těm, kteří koukají na video omlouvám, že tam chybí rozloučení, ale vypnul se mi fotoaparát a jelikož jsem to zjistila až druhý den při konvertování a stříhání, neměla jsem na to nervy a řekla jsem si, že to znovu přetáčet nebudu. Jistě to chápete, že ano. Je pro mě prostě blbost přetáčet dvacet minut videa kvůli dvaceti vteřinám na konci, kde vám řeknu ahoj.. ;) Takže dnes neúplně, tak prosím omluvte moji nezdvořilost :D



No a ti kdo videa nemusí, tu mám tradičně i krátké písemné shrnutí.. Mám tu zase pár věcí, které bych vám chtěla ukázat. Tedy pár ne, je jich vlastně nakonec celkem dost :)


Hned na začátku července jsem se rozhodla zatočit se svýma nohama. A tak jsem naběhla do Rossmanna a DMka a nakupovala věci k péči o chodidla. Od té doby si každou chvíli relaxuji s nohama v lavoru, kde se mi nohy namáčí v Koupeli pro nohy od Balei, která obsahuje mandlové mléko a makadamiový olej. Je to príma věc pro intenzivní péči nohou. Díky tomu paty krásně změknou a potom je můžu vydrhnout pemzou zn. FussWohl, kterou jsem kupovala v Rossmannovi a stála asi 30 Kč. Jednou jsem si dala i Karlovarskou koupel nohou od Ozal, což je snad už i legendární sůl do koupele, která také pomůže nožičky zjemnit. A na závěr už je tu krém, který už je u mne stálicí, i když teď jsem ho nějakou dobu neměla.. No jasně, že mluvím o krému s ureou, který má na svědomí Balea! Žádný jiný levný krém není tak stoprocentně účinný jako tenhle, takže jestli jste ho ještě neměli, koukejte to brzy napravit! :)


Pak tu mám po delší době něco nového od e-shopu inhair.cz, tentokrát Biokera Natura Grapeology od Salerm Cosmetics, což je hroznový olej na vlasy. Zatím jsem s ním nadmíru spokojená, takže uvidíme po nějaké době, jak hodně se mým vlasům osvědčí.


V červenci přišel i nadupaný balíček od L'oréalu. Nechyběly nové lesky/rtěnky Color Riche Extraordinare a jeden odstín z nových matných rtěnek Color Riche. Ta kazeta ležící na fotce je novinka True Match Genius, což je primer, make-up, korektor a pudr v jednom. Jak to funguje zjistím snad brzy, ale zatím to otestovat nemohu, jelikož je na mě odstín světlý (jo, jako fakt!), takže za pár dní/týdnů. A pak tu mám další pomocníky na vlasy, masku doplňující řadu Ultra Doux od Garnier a Extraordinairy Oil, což je olej v krému od Elseve. To vypadá na oblíbence už jen kvůli té vůni! ;)


Nechyběl ani balíček Dermacol. Ten měl vyletněný obsah. Nejprve voděodolná řasenka Mega Lashes, to aby mi vydržel make-up i u vody. Jen škoda, že já k ní nechodím :) Aby se mi podařilo řasenku jednoduše a bezbolestně sundat, tak tu mám i dvojfázový odličovač. A pak něco pro moje nehty - dva třpytivé top coaty, o kterých jsem vám již psala tady, takže nemá cenu to tu dál pitvat. 10 Blue Sparkle je moje láska! No a abych jednoduše odstranila z nehtů i zbytek laku, přišel v balíčku i Expresní odlakovač. Z toho mám opravdu radost, protože je to moje stálice. Takže jsem zase na chvíli zásobená.


Hodně se v červenci předvedla značka La Roche-Posay. Na otestování mi poslali inovované kousky řady pro citlivou pleť a to jejich perfektní Micelární vodu a Čistící pleťovou pěnu. Pěny já můžu a právě mi ta aktuální (Pureté Thermale od Vichy) došla, takže ji mám alespoň čím nahradit. Micelární vodu jsem již měla, takže to je sázka na jistotu. Vím, že budu spokojená.


U La Roche-Posay ještě minutku zůstaneme. Letem světem vám jen řeknu, že jsem vyhrála na stránkách v projektu Sdílejte Vaši selfie. Abych pomohla, přidala jsem svoji selfie s produktem LRP a měla jsem to štěstí, že jsem byla jednou z pěti vybraných odbornou porotou, kteří vyhráli balíček této kosmetiky. Jelikož už mám dost věcí z balíčku vyzkoušených, rozhodla jsem se ho poslat dál a tak se můžete těšit na další soutěž :) Pak je tu krém na ruce nové značky na našem trhu Oliveway. Značka mne celkem zaujala, má být založena na přírodních látkách a využívá tradičních řeckých surovin. Zní to skvěle a krém se zatím i skvěle projevuje, takže uvidíme, uvidíme.. :) No a aby toho nebylo málo, zastoupení Parfémy Elnino.cz mi také zaslalo něco k otestování a hádejte co? Nejpověstnější kousky! A to EOS balzám na rty, který jsem asi jako poslední blogerka na světě dosud neměla v ruce.. A pak.. Och.. Poklad! NUXE multifunkční olej, který mi momentálně zdobí můj nový stůl. Je tááák krásný! :D Jsem z něho úplně vyplesknutá a budu se muset hodně nutit, abych ho vůbec dokázala načít a používat! :)

Tak a to bylo v červenci vše. A teď už se můžete těšit na srpnový haul, který nebude o nic menší, ba naopak. Do včerejška to vypadalo, že vám toho moc ukazovat nebudu, ale stačily dva dny, pět balíků a mám tu toho zase mraky.. :D Takže zase příště.. :)

A vás se ptám, zda máte s něčím z toho zkušenosti? Čím jste si udělali radost v červenci vy?

12 komentářů:

  1. Olej od Elseve bych rada vyzkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá vážně dobře :) jen mám těch věcí na vlasy teď tolik, že nevím, který zkoušet dřív :( :D

      Vymazat
  2. Hezké novinky, řadu Extraordinary Oil od Lorealu mám moc ráda a odlakovač od Dermacolu přímo miluju :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tuhle řadu od Lorealu v drogérii nějak nepostřehla :D tak to musím napravit a omrknout to vše :) A odlakovač je prostě pecka, moje stálice a už nechci jiný :D

      Vymazat
  3. Na ten olej v krému jsem tuhle koukala a bylo mi to poměrně sympatické. Odlakovač od Dermacolu je můj oblíbený, protože rychle odlakovává a na Effaclar se teď chystám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olej v krému zní hrozně zvláštně, ale myslím, že to bude moc fajn kousek, cítím to v kostech :D jen nevím, kdy se na něho dostane, sešlo se nějak moc novinek na vlasy :-/ :D

      Vymazat
  4. Olej od Nuxe je moje velká láska.Mám pořád přilepený nos na lahvičce a očuchávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já taky :) Fakt se mi ho nechce ani používat, bojím se, že si ho vyplejtvám! :D

      Vymazat
  5. Koukám, že řada Ultra Doux se rozrostla o masku na vlasy, to jsem ani nevěděla:-) A Extraordinary Oil mám ve formě šamponu a kondicionéru a ano, nádherně voní:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta vůně je boží :) Já jsem zase netušila, že existují i šampony a kondicionéry Extraordinary Oil :D takže si asi dokoupím kompletní řadu a budu pořád fetovat tu vůni :D :)

      Vymazat
  6. séria výrobkov od Elséve Extraordinary Oil je super účinná, ale ja tú vôňu nejako nemusím :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)