pondělí 3. srpna 2015

Jak skladuji kosmetiku? (video)

Krásný pondělní den!

Po více než týdnu tu pro vás mám přichystané další video. Ač momentálně času nazbyt zrovna není a prožívám jedno z nejstresovějších období, tak jsem včera na chvíli vypnula a pustila se do natáčení. Video na téma Jak skladuji kosmetiku pro vás chystám už opravdu hodně dlouho. Vlastně tak nějak od té doby, co jsem se nastěhovala do (ještě pár dní aktuálního) bytu. A to už je skoro rok :D Já jsem fakt hrozná, pořád některé články odsouvám a pak je píši doslova na poslední chvíli. Tohle je pomalu, ale jistě ohlédnutí za minulostí, jelikož takhle skladovat budu asi už jen týden :) Nové bydlení se rýsuje a během následujících 14 dní už budu bydlet jinde, takže všechno bude jinak, jelikož nábytek zůstává na místě a já si to budu zařizovat po svém.. Takže třeba za další rok (:D) vám udělám update... Teda, kdoví, co za rok bude, ale třeba se i k tomu dopracuji.. :)


Dost povídání, kdo chce, může omrknout můj "sklad" a binec a chaos, který vlastně má svůj řád :)


Abyste nebyli ochuzeni o fotky, tak tady pár záběrů, toho jak to vypadá. Jen upozorňuji, že fotky jsou focené o pár týdnů dříve než točené video, takže to vypadá o maličko jinak. Resp. sem tam je jen jiný produkt a tak :) Víte, že u mě se to střídá jako na běžícím páse! ;)


Pořádek na stolku.. Na fotkách o něco větší než ve videu, testuji toho teď o trošku víc, takže už tam není tolik místa jako předtím :D


Vidíte, že i testovací dekorativní kosmetiky je tu na fotkách méně? :D Tady to byla ještě pohoda, jen pár kousků, které jsem postupně zkoušela.. Dneska mi "odkladné místo" přetéká a já nevím, co testovat dřív ;) :D Ale systém zachován stejný.


Šuplíčky jsou rozdělené, takže vždy vím, kde co najdu. Horní vlevo je plný paletek očních stínů, horní pravý je pro věci na rty (balzámy, lesky na rty, rtěnky, které se nevešly do stojánku). Spodní vidíte na fotkách - levý je pro kosmetiku na tvář, resp. tvářenky + bronzery doplněné o aktuálně používané make-upy (ty mám asi jen dva nebo 3) a korektory (také dva). Pravý spodní je potom pro věci na oči, od tužek, přes linky, báze pod oční stíny až po mono stíny a nově už i paletky (vrchní šuplík už ty nové nepobírá).


Tady už horní foch komody, kde skladuji všechnu pečující kosmetiku do zásoby. A to ať vlasovou, tělovou nebo pleťovou. Prostě sem patří všechno!


A co laky na nehty? Ty mají svoje místo v krabicích od beauty boxů. Aktuálně jsou dvě plné a jedna je rezervní a obsahuje pouze top coaty, base coaty a nějaké ty pomůcky k lakování (oddělovače na prsty, pilníky, korekční pera, atd.).

Tak a to je asi všechno, co jsem vám chtěla ukázat.. Takže má kosmetika se s vámi na chvíli loučí a časem se na ni zase můžete těšit ;)

A vás se ptám, jak skladujete kosmetiku vy?

Klidně naházejte tipy na nějaké hezké kosmetické stolky, skříňky, komody.. Já už začínám pomalu vybírat, tak ať je z čeho! :)

12 komentářů:

  1. Laky na nehty též skladuji v papírové krabici. Ostatní makeup mám ukrytý v hlubším šuplíku, kde mám umístěny různé přihrádky, ale stojánek na rtěnky mi stále chybí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to teď budu muset vymyslet nějak jinak :) stůl budu mít maličký a trochu se bojím, abych tam vše nacpala :D

      Vymazat
  2. Krásné:-) Já jsem právě ve fázi končícího stěhování a zabydlování se v novém, takže veškerou kosmetiku mám po krabicích, ale až se vybalím a zabydlím, tak bych to chtěla víceméně nějak jako v původním bydlení, dekorativku v šuplícíh v toaletním stolku, na jeho ploše pak pečující kosmetiku, krémy na ruce, parfémy, štětce a zbytek dekorativky, která se mi už nevleze do šuplíků:-D Pečující kosmetika do zásoby byla a bude v komodě, laky na nehty v papírových krabicích, ostatní ,,kosmetický bordýlek,, pak v úložných boxech:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zvědavá, jak to teď vymyslím :D místa bude málo a věcí je až moc.. :D

      Vymazat
  3. ahoj,no nahodou mas poriadok a hlavne vsetko po ruke.ja mam teraz totalny bordel,som prehadzovala izby tym padom si aj ja musim vsetko nanovo uskladnit co nie je lahka uloha.stale rozmyslam nad tym kde vsetko dat aby to bolo v bezpeci.lebo moja mala trojrocna dcera-sa nezaprie ze je slecna,by sa mi v tej kozmetike len hrabala.tiez mam plno veci v ladyboxoch roztriedene,na komode,stoliku a rohovej policke co prave pouzivam,v plastovych boxoch zasoby ale to uz pre troch.tiez dve plne policky v kupelke.manzel sa len cuduje ze naco mi je tolko blbosti :) ale kazdy mame svoju zavislost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to teď budu muset vymýšlet celé znovu a jinak :D budu mít menší stolek a teda fakt netuším, jak to tam všecko nacpu :D :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. No to byl :( teď je chudák moje kosmetika v taškách a čeká na svůj velký den až ji zase vytáhnu a srovnám :D

      Vymazat
  5. Moc pěkné video, Klárko. A moc ti sluší ta halenka, co máš ve videu na sobě :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si koupila menší plastové krabičky z Ikey, odepnula zavírací víko a vyskládala do šuplíků. Bohužel s tím, kolik toho mám, tak je to nedostačující. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě to jsem chtěla taky, ale nestačilo by mi to :( :D musím sehnat podobné boxíky jak mám, ale o něco větší by mohly být :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)