neděle 23. srpna 2015

Efekty a třpyt od Dermacolu

Krásný nedělní podvečer!

Jelikož jsem dnes připravovala něco málo na blog v průběhu celého dne, na samostatný článek mi nezbývá až tolik času, proto dnes přináším jen rychlý tip a krátké představení jedné vlastně dvou letních novinek značky Dermacol. Nové laky na nehty se speciálními efekty už jste určitě někde zahlédli, protože prolétly blogosférou, jelikož se podle mě jedná o jednu z těch povedených letních novinek. Já jsem měla na výběr štěstí i neštěstí. Dorazil mi nádherný odstín č. 10 Blue Sparkle a jeden výrazný se šupinkami, který mne nezaujal - odstín č. 04 Orange Sparkle. Za to, že se mi nelíbí však nemůže ten lak, ale je to můj problém, jelikož oranžovou barvu prostě nemusím.


Blue Sparkle je nádherná modro-stříbrná. Je to modrý gel, který v sobě má stříbrné, malé i větší třpytky, které  hází různě barevné odlesky. Vypadá krásně už v lahvičce a na nehtech tomu není jinak. Krásně vynikne s černým lakem (viz fotky), ale vynikne také s modrým/bílým a dalšími. Prostě je to jeden z těch top coatů, kterým ozvláštníte velkou spoustu barevných laků :) Rozhodně se mi v lakové sbírce neztratí a moc ráda po něm sáhnu. Třpytky nejsou tak velké, aby se blbě lakoval a aby s nimi byly při aplikaci potíže, jdou snadno rozprostřít a srovnat. Dávám většinou dvě slabší vrstvy, pak je fajnová jak manipulace, tak schnutí. Výdrž top coatu se těžce určuje, takže tento bod asi vynechám. Prostě ozvláštní nehty a vypadá krásně. A kdo se bojí odlakování, tak máte naprosto zbytečné obavy, protože s Expresním odlakovačem též od Dermacolu jsem ho sundala jedna báseň. Stačilo na minutku přiložit a bylo to bez námahy a práce.



Orange Sparkle už se mi tolik nelíbí. Tohle je jiná. Je to sytá neonově oranžová obsahující šupinky, které hází odlesky do zelena. Celý ten lak má takový zelinkavý nádech, shimmer, nevím co. Oranžovou barvu nemusím, na nehtech už vůbec a ta zelená mi přijde na nehtech ještě ošklivější, takže tohle není zrovna nic pro mě. Kdyby to byly jen ty šupinky tak to by byla jiná, to bych asi zvládla a myslím, že by to celkem i vypadalo hezky. Takhle ne. Zase má tenhle lak výhodu, že se dá použít samostatně, ve dvou vrstvách už je celkem obstojně krycí, ve třech vrstvách jste pojištěni, že nebude nic prosvítat. To je zase fajn, že funguje i jako klasický lak aniž byste museli dávat podklad. Ale ani tak se mi tahle barva na nehtech prostě nelíbí. Tady už ale můžu zhodnotit i výdrž. Samostatně ve dvou vrstvách mi vydržel dva dny, s top coatem bych to viděla na ty 3 - 4. Jo a ještě jedno mínus má, bohužel mírně zbarvuje nehty do oranžova. Stačilo jednou nalakovat a hups, mám je oranžové.. Takže tenhle můj favorit není, škoda.



Oba laky jsou v malých lahvičkách o obsahu 5 ml. Jsou fajn roztomilé a praktické, že se hodí i na cesty, všude se vejdou. Štěteček je také menší, ale zase u top coatů mi to tolik nevadí, alespoň je to přesnější a jednodušší na úpravy a opravy. Dostupný je v deseti různých barevných variantách. Mně se líbí další asi tři nebo čtyři, takže určitě je z čeho vybírat :) Najdete je tady za 59 Kč a jestli se nepletu byly i v drogériích, minimálně v DMku a cena byla podobná, možná o maličko vyšší, to si teď nejsem jistá.

Co vy a tyto barevné kousky? Máte s nimi někdo zkušenosti? Líbí se vám?

*PR produkty

16 komentářů:

  1. I když jsem milovnicí oranžové, musím říct, že modrá varianta je krásná. Oranžová je pouze její slabý a méně povedený odvar, což mě mrzí. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to fakt musím říci, že ještě takhle samostatně vypadá lépe! Když jsem ji dala jenom jako top coat na barevný lak, tak to vypadá hrozně ošklivě! :-/ :D Jen na bílé to ujde, jinak lepší spíš dávat samostatně :)

      Vymazat
  2. Oranzova se mi take moc nelibi, lepsi je ta modra ta vypada naprosto famozne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas :) Vypadá fakt dobře, pořád jsem si okukovala nehty :) :D

      Vymazat
  3. Oranžová pro mě moc není, ale ten druhý vypadá moc zajímavě :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý určitě je :) oranžový je taková.. nijaký :(

      Vymazat
  4. Když se kouknu po své lakové sbírce, není v ní jediný lak od Dermacolu. Nevím, neberou mě. Třpytkatý ještě jde, ale těch už mám plno a mám teď spíš pocit, že bych tu svou sbírku ráda zredukovala a rozdala :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já jsem pár laků DC dostala na vyzkoušení, ale převážně už jsem je rozdala a mám tu jen asi dvě stálice, které se mi líbí a vyhovují mi + tyto dva.. obecně to také nejsou zrovna mojí favoriti.. Podle mě pro DC jsou laky jeden z nejslabších článků, mají kupu lepších věcí :) ale tohle jsou po dlouhé době zajímavé laky.. já různé top coaty můžu, takže chci další! :D

      Vymazat
  5. Ta druhá barva se mi moc nelíbí - spíš tedy vůbec. Ale ta první v kombinaci s černou to je naprostá pecka! :)

    Monča / KOSMETICKÉ RECENZE /

    OdpovědětVymazat
  6. ten modrý je super, na čiernom podklade vyzerá úžasne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Ten modrý na černém laku je dokonalost:-) Já mám jeden odstín, ale plánuji se obohatit ještě o jeden nebo dva, obsah je menší, tak snad ty výčitky, že už ZASE kupuji laky nebudou takové:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě u top coatů výčitky také nemám, to se prostě hodí :D líbí se mi taky ještě pár kousků, tak to chci omrknout :)

      Vymazat
  8. Blue sparkle vypadá na tom černém laku nádherně!:)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)