neděle 19. července 2015

Vybarvi se: Třpytky

Krásný nedělní den!

Dnešním článkem zakončíme týdenní maratón v barvách z projektu Vybarvi se. A končíme pro mne tím nejtěžším. Cože mi to dalo tolik zabrat? Třpytky. Tento poslední pojmu trochu jinak, protože asi těžko vám představím outfit se třpytkami a ještě hůř líčení s nimi, protože žádné třpytky prostě nevlastním :D Nejsem zrovna člověk, který by potřeboval mít vše blyštivé :)


1. Máš ráda třpytky?

No nemám vůči nim nějakou extrémní averzi, ale ani je nemiluji.

2. Na čem třpytky nesnášíš?

Nesnáším je silné slovo, ale nemusím je a to skoro všude :D Výjimkou jsou nehty. Třpytivé laky já ráda a našla jsem jich docela dost (a to asi pořád nejsou všechny, co tak koukám). I když musím přiznat, že je také nenosím nijak často. Ale to spíš proto, že jsem líná je aplikovat :D

3. Nosíš třpytivé líčení jen o vánocích nebo po celý rok?

Vůbec, ani o Vánocích ani v roce.

4. Tvé třpytivé laky?

Ty nejoblíbenější jsou níže :) S přehledem vede značka Essence, ta má podle mě top coaty hodně povedené a navíc za příjemné peníze.


5. Tvůj oblíbený třpytivý produkt?

Nejraději mám asi lak na nehty 101 Dalmations od Essence :)

6. Barvy a třpytky?

Dost dobře nechápu otázku :) Asi jako s jakou barvou v kombinaci? Můžete hádat.. :D

7. Tvůj třpytivý wishlist?

Líbí se mi nové top coaty Colorama a také top coaty plné barev a třpytu od Dermacolu, tak že by některé z těch..?



Protože líčení je pro mne v tomto případě nemožné, jelikož opravdu nic extra třpytivého nemám. A upřímně, začínám být po týdnu tohoto maratónu mírně vyčerpaná, mám tu pro vás místo klasického líčení verzi nehtovou. Včera jsem se tak prohrabovala laky a říkala jsem si, že jsem třpytky dlouho na nehtech neměla. A když už jsem o nich psala, dostala jsem na ně vyloženě chuť. Takže proč ne takhle? Sáhla jsem po klasickém černém laku od Rimmel a k němu jsem zvolila barevné třpytky a konfetky od Models Own. Na fotkách mi to trochu přijde takové.. nijaké. Ale v reálu to vypadá vážně hezky, jak se to na nehtech různě blýská a pěkně je to zvýrazňuje..



Zapojené blogy: HeviRadka K.Lucie LSGNiky's BookLife with SandraLucie KatrňákováMichaela HervíkováPrimadonna GirlBdreamsLife BabylovePropadlo do životaLucisBlogOh, Thanks Iam a womanSweet Lollipop QueenHope LessPinkShaaarkIzabell MatyóKateřina VýmolováLife Of MarthaZuzz make-up.

A tímto nedělním článkem definitivně zakončuji týdenní várku barviček. Já jen doufám, že se vám to alespoň trochu líbilo a bavilo vás to, protože to stálo vážně moře času a spoustu energie. Ani jsem nečekala, že nad tím strávím tolik hodin a budu taaaak unavená :D Také doufám, že jste mrkli k mým kolegyním na jejich výtvory, které jsou mnohonásobně hezčí a inspirativnější! :) A co já vím, třeba se příště zapojíte právě vy!

Líbil se vám projekt? A co vy a třpytky?

13 komentářů:

  1. S tím vztahem ke třpytivému to máme stejné, třpytivé mi nevadí, ale ani je nijak nevyhledávám. I když třeba nějaký kousek v šatníku s flitry se vyplatí mít:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si pak vzpomněla, že mám vlastně s flitry to nové supermanské tričko :D ale nevadí, udělala jsem to jako nehtový článek a je to :)

      Vymazat
  2. Naprosto s tebou souhlasím, těch 7 dní bylo fakt totálně vyčerpávajících, jestli bude nějaké příště, chci zas 5 dní jako v 1. kole. :) Třpytky taky nemusím, na nehtech se mi líbí, ale taky to nedělám často, ono to jde i mizerně dolů :))) Tvoje články se mi moc líbily!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu, to sundávání třpytek mě taky moc nebaví, další důvod, proč po nich nesahám zrovna často :) Jinak opravdu náročné, ani bych to neřekla.. obvykle mi jde psaní a příprava článků sama, ale tohle byl zápřah! :D

      Vymazat
  3. Tenhle týden byl skvělý, i když i pro mě to bylo docela namáhavé a zabralo to spoustu času. :)
    Tvoje články jsem četla moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) já jdu dohnat resty posledních dnů a přečíst si posty ostatních zúčastněných a pak už hurá na přípravu klasických recenzí, vážně už mi to i chybělo! :D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuji :) A ty zrovna moc často nepoužívám, přijde mi, že hrozně dlouho schnou :D ale asi to změním a sáhnu po nich častěji :)

      Vymazat
  5. Musím souhlasit - ten týden byl fakt nesmírně náročný a já už se těším, že v příštích dnech budu chodit jen s řasenkou a hotovo :-D Každopádně tvoje články byly super a když tak koukám na ten černý lak v kombinaci se třpytkami, tak asi taky půjdu lakovat :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Projekt se mi líbil, všechny články mě moc bavily :) Nehty se Ti povedly
    To já mám doma pár oblečení s glitrama

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se třpytky hodně líbí na nehtech a v líčení je taky nemusím. Wishlist budeme mít stejný, taky bych si ráda koupila nějaký top coat od coloramy.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Projekt bol užasny, som rada, že som nan narazila u viacerých blogeriek. Pobavila som sa a načerpala nove tipy a inšpiraciu.Trblietky milujem, posledne nechtiky su skvele.

    OdpovědětVymazat
  9. trblietky sa mi v lakoch na nechty veľmi páčia, ale nenávidím to odlakovávanie, to je smrť :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)