pondělí 6. července 2015

Spotřebováno za červen 2015 (video)

Krásný sváteční den vám přeji!

Volno a teplo.. ideální čas na článek. :D Červen máme za sebou, takže se podíváme na všechny spotřebované kousky, které padly za vlast. A že jich je celkem dost. Opět přináším jak formu psanou, tak i video. Nechám tedy na vás, čemu dáte přednost :)



Celkem osmnáct věcí (započítány jsou i miniaturky) + dvě sašetky vůní. Od všeho něco - pleťová, tělová, vlasová a dokonce i dekorativní kosmetika.


Sprchový gel Deeply Nourishing Dove - je jedním z inovovaných sprchových gelů obsahující Nutrium Moisture, která hluboce vyživuje. V tomto případě jde o opravdu vyživující sprchový gel, kdy máte po umytí ten nejpříjemnější pocit. Pokožka je hebká a jemná a nemáte nutnou potřebu se po sprše mazat. Pokud neradi používáte krémy, tak tento sprcháč vám vyživí pokožku natolik dobře, že se bez krému obejdete (i když samozřejmě namazat se je pořád lepší :)). Navíc má jemnou pudrovou vůni a celkem hutnou konzistenci, že nikde nestéká. Naopak na těle drží do té doby, než ho důkladně opláchnete. Trochu mi v tomto ohledu připomíná tělové mléko do sprchy. Já jsem s ním byla nadmíru spokojená, určitě jeden z nejlepších sprchových gelů, které jsem doma měla. Hodnocení: 5/5.

Sprchový gel Go Fresh Dove - pro změnu jedna ze svěžích variant. Není dokonale vyživující jako verze výše, ale o to více je osvěžující. Má velmi příjemnou vůni plnou zeleného čaje smíšenou s okurkou. Je tekutější konzistence a více pění. Pokožku nevyživí natolik, ale ani nevysušuje. Na léto je to vhodnější jako trochu odlehčenější verze. Hodnocení: 4,5/5.

Osvěžující tělový krém Dermacol - je melounový zázrak. Dokážete si představit něco vhodnější na léto? Já těžko :) Krém je v praktickém kelímku, který dokážete vyždímat do poslední kapky. Má krémovou, trochu hutnější konzistenci, hezkou narůžovělou barvu a nejúžasnější melounovou vůni! V kombinaci se sprchovým gelem/peelingem to jsou doslova melounové orgie :D Krém je výživnější než klasická tělová mléka Aroma Ritual v tubě, má o něco mastnější složení a zamlouvá se mi podstatně více. Za mě je tohle povedená záležitost a myslím, že se s ním zase v budoucnu setkám :) Hodnocení: 5/5.

Sašetky Burberry, varianta Body a Brit Rhytm - dámská verze Body sice voněla celkem příjemně, ale byla pro mě až moc nenápadná a zdálo se mi, že prostě na těle nevydrží. Za to verze Brit Rhytm je opravdu povedená! Asi je to tím, že je pánská :D Pánské vůně jsou pro mě příjemnější. Tahle byla krásně kořeněná a oproti Body na těle prostě vydržela a byla cítit po celý den.


Výživná péče nektaru Schauma - je něco na způsob kondicionéru. Určený pro suché a vyčerpané vlasy, což já tak úplně nemám, ale přesto mi celkem vyhovoval. Asi více než samotný šampon. Recenzi pro vás ještě chystám, takže řeknu jen pár informací. Má krásnou sladkou, květinovo-ovocnou vůni, která je ve vlasech cítit ještě druhý den. Je lehký a vlasy zbytečně nezatěžuje. Bála jsem se, že bude vlasy mastit, ale nic takového se nekonalo, vlasy vydržely bez umytí minimálně dva dny. Nemůžu říci, že by mě svými vlastnostmi ohromil, ale na druhou stranu rozhodně ani nezklamal. Zlatý střed a taková ta klasika, kterou od péče na vlasy očekávám. Hodnocení: 4/5.

Tonikum na zlepšení hustoty vlasů Head&Shoulders - se mi z počátku nezdálo nejhorší, než jsem přišla na jednu věc. Šíleně mi mastilo vlasy. Stačilo nanést trochu ke kořínkům a druhý den jsem měla zplihlé a mastné vlasy. Potřebovala bych je kvůli tomu mýt každý den. Vlásky mi sice v době pravidelného používání rostly, ale nevím, jestli to za to denní mytí stojí :D Vůně pak byla taková zvláštní, snad trochu mentolová.. nejvíc mi připomínala repelenty proti hmyzu. Sérum samotné bylo vodové a aplikovalo se pomocí rozstřikovače. Head&Shoulders mám celkem ráda, ale tohle mi bohužel zrovna dvakrát nesedlo. Hodnocení: 2/5.

+ Miniaturka kondicionéru Sebamed


Sérum na řasy Revitalash Advanced - je sérum, které dopomáhá k dokonalým dlouhým řasám. Já si bohužel výsledky jistá nejsem. Celý příběh o séru si přečtěte na odkazu, bylo to s ním docela složité. Mé oči ho nesnesly, ségřiny řasy pro změnu sérum snášely a bleskovou rychlostí se jí řasy opravdu prodloužily. Ovšem samozřejmě na úkor kvality, protože krásně dlouhé vydržely do té doby, než přestala sérum používat, poté začaly řasy vypadávat. Takže, chcete-li krásné a dlouhé řasy, musíte používat sérum nepřetržitě bez přestávky. Což zase pro většinu z nás asi není jednoduché, vzhledem k jeho ceně. No, takže asi nic pro mě. Hodnocení: 2/5.

Oční hydrobalzám For Life & Madaga - gelová konzistence, která oční okolí krásně zchladí a zbaví ji tak pnutí, vysoušení a otoků. Používala jsem jej po ránu na osvěžení po probuzení a večer před spaním. Ač je doporučený na oči, mně se osvědčil i na tváře. Jednoduše to pleť tak hezky uvolní, osvěží a nabudí. Ihned se vstřebává, má nemastné složení, takže o něm za chviličku ani nevíte. Máte "jen" příjemně nabuzenou pleť. Plus i za velké 30 ml složení (obvyklá velikost krémů na oči je 15 ml), které vám vydrží hodně dlouho. Hodnocení: 4/5.

Čistící pleťová voda pro aknózní pleť Sebamed - jsem měla ve dvou miniaturkách. Doporučuji opravdu jen na mastnou a problematickou pleť, protože obsahuje alkohol. A asi celkem dost, protože je opravdu hodně cítit. Když jsem lahvičku otevřela, přímo mě praštil do nosu. Díky tomu ho nemůžete nanést do blízkosti očí, protože štípe. Pleť ale vyčistí dobře, mastnoty vás také trochu zbaví. Takže pro problematickou pleť ok, pokud potíže s pletí nemáte, tak to nebude nic pro vás. Hodnocení: 2,5/5.


Lak na nehty Colour&Go, odstín Blue Addicted Essence - byl před dvěma lety doslova hit. Krásný třpytkový lak v modré, který obsahoval sem tam třpytku zelenou, která tomu dodávala šmrnc. Asi žádný lak dosud nepřekonal mé nadšení z tohoto. Používala jsem ho velmi často, tedy do té doby, než se projevila moje sběratelská vášeň a já začala laky shánět ve velkém.. Poté už šel trochu stranou a než jsem se nadála, byl suchý na troud. No tak nic, sloužil velmi dobře, budu na něho s láskou vzpomínat. Vlastnostmi byl také povedený, i když byl gelový se spoustou třpytek, tak na nehty přilnul dobře a držel. Problém bylo samozřejmě ty třpytky trochu korigovat a poté odlakovat. Ale tehdy ještě nebyla tak známá alobalová metoda, dnes je to hračka :) Hodnocení: 5/5.

Lak na nehty Colour&Go, odstín Time For Romance Essence - právě jsem zjistila, že tohoto krasavce jsem dodnes na blog nenafotila :D No, to je vážně škoda, protože stejně jako Blue Addicted to byla nádhera! :) To samé v bleděmodrém, akorát s tím rozdílem, že tady šlo o třpytky ve vínových odstínech, doplněné o stříbrnou. Odlakování je trošičku horší, ale jinak vlastnosti byly moc dobré. Můj podzimní favorit po několik sezón. Hodnocení: 5/5.

Lak na nehty Lasting Colour, odstín 330 Miss Sporty - ani tento odstín nenašel na blogu místo. Achjo a to mám za to, že se tu ukážou vždycky všechny! Jsem vážně mizerná blogerka :D Jednalo se o tzv. multichrome, kdy lak házel z různých úhlů barevné odlesky. Vypadal moc hezky, ale zase to ani nebyl lak, který by mi extra učaroval a používala jsem ho nějak často. Vím jen, že rychlost schnutí byla dobrá a během chvilky jsem se o nehty nemusela starat, avšak výdrž mne nijak neohromila, proto jsem po něm nesahala moc často. Hodnocení: 3/5.

Top coat Better Than Gel Nails Essence - patřil mezi mé top po celé roky, co se vyráběl. Ten efekt gelových nehtů opravdu zvládal bravurně. Navíc výdrž laků skutečně zvládl prodloužit o několik dní. Ale, jednu chybu měl a to je důvod, proč letí do koše - po nějaké době, cca po půl roce jeho životnost pomalu končí, protože začne tuhnout a ten gel se "táhne". Je to škoda, protože jinak by to bylo něco naprosto dokonalého. Přiznám se ale, že i tak jsem si ho kupovala pořád dokola, protože i ten čas se mi s ním vyplatil. Předchozí dvě balení jsem zvládla spotřebovat za tu dobu až ke dnu, takže jsem ho vlastně nikdy moc nevyhodila, až nyní. Navíc stál cca 85 Kč, takže to není tak velká investice, abych ho oplakávala. Nyní ho vystřídal top coat The Gel Nails, tak ten si třeba povede lépe. Zatím mi přijde svými vlastnostmi hodně podobný, tak uvidíme, jak dlouho vydrží. Hodnocení: 4/5.

Korekční pero Essence - je pro mne stálicí. Kupuji si je zas a znovu. Odlakuje přetahy na nehtech bez potíží, má příjemnou žvýkačkovou parfemaci a obsahuje čtyři náhradní hroty. To je vážně výhoda, jelikož hrot se samozřejmě časem obarví a roztřepí, takže jen jednoduše vyměníte a jedete dál. Jedno pero mi vydrží cca rok, takže těch 85 Kč není tak strašná investice. Já podobný kousek mít potřebuji, vzhledem k tomu, že lakovat si nehty bez přetahů se mi do dneška moc nedaří :D Hodnocení: 5/5.


Řasenka Miss Manga Punky L'oréal Paris - je to záhada, ale tahle řasenka mi nečekaně sedla. Bála jsem se slepených řas, ale ty se konaly asi tak týden. Pak přišel ráj a to hezké, oddělené a objemné řasy. Prodloužené byly také, i když ne nijak extrémně, ale celkově ten pohled udělala hlubším a hezčím. Jen málo řasenek dokázalo vykouzlit podobný efekt na mých řasách. Za mě prostě ano, sedly jsme si. Štve mě jen to, že vydržela pouhopouhé dva měsíce než začala být opravdu suchá a nalíčit se s ní pomalu nedalo :( Za to dávám bod dolů. Hodnocení: 4/5.

Řasenka Lash Princess Essence - má zajímavý kartáček, který se dostane všude, nalíčí hezky řasy i u kořínků a spodní řasy také nejsou problémem. Celkem hezky prodlouží, ale vadilo mi mírné slepování a hlavně žmolkování. Nebylo to sice nic hroznýho, ale takové mírné hrudky a žmolky mi dělala po celých řasách. Výsledný efekt mne tedy nepřesvědčil a asi ji do budoucna vyhledávat nebudu. Hodnocení: 2,5/5.

Balzám na rty Kiss Care Love Essence - je takový obyčejný balzám. Nečekejte žádné zázraky, pak nebudete zklamaní. Voní sladce, žvýkačkově. Obsahoval jemnou perleť, která na rtech nebyla nijak výrazná, ale mírně ty rty prozářila. Nebyl lepivý a na rtech kdovíjak dlouho nevydržel. Každou půlhodinku až hodinu bylo potřeba znovu rty přejet. Hydratací je to slabý průměr, proto možná dobře, že musíte rty mazat každou chvíli. Celkově tedy nic moc, ale jako nouzovka se neztratí. Se mnou cestoval v kabelce celé roky a občas jsem byla ráda, že ho s sebou mám. Hodnocení: 2,5/5.

A jsme konečně na konci. Tohle byl docela záhul, to vám řeknu :D Už teď se bojím příštího článku, protože to bude asi hodně podobné.. Jen když si takhle z fleku vybavím těch (skoro) prázdných obalů.. Achjo :D :)

Takže zase příště a prozatím vám přeji krásný slunečný den! :)

5 komentářů:

  1. Měla jsem sprchový gel od Dove go fresh a byl super, svěže voněl, určitě chci v prozkoumávání sprchových gelů téhle značky pokračovat:-) A pak řasenku Lash Princess a musím říct, že mi vyhovuje, jako není to úplně legenda mezi řasenkami, ale dobře se mi pracuje s kartáčkem a efekt je taky celkem fajn..za ty peníze:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako jo, řasenka není nejhorší.. ale jsou tedy i o mnoho lepší! :)

      Vymazat
  2. Zase vidím to korekční pero a pořád jsem si ho nekoupila, už si to píšu na seznam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já to takto mám s půlkou věcí :D vždycky si říkám, že už si to koupím, když to někde vidím a pak v drogérce stejně nevím, co jsem to vlastně chtěla.. :D :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)