úterý 16. června 2015

Up to X 2. část

Krásný úterní den!

Mám tu pro vás druhou část o lacích na nehty Up to X značky EBD. Tři už jste tu mohli vidět před nějakým časem (recenze) a teď jsou na řadě další tři, které mi od té doby zdobily nehty.

Nechci znovu opakovat všechny ty moudra, takže pokud vás laky zaujaly, odkážu vás na předchozí recenzi, kde najdete podrobnější popis. V dnešním článku vám představím laky ze sady, ve které jsem objevila dva odstíny + top coat a dají se sehnat na stránkách za výhodnější cenu než jednotlivě. Dokonce jsem si říkala, že si zkusím nehty nalakovat úplně stejně jako modelka (resp. Nikolka, protože jak mi prozradila, nehty na obalu jsou její!).


Samozřejmě moje nehty nevypadají tak hezky a upraveně jako ty na obalu, navíc jsem si k tomu jako bonus ještě jeden zlomila. Takže jsem trochu brala tuto úpravu i jako maskování, alespoň to nebylo tolik vidět. Začala jsem odstínem č. 24 Cadmium, což je krémová růžovo-červená a ještě s nádechem do oranžova. Má v sobě trochu od každé barvy a je to odstín přesně mezi. Každopádně krásná výrazná barva, která se bude hodit ke každým nehtům. Na špičku nehtů jsem potom nanesla lak č. 10 Rouge, což je tmavá růžová obsahující malé stříbrné a růžové třpytky. Vypadá moc hezky ať už použitý jako efektový lak a nebo samostatně. Díky tomu, že je zabarvený, tak je použitelný i samostatně a kryje ve dvou vrstvách stejně dobře jako jakýkoliv jiný lak. Máte tedy na výběr, jak ho použijete. Kombinace barev tedy hezká, po zaschnutí jsem lak doplnila ještě držícím top coatem a na pár dní jsem měla vystaráno.



No a poslední lak této značky, který jsem vám ještě nepředstavila je odstín č. 01 Marchmallow. Ten působí velmi nenápadně a asi to není zrovna barva, která by oslňovala na první pohled. Avšak má něco do sebe, protože nehty dokáže udělat velmi pěkné. Koukám na odstín a přemýšlím, jak vám tuhle barvu popsat. Já bych řekla asi starorůžová s jemných nádechem fialové, protože je taková.. trochu studenější. Každopádně nehty vypadají luxusně. Je to hezká, nenápadná barva, která se k nehtům hodí a vzít si ji můžete snad na jakoukoliv příležitost. Takové laky mám nejraději, i když občas mi nevadí ani barevné šílenosti, tak se stejně vracím k podobným odstínům :)



Odstíny laků jsou nádherné a teď ještě jejich krátké shrnutí. Obaly mají jednoduché. Opravdu vychytané je víčko, které je pogumované, takže se v ruce moc hezky drží a neklouže. Samotný štěteček je plochý a rovně střižený. Lakovat jde jedním tahem a bez velkých přetahů. Ihned zasychají, stačí pro plné krytí 2 vrstvy + top coat, který už jen vytvrdí lak a udrží na několik dní na nehtech. Nehty mají s top coatem lesklý finish, vypadají přirozeně jako po přetažení slabou vrstvou gelu. Výdrž pro mě není ani zdaleka desetidenní, jak laky slibují, ale já s tím ani nepočítala. Mívám je na nehtech asi tak 4 dny v dobrém stavu, postupně se od třetího dne začínají ošoupávat špičky. Ale už ty čtyři dny jsou pro mě výkon. Takže za mě celkem spokojenost, líbí se mi jak barevná škála, tak vlastnosti.

Sadu tří laků seženete tady, aktuálně v akci za 250 Kč. V nabídce jsou i další 3 barevné kombinace trio-packů. Všechny laky se dají koupit i jednotlivě, cena za ks je 125 Kč a najdete je zde, včetně Marchallowa.

Co vy a tyto laky? Máte raději umírněnější barvy laků na nehty nebo divoké barevné? :)

*PR produkt

16 komentářů:

  1. Ráda barvy střídám, zejména všechny odstíny červené a též nude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky ráda střídám, proto jsem občas ráda, že mi ty laky nedrží takovou dobu, to bych jich zase moc nevystřídala, kdybych měla jeden deset dní :D ale zase aspoň ty čtyři po nich chci, denně mě to taky nebaví lakovat :D

      Vymazat
  2. Nude vypadá velice skvěle :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda, jak mi v lahvičce přišel takový nijaký, tak na nehtech se vážně vybarvil :)

      Vymazat
  3. Mne na tvojich nechtoch vadi hlavne, ze nie su vsetky rovnakej dlzky (alebo to tak aspon posobi). Inak lakujem vsetky mozne farby, ale najviac sa mi pacia tie nenapadne. A kedze je teraz skuskove, tak nosim prakticky len take (ale uz ma to nudi a potom pojdem do nejakej sialenej farebnej :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také musím občas prostřídat ty nenápadné nějakou výraznou barvou :) Jinak ano, nehty nemám stejně dlouhé, psala jsem to dokonce přímo na začátku článku, že jsem si nehet zlomila.. snažím se je mít stejně, ale pravidelně se mi při práci lámou.. a fakt se teda omlouvám, ale nebudu si při jednom zlomeném nehtu (až do krve) lámat i všechny ostatní :D

      Vymazat
    2. ja myslim aj na inych fotkach predtym :) mozno to tak iba posobi, ze ten ukazovak mas dlhsi. inak mne ked sa zlomi necht, tak rozhodne skracujem aj ostatne, ale chapem, ze to tak nema kazdy :)

      Vymazat
  4. Ten růžový vypadá moc pěkně :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Tie farby sú nádherné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné:-) Já můžu jak výrazné, tak jemnější odstíny, ale pravda je, že raději mám ty jemnější, pastelové odstíny:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jak kdy, že? Člověk má občas náladu na něco divokého a když si nemůže vybrat, tak sáhne po něčem klidnějším.. :D teda tak to mám aspoň já :)

      Vymazat
  7. Krásná manikůra, ty odstíny jsou nádherné. Ten nude jsem si úplně zamilovala :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkná manikůra a ty barvy na léto jsou skvělé :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda, že ty laky nevydrží to, co slibuje výrobce. :-/ Jinak jsou moc pěkné. Mám ráda světlé odstíny růžové, modré a v poslední době se mi hodně zalíbila i mintová barvička. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mint mám taky ráda, ale ještě jsem nesehnala tu pravou, musím obejít drogérie :)

      Vymazat
  10. Prave naopak, 01 odstin me oslnil hned, nadherny odstin!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)