pátek 12. června 2015

Spotřebováno - květen 2015 (video)

Krásný páteční den!

Dnešek věnujeme dalšímu spotřebovánu, co říkáte? Je toho tady zase menší hromádka. Opět vám dám na výběr, kdo chce, může se podívat na skoro dvacetiminutové video a kdo je nerad, nechť se posune níže a pročte si souhrn o jednotlivých kouscích :)



Spotřeba celkem 10 kusů + pytlíkový vzorek. Žádná sláva, ale poslední dobou to jde prostě pomaleji. Ale ono bude líp, už mi zase půlka věcí dochází :D


Sprchový gel Aroma Ritual Vodní meloun Dermacol - je prvním spotřebovaným kouskem z této řady, další meloun bude následovat příště. Sprchové gely Aroma Ritual patří k mým vůbec nejoblíbenějším. Ty vůně jsou naprosto neodolatelné a vždycky budou mít v mé sbírce své místo. Tahle je osvěžující, dokonale melounová, ideální na léto. V kombinaci s krémem jsem byla vážně meloun k sežrání :D Ale jo, musím jim vytknout jednu věc a to, že ty božské vůně, které Dermacol umí, nevydrží na těle i po opláchnutí. Škoda. Ale i tak je budu dál milovat, to prostě jinak nejde. Hodnocení: 4,5/5.

Sprchový gel Purely Pampering Dove - je ten nejjemnější sprchový gel, který jsem kdy měla. Pokud chcete sprchový gel, který dokáže hydratovat a dodat dostatečnou výživu vaší pokožce, tak sáhněte po tomto. Myslím, že nebudete potřebovat ani krém. Trochu mi připomíná tělové mléko do sprchy. Je též hodně hutný, je třeba ho důkladně opláchnout, ale stojí to za to. Pokožka zůstane nádherně hebká a jemná a.. prostě nádhera :) Navíc krásně voní (po vanilce a bambuckém másle), jsou dobře dostupné a za příjemnou cenu. Jo a seženete je ve dvou velikostech. Hodnocení: 5/5.

Tělový peeling Planet Spa Avon - je nádherně voňavá záležitost! Máte rádi karamel a podobné sladké vůně? Tak to vám bude tento kousek s bambuckým máslem a hnědým cukrem vonět. Úplně jak karamelky. Navíc opravdu účinný peeling, zrnka hrubá tak akorát, že se bez potíží zbavíte odumřelých buněk a přitom nejste skoro bez kůže. Balení poměrně velké, takže dlouho vydrží. Za mě naprostá spokojenost a doufám, že se s ním ještě někdy shledám. Hodnocení: 5/5.


Šampon Keratin Hair Protection Syoss - mne velmi mile překvapil. Této značce se celkem vyhýbám, protože dosud jsem s ní neměla zrovna dobré zkušenosti, ale jsem ráda, že občas svá pravidla poruším a dám se i do něčeho, co je normálně mimo mé přesvědčení :D Tenhle šampon si vedl velmi dobře. Vlasy byly po umytí krásně lesklé, jemné a celkem jim i přidal na objemu. Když si vedl tak dobře v začátcích, čekala bych, že se mi po něm budou vlasy víc mastit a ono nic, právě naopak. V dobrém stavu vydržely i tři dny a to je u mne opravdu co říct (obvykle si musím umýt hlavu obden). Líbí se mi i jeho gelová textura, průhledná barva se zlatými třpytkami. A taky perfektně pění a to já můžu :) Za mě tedy povedené. Objem 200 ml a cena kolem 100 Kč je také plusový bod. Já mu vážně ani nemám co vytknout. Hodnocení: 5/5.

Suchý šampon Cotton Fresh Schauma - patří mezi moje TOP. Mám už několikáté balení a určitě ne poslední. Nezanechává šedé vlasy, na omak jsou vlasy příjemné a na pohled zbavené mastnoty po celý den. Příjemně voní a po použití nejsem pomalu udušená jako s jinými. Plusové body za dobrou dostupnost a celkem příjemnou cenu (kolem 90 Kč). Za mě rozhodně nejlepší suchý šampon. Hodnocení: 5/5.

 Promašťující regenerační krém na ruce Mixa - se o mé ruce hezky staral. Příjemná vůně, hutnější konzistence, ochranný efekt, který ruce "zabalil" do jemné vrstvy, která je chránila. Stačilo použít na noc a druhý den byly ruce v o poznání lepším stavu, takže mu nemám moc co vytknout. Snad jen ta tuba mne ke konci dováděla k šílenství, blbě se z ní krém doluje. Hodnocení: 4,5/5.

Krém na nohy Feet Up Summer Bliss Oriflame - byl slabý průměr. Nohy jsem si s ním pravidelně mazala, ale nějaký rozdíl před a po jsem nezaznamenala. Se ztvrdlou kůží si poradit nedokáže, takže pokud s ní máte problém jako já, tak to asi není nic pro vás. Pokud podobné potíže nemáte, nejen, že jste šťastlivci, ale asi by vám i bohatě stačil na to namazání :) Měl celkem příjemnou vůni, krásně se roztíral a byl dobře vstřebatelný, ale pro mě prostě málo. Hodnocení: 2,5/5.


Micelární voda Blanchette B - není žádný hit, ale použitelná je úplně v klídku. Pokud nemáte na rozhazování a nebo hledáte nějakou levnou záchranu (na dovolenou, stav poslední nouze..), tak omrkněte tuhle micelárku, kterou seženete v každém Kauflandu. Navíc za směšných 30 Kč. Jako jak říkám, není to žádný hit, trochu lepí (ale už jsem zažila i horší), má dost intenzivní parfemaci, což mi trochu vadí, ale jak vidíte, jejímu používání se dá přežít. Já ji měla u M. a celkem v pohodě jsem ji používala na odlíčení, dokonce i očí. Na ty mi z počátku vadila, ale ke konci už to bylo lepší, oči si asi nejspíš zvykly. Takže nemůžu chválit, ale ani úplně hanit, protože vyčistit zvládne dobře. Hodnocení: 3,5/5.

Denní hydratační krém Skin Perfection L'oréal Paris - krásné balení krému, příjemná gelovo-krémová textura, rychlá vstřebatelnost. U mne se objevil problém s nedostatečnou hydratací (v zimě a na přelomu zimy a jara), kdy tento krém prostě nestačil, takže doporučuji spíše pro normální až mastnější pleť. Suchá by asi měla sáhnout pro něco výživnějšího. Teď na jaře už ale v pohodě, má pleť se v průběhu roku mění a s ní i požadavky na péči. Během posledních měsíců mi úplně stačil a byla jsem s ním celkem spokojená. Po namazání je pleť jemná a trochu i matná. Líbí se mi, že už i pro mladou pleť (20+) se na trhu objevila celá řada produktů k péči o pleť. Za to tleskám. Hodnocení: 4/5.

Rozjasňující korektor Lift Me Up Astor - pro mne byl zklamáním. Začalo to balením, které už po měsíci vypadalo prázdné. Jen vypadalo, protože následujícího půl roku jsem ho používala, ale bylo potřeba ho složitě vymačkávat a dolovat. Odstín je také dost na štíru, 001 Light je pro mne tak akorát a přes nejtužší zimu byl schovaný, protože odstínem byl trochu víc do žluta než jsem potřebovala. Konzistence příjemná, rozjasňující efekt by tam byl.. ale, nedokázal korigovat kruhy pod očima. Což je špatné, protože rozjasňovat tmavé kruhy pod očima nechci :D Bohužel na moje fialové skoro až modřiny to nepomáhalo. Za mě tedy ne, raději příště sáhnu po jiném, např. Perfect Stay 24H od Astoru, který se mi zdá o poznání lepší! Hodnocení: 2/5.

Tak a jsme na úplném konci! Takže zase všechno vyházím a sejdeme se tu s hromádkou prázdných obalů příští měsíc! ;)

22 komentářů:

  1. Vždycky si připadám jak úchylák, když pročítám tyhle články. :D Ale spotřebu si taky zapisuju (a potom vzpomínám... hm takže dva vyschlé laky jsem vyhodila, když byla tropická vedra... a po spotřebování šamponu jsem šla na ples, který nedopadl zrovna dobře... jsem dvojitý úchyl :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D :D a tak každá věc má svůj příběh.. Já tyhle články taky můžu :)

      Vymazat
  2. Pěkné video. Micelárka z Kauflandu je fajn, mám ji ráda :)

    MONČA ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Jedu nadvakrát, nejdřív si to přečtu, pak se podívám na video, tyhle double formy jsou super:-)
    Jinak, docela jsi mně nalákala na ten Syoss, k téhle značce co se týče šamponů mám po předchozích neblahých zkušenostech trochu nedůvěru (i když laky na vlasy mají skvělé), tak bych ho mohla prubnout, hlavně když ho chválíš a má zlaté třpytky (na ty já slyším:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Já byla z těch třpytek také unesená! :D

      Vymazat
  4. Na ten sucháč od Schaumy jsi mě teda docela nálakala, zvlášť, když jsem dneska naštvaná, že v Douglasu neměli ten od Batiste... :D Už jsem pozitivní recenzi u někoho četla, možná u Ell? Každopádně po něm asi kouknu:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už ho zase nemají? :D tak to jsem měla posledně štěstí, že jsem na něho v Praze narazila :D Já na tu Schaumu vážně nedám dopustit :)

      Vymazat
  5. Tieto tvoje videá som veľmi rada pozerávala, preto som rada, že si tentokrát Spotřebováno spravila v takejto forme :) Teším sa na ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se snažit nadále tvořit takto obojí, ať si každý vybere :) :D Děkuji! :)

      Vymazat
  6. Dove a Dermacol jsou super sprcháče :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. Dermacol meloun jsem měla tělové mléko a vůně byla skvělá, vyživoval dostatečně, akorát občas se mi trošku hůř roztíral

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ty mléka přijdou taková.. obyčejná, i když voní krásně :) ale ten tělový krém v pixle, ten je božííí! :)

      Vymazat
  8. skin perfection jsem si právě koupila, tak se už těším :-)


    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-bronzova.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jak ti bude vyhovovat :) pak dej vědět! ;)

      Vymazat
  9. Budu muset vyzkoušet ten suchý šampon, který ti tak vyhovuje. Zatím jsem byla vždy zklamaná.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako já většinou taky, tohle je vážně první (a zatím poslední), který mi sedí po všech stránkách.. :)

      Vymazat
  10. Pěkná spotřeba Kláry :) Zaujal mě ten tělový peeling Planet Spa od Avonu, ten bych ráda zkusila, navíc tuším, že v aktuálním katalogu mají na Planet Spa nějakou výhodnou akci, jen nevím jestli nabízí zrovna tento peeling, snad jo :) A taky mě láká ten hydratační krém od L´oréal... no... přiznávám, že hlavně kvůli krásnému balení :D

    Krásný úsměv = bílé zuby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to balení krému je úžasné! (a to sérum mělo balení ještě hezčí :D) Poslední katalog, co jsem viděla, ještě v nabídce peeling měl, tak tam snad bude i teď :) asi po něm taky sáhnu, ta vůně byla božská :D

      Vymazat
  11. Micku z Kauflandu používam už roky, ja totiž micelárky vo všeobecnosti nemusím, odličujem sa mliekami a potom aj tak musím všetko spláchnuť pleť.gélom, preto na odlíčenie make -upu pred umytím mi maximálne vyhovuje. A cena je bezkonkurenčná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to používám stejně, takže jak říkáš k tomuhle stačí :) Jako jsou i lepší, ale za ty prachy.. :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)