neděle 21. června 2015

Růžový peeling od Saloos

Krásný nedělní den!

Už před nějakým časem se mi doma díky e-shopu Elnino.cz objevil další Bio tělový peeling značky Saloos. Už jste tu mohli minulý rok vidět Čokoládu, kterou jsem si vážně zamilovala a slíbila jsem si, že si ji koupím znovu. Ale abych zase o něco rozšířila své obzory, rozhodla jsem se při další možnosti vyzkoušet Růži, která by měla být harmonizující. Protože ta se mi zdála na jaro/léto lepší volbou :) A nespletla jsem se!



Oficiální popis: Luxusní směs smyslné a omamně vonící demascenské růže v kombinaci s mořskou solí a pečujícími rostlinnými bio oleji zjemňuje a zvláčňuje pokožku těla. Intenzivní péče ji hydratuje, prokrvuje a minimalizuje důsledky pomerančového efektu celulitidy. Masáž vlhké pokožky solnou směsí uzamyká v jejích buňkách vodu a zanechává intenzivní pocit hydratace, osvěžení, čistoty a sametové hebkosti.



Saloos peelingům se nemůže upřít jedno, zalíbí se vám už od pohledu. Tedy alespoň mne zaujaly ihned, co jsem je poprvé zahlédla. Hezký, jednoduchý kelímek se stříbrným víčkem s etiketou odpovídající barvou složkám, které obsahuje (hnědá Čokoláda, růžová pro Růži, fialová pro Levanduli nebo třeba svěží zelená pro Mojito). Jsou to takové nepatrné detaily, které však dávají dohromady moc pěkný celek. Pokud čekáte vůni růží, tak se nepletete. Je to přírodní a snad i neupravená vůně, tzn. je nahořklá a prostě taková trochu bylinná, přírodnější :). Je to hezká, osvěžující a příjemná vůně, která vás prostě hýčká. Peeling je na obrušování těla parádní. Hrubost střední až vyšší, ale díky obsahu olejů je jemnější.. Necítíte se odření, ani nejsem po umytí extra začervenalá. Oleje to zjemní a celou tu proceduru zpříjemní. Po opláchnutí se zbavíte zrníček, ale co zůstane je vyživená pokožka. Jako nejste úplně zmazaní olejem, ale příjemně vyživená pokožka je. Já už se zpravidla po použití tohoto peelingu ani nemažu. Zdá se mi to zcela zbytečné a to už je u mě co říct :) Snad jen jediná nevýhoda a to, že rychle ubývá.. Sice se s ním dá krásně pracovat, díky olejům se hezky roztírá a není potřeba takového množství jako u jiných, ale bezedný prostě není, bohužel :( 


Za mě tedy velké ano, tyhle peelingy se vážně povedly a řadím je mezi TOP, které jsem zatím objevila a vyzkoušela. Mám v plánu si pořídit ještě i zbylé dva (Mojito a Levanduli). Seženete ho např. tady. za 148 Kč / 140 ml. 

Co vy a peelingy Saloos? Znáte? Máte? Chcete?

*PR produkt

22 komentářů:

  1. Já mám právě ten čokoládový Klári a je fakt super, líbí se mi, jak je hrubší, že tu kůži pořádně obrousí, je pak hladká a jak je takový olejový, tak není ani vysušená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :) Je to prostě povedená řada! Tu Čokoládu jsem měla o chlup radši kvůli vůni, ale i tohle je bomba.. určitě ho nemám naposledy :)

      Vymazat
  2. Tak teď jsi mě docela nalákala. Líbí se mi na tomhle produktu ta přítomnost oleje, že se pak už nemusím dál mazat. Jen by mě zajímalo, jestli až moc sladce růžově nevoní, to by mě pak víc lákala vůně Mojito. Já mám teď doma melounový peeling Dermacol, ale vždycky po něm vylezu z vany celá rudá...:)))

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že to sladce moc nevoní.. taková ta "nahořklá" vůně růží.. jakoby růže spojené s bylinkami :) ale pěkné!

      Vymazat
  3. Me laka prave ten ve verzi Mojito, tak se k nemu snad brzy dostanu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta je taky na seznamu! :D Mám pocit, že musím vyzkoušet všechny :D

      Vymazat
  4. Tak ten vypada fantasticky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já si chci objednat čokoládu, ta mně láká nejvíc:-) Ale postupně bych chtěla vyzkoušet všechny vůně:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Čokoládový budu taky testovat, tak se těším :-) Celkově jsou tyhle peelingy tak moc chválené, že si myslím, že se člověk prostě nesplete, ať vezme jakoukoli variantu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu :) tam jde jen o to, kdo preferuje jakou vůni, jinak je to pecka tak jako tak :D :)

      Vymazat
  7. taky ho zrovna mám, přijde mi snad ještě olejnatější než levandulová verze, mazání pak fakt už není potřeba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :) Jako oleje je tam dost, ale vítám to.. když spěchám nebo jsem líná se namazat tak po něm sáhnu, trochu se vydrbu a dobrý :D

      Vymazat
  8. tyhle peelingy jsou skvělé :-)

    Zvu tě na giveaway :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/giveaway-2-v-1.html

    OdpovědětVymazat
  9. Od Saloos nemám ještě žádný peeling, ale ráda bych vyzkoušela. Levandule mě moc neláká, ale ten s vůní růží by byl fajn. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levanduli nemusí každý.. já ji dřív taky nemusela, ale v poslední době jsem si ji nějak oblíbila :)

      Vymazat
  10. Saloos mam velmi rada priam milujem, Ružovy peeling musi byt užasny, rada by som ho skusila, pišem na wishlist.:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam píšu ty zbylé dva a pak znovu a znovu minimálně ten čokoládový :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)