sobota 20. června 2015

MOTD: Zelená je tráva..

Krásný sobotní podvečer!

Jedna rychlovka v podobě včerejšího líčení. Na facebooku už jste ho mohli zahlédnout včera, dneska o něco více fotek. Řeknu vám, že vůbec nevím, jak jsem k tomu přišla.. Spěchala jsem, potřebovala jsem se rychle nalíčit a místo toho jsem si vyhrála se zeleným líčením :D Zelená jde většinou mimo mě. Abych ledy trochu prolomila, koupila jsem si nedávno paletku Garden of Eden od Sleeku. No a už tomu začínám přicházet na chuť :) Modrá je pro mě pořád oblíbenější, ale ani ta zelená na očích nevypadá zle! I když je fakt, že se všichni na ulici divně dívali, to je to tak neobvyklé..? :D



Nejdříve jsem použila nové krémové oční stínu od Oriflame, které jsem si jen tak z hecu objednala. Jelikož samy o sobě byly nijaké a ihned se na očích vytrácely a zalézaly do vrásek (jo, fakt tedy nic moc!), sáhla jsem ještě po paletce Garden of Eden a doplnila líčení o další odstíny. Do vnějšího koutku přišel nejtmavší matný zelený, do vnitřního koutku oka pro změnu třpytivý světle zelinkavý. Na střed jsem poté dala třpytivý zelený (v paletce druhý zprava). Prostě samá zelená! Spodní víčko jsem jen obtáhla světle zelinkavým. Pak už jen klasika - černá linka, řasenka a na rty balzám, abych to zase moc nepřeplácala :)



 Použité produkty:

Tvář:

Camouflage Cream - Catrice
Flawless Skin Foundation, odstín 01 Light - Gabriella Salvete
 Fixační pudr - Dermacol
Silky Touch Blush, odstín 90 Summer Dreaming - Essence 

Oči:

Tužka na obočí - Essence
Krémové oční stíny The One, odstín Petroleum Shine - Oriflame
Paletka Garden of Eden - Sleek
Fix na oči Mastergraphic - Maybelline
Řasenka Couvrance - Avéne

Rty:

Baby Lips, odstín Peach Kiss - Maybelline


Tak a jsem zvědavá, kdy se k té zelené zase dostanu :D Ale jo, už mám další kombinaci z paletky, protože ty barvy jsou prostě úžasný! <3

Co vy a zelená na očích? Nosíte?

28 komentářů:

  1. Já zelenou nosím ráda a nevšimla jsem si, že by na mě nebo kohokoliv jiného se zelenou barvou na očích lidi divně koukali... Spíše si tohoto všímám u stínů modrých.. .:D A moc ti zelené stíny očí, fakt super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně přijde, že lidi divně koukají na všechno, co je trochu barevnější :D ať už je to rudá rtěnka nebo zelené stíny :D nebo jestli je to jenom můj pocit, když na to nejsem úplně zvyklá, nevím :)

      Vymazat
  2. Zelenou na očích občas nosím, když už mám ty zelený oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš, ta paletka je krásná! Já zelenou na očích nenosím, ale spíš proto že mám pocit, že mi nesluší, ale líbí se mi ;-)

      Vymazat
    2. Paletka je fakt krásná, ale teda musím říct, že jsem se z počátku lekla, co jsem si to zase koupila, protože ty barvy jsou u mě dost neobvyklé :D

      Vymazat
  3. Zelená je boží barva.. :-) a tobě moc sluší.. :-)

    Jeden tip na zelený stín :)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/stin-v-akci-nyx-eyshadow.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Stín NYX je fakt jedovatá zelená, to bych asi neunosila :D ale tobě moc sluší a určo už musím omrknout NYX kosmetiku trochu víc :)

      Vymazat
  4. Tak zase tak výrazné to nemáš aby na tebe lidi koukali :D Zelena je pěkná barvička, ale asi bych odvahu neměla si ji dát na oči :))) Líčení se ti povedlo :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. paletka je nádherná. já moc zelenou a třeba ani modrou na očích nemusím - u sebe, ale takhle se mi to třeba líbí moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty to totiž nepotřebuješ, protože jsi přirozeně krásná! :) :P

      Vymazat
  6. A jseš si jistá, že se dívali na stíny? :-D Nic ve zlém,mě se to líčení líbí. Zelenou sice nemusím, ale na tobě to vypadá hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, asi jen pocit, protože nejsem zvyklá to nosit :D ale poklopec jsem rozepnutý neměla, oblečená jsem byla normálně.. :D

      Vymazat
  7. Prostě se koukali, protože vypadáš krásně! Tato kombinace na tobě vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  8. Náhodou ti to sluší.Jakou máš zkušenost s řasenkou Avene ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Řasenku jsem začala používat před pár dny, takže úplně ještě soudit nemůžu, ale zatím nic moc.. řasy celkem protáhne, ale objem žádný.. vždy to vypadá, že mám řas ještě míň než ve skutečnosti :D :(

      Vymazat
  9. Zelená ti ohromně sluší.Tahle barva jde ke každé barvě očí.Já zas vůbec nemůžu modrou,k hnědým očím a světlejší pleti mi to prostě nejde.Garden od Eden mám taky,pigmentace super,jen mi trochu vadí,že s ní musím opatrně,protože docela práší a pak mi to padá pod oči.
    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jojo pigmentace paletky je super, ale je fakt, že u těch třpytivých odstínů je prášení trochu větší, než je u Sleeku zvykem.. :-/ a co mi ještě fakt hodně vadí, je to úplně pitomé zavírání paletky! Vždycky se s tím peru! :D

      Vymazat
  10. Já miluju zelené a modré líčení, společně se stříbrným je to taková moje klasika a chodím s barvičkama na očích pořád a všude :) (Jen je buď výrazné, nebo lehké, podle toho, jestli beru rtěnku.) Naopak na nude mě neužije absolutně vůbec. Tobě to moc sluší, Garden of Eden jsem si nedávno pořídila taky, tak asi tak půjdu kouzlit :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nude, občas to proložím barvičkama.. ale pořád se v nich tolik necítím :D asi je musím vytahovat častěji :)

      Vymazat
  11. Klárko, tobě ta zelená opravdu moc sluší! Já jí příliš nenosím, ale jak tak koukám, asi bych to měla alespon zkusit:) Vypadá to opravdu skvěle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Luci! :) určitě to zkus! Já občas sáhnu po nějaké pro mě neobvyklé barvě a pak se divím, jak hezky to vypadá a proč jsem to nezkusila dřív :) :D

      Vymazat
  12. líčenie je veľmi pekné a super sa ti hodí k farbe očí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  13. Já zelenou na očích nenosím, není to nic pro mě :). Ale někdy vypadá hezky, to zas jo!

    OdpovědětVymazat
  14. Moc ti zelená sluší, já bych se asi nedovedla tak krásně nalíčit ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Paletka má krásné barvy a tobě moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  16. Tuhle paletku miluju, je to moje první a zatím i poslední od Sleeku, ale je vážně skvělá, má nádhernou pigmentaci, barvy.. úžasná prostě :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)