pondělí 25. května 2015

Video: Já a sekáče + nejoblíbenější úlovky

Krásný den přeji!

Další video na sebe nenechalo dlouho čekat, že? :) Ale nějak byl čas, prostor i chuť a tak jsem do toho šla. Tentokrát jsem měla téma jasné, tak nějak jsem ho chtěla zpracovat už dříve, ale tohle je prostě téma na video, takže to čekalo na tuto chvíli. Čistě nekosmeticky vám dnes řeknu pár slov o sekáčích a předvedu, resp. pochlubím se těmi nejlepšími úlovky.

Chápu, že se mezi vámi asi najdou i tací, kteří nejsou zrovna příznivci nákupů z druhé ruky, tak doufám, že to pro jednou přežijete :) Já jsem sekáče také dříve ráda neměla, ale jak jednou člověk zkusí, už v tom jede :D Je to vážně jako droga :) 

Takže se pohodlně usaďte a pokud vás to zajímá, mrkněte na dalších 27 minut kecání o ničem :D 


A co vy a sekáče? Chodíte do nich? Co jste ulovili?

Dejte mi vědět, jestli vás to baví a budete chtít vidět nějaké nákupy i v budoucnu, protože se nebojím toho, že bych zase časem něco nenastřádala :) :D

23 komentářů:

  1. Proč mi to děláš :-D Musim se učit a ne koukat na videa ..... Doufám, že bude brzo další

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to já nedělám schválně.. :D ale tak v rámci prokrastinace? ;) Bude, bude, dnes jsem ho natočila :D

      Vymazat
  2. Zrovna před chvílí jsem se vrátila z nového zboží. Za celá léta si sekáče nemůžu vynachválit. Na gymplu jsem vypadala dost strašně, protože jsem nevěděla, co mi sluší a až v sekáčích jsem objevila retro a vintage šaty/sukně/boty/batohy/klobouky/všechno. A je to i závislost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem dnes také byla :D no, skončila jsem na 6 kouscích a to jsem jich tam ještě několik musela nechat :( :D

      Vymazat
  3. Určitě budu chtít další video, o tom vůbec nepochybuj:-)
    Já jsem dřív sekáče nemusela, ale je to, jak říkáš, jako droga. Jakmile jim člověk propadne, tak už se veze:-) Většina mého šatníku je z druhé ruky, protože sekáče miluji. Oblečení za pár šupek a skříň už mi praská ve švech:-) Bude se muset popřemýšlet o rozšíření úložných prostor:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude, bude! :) Další už je přichystané a brzo bude i nějaké další se sekáčovými úlovky, jelikož jsem dnes zase byla na lovu (asi mě to video navnadilo :D). Se skříní to mám stejně, naštěstí majitel nám tady na bytě dával nedávno novou, 2x tak velkou :D ta původní mi totiž fakt nestačila :D

      Vymazat
  4. Klárko,video je úplně úžasné! :) Jsem ráda,že ses vrátila na YT a zase natáčíš. Přijdeš mi víc veselá a víc nad věcí,než dříve a hned mi to zlepšilo náladu. Doufám,že budeš natáčet dál a často,protože na tebe moc ráda koukám. :) Líbilo by se mi třeba video s nákupy nebo i denní vlogy by byly super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Momentálně mě videa baví, takže můžu slíbit další ;) nákupy určitě budou, i ty sekáčové (dneska se lov zadařil :D).. vlogy bohužel asi ne, protože přeci jenom si chci trochu chránit soukromí a nechci tahat blog/YT zcela do svého života :) ne že bych blogem nežila i tak, ale má to své meze :)

      Vymazat
  5. Ahoj Klárko, pěkné video :) Já jen asi neumím v těck sekáčích hrabat, abych našla něco super. Já jsem teď spíš internetový nákupní maniak. Poslední dobou kupuju málo za víc peněz, ale zase kousky, které se podle mě udrží trendy dlouho. Každopádně pokud má někdo sekáče rád a dovede s kousky odtud udělat naprosto bezkonkurenční outfit, nemám nic proti ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bezkonkurenční outfity neumím tvořit :D ale mám ráda ty haldy levného oblečení :D jinak když jdu někam za "plné" ceny, tak taky hodně rozmýšlím, zda koupím či nikoliv.. jen v tom sekáči to za těch pár šupů moc nebolí, takže se to doma pěkně hromadí :D

      Vymazat
  6. Super video :) Musím říct, že máš strašně příjemný hlas a krásně se posloucháš, takže už se těším na další :)
    Já tedy nejsem přímo z Pardubic, ale jsem tu denně a v tomhle sekáči jsem ještě nebyla, musím to napravit, protože ty tvoje kousky vypadají vážně dobře!
    Jen se chci zeptat, nevíš, kdy tam dávají to nové zboží? To je nějak pravidelně každý měsíc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Nové zboží jsem tam zmiňovala, dávají průběžně nové kousky, ale nejlepší je jít na něho po těch výprodejových akcích, protože to už je nové vše a dají se najít fakt bomba věci :)

      Vymazat
  7. To je super Klárko, kéž by v Praze taky byly takový sekáče :D
    Jen mám jednu objektivní (podtrženo :D) kritiku, a vynechala bych slovo Hustý, protože mi to přijde strašný a strašně mi to bije do uší, protože jsi hrozně hezká a taková něžná slečna a pak když je tam za sebou třikrát že je něco hustý tak mi to přijde takový ... no nevím :D
    Každopádně určitě pokračuj :) těším se na další videa! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Praze je spousta sekáčů. ;) To akorát my v jiných městech máme vždycky tak jeden-dva. :D

      Vymazat
    2. Jj je jich tu spousta, ale jsou předražené a za tričko ze Zary tam dáš skoro stejnou cenu jako v obchodě - o stovku míň třeba, asi jsem ti špatně napsala :)

      Vymazat
    3. Tak se zaměř na síť sekáčů profi second hand, kde mají jednotné ceny a postupné zlevňování (50 % a vše za deset). V Praze pět kousků. :)

      Vymazat
    4. Kouknu se děkuji :) já jen že mám zkušenost že třeba takhle v menších městech bývají hezčí věci prostě - nevím proč, kamarádka je ze Slaného, a jednou jsem tam byla v sekáči a bylo to něco uplně jiného .. je ale fakt že jsem jich v Praze moc neobešla, protože jsem se nechala odradit tím, kde jsem byla tak děkuji za typ :)

      Vymazat
    5. Tak koukám, že jste se to dohodly beze mě :) Také bych, Katie doporučila zaměřit se na tuto síť prodejen (Profi Second Hand, jsem věděla, že to má nějaký název!) a nebo na TextileHouse (ten je taky všude).. :) Jinak k té "kritice", já o tom vím a samotné mi to trhá uši (proto nekoukám na svá videa) :D Teda takhle, tak něžná nejsem, protože tak normálně mluvím :D ale vím o tom.. celkově jsem si všimla, že si v každém videu oblíbím nějaké slovo a pak ho pořááád opakuji :D ale jednoduše to v té rychlosti, kdy "co na srdci, to na jazyku", nejde ukočírovat :) Minule to bylo slovo "úžasný" a samé "takže", tentokrát "hustý" :D :) jsem zvědavá, co to bude příště :D

      Vymazat
  8. Super video, líbily se mi všechny kousky, které jsi ukázala. Za ty peníze neuvěřitelné :-) Teď co bydlím v Praze a vracím se pozdě z práce, tak bohužel v sekáčích nenakupuju, protože na to nemám čas ani nevím kam zajít. A přiznám se, že nemám ani trpělivost se v tom hrabat. Ale budu pátrat a snad nějaký dobrý najdu a třeba najdu i tu ztracenou trpělivost, za ty super kousky to stojí. Díky za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus síť Profi Second Hand a nebo Textile House (ten je normálně docela drahý, ale vyplatí se když mají různé akce) :) jsou i v Praze, věci mají pěkné a ještě lepší ceny ;)

      Vymazat
  9. Kláro, jsem ráda, že ses k videím vrátila. Jsi v nich moc příjemná a sympatická - přijde mi to, jako kdyby ke mně mluvila kamarádka, kterou znám x let. Sekáče také miluju a víceméně nikde nenakupuji. Nejvíc mě těší na tom to, že jsou to originální kousky různých značek. Proč se za sekáče stydět? Vždyť zrovna tam vidím dost skvěle oblečených žen! Jen tak dál :-)) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milá slova! :) Já mám právě taky ráda v sekáčích tu rozmanitost a větší originalitu.. Je mi to příjemnější, než si koupit něco ve známém řetězci, kterou u nás má další stovka lidí.. :) neříkám, že věc, kterou koupím v sekáči, nikdo nemůže mít, ale pořád asi menší množství lidí než ty z běžných obchodů.. :) a máš pravdu, já zatím v sekáči potkala nejvíc stylových lidí! :D ;)

      Vymazat
  10. Já jsem si v poslední době sekáče hodně oblíbila, takže moje poslední new iny jsou snad jen ze sekáčů ;) můžeš se podívat u nás na blogu ;)

    A.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)