úterý 12. května 2015

Taky máte své melouny?

Krásný úterní den!

Odpověď na otázku v titulku: Ano, mám! :D Ale nebuďme nijak perverzní, já samozřejmě myslím ty voňavé, kosmetické, které seženete u Dermacolu. Kdo ještě nepřivoněl k jejich melounové variantě Aroma Rituals, jako by nežil! :D Já jsem přednedávnem od M. dostala melounový sprchový gel a chvíli na to jsem v balíčku od DC objevila tělový peeling a tělový krém se stejnou parfemací. Takže se nedalo jinak, než si to všechno vzít k němu a testovat pěkně hromadně. Od té doby jsem po sprše melounová od hlavy až k patě. Až čekám, kdy mi ta parfemace začne lézt krkem.. protože všeho moc škodí, že ano.


Osvěžující tělový peeling

Oficiální popis: Jemný tělový peeling s extrakty z melounu a krystalky cukru dokonale odstraňuje odumřelé kožní buňky, šetrně čistí pokožku těla a vyhlazuje ji.



Je parádní! Divím se, že tak dlouho Dermacolu trvalo, než přišli s peelingy. Ale jsem ráda, že už se i ony dostaly na pulty prodejen, protože je to vážně bomba. Asi nejsem první, u koho čtete nadšené ohlasy, protože vzbudily hodně rozruchu, ale budiž jim to přáno. Zaslouží si to. Prozatím jsou dostupné ve třech voňavých variantách (meloun, hrozny a limetka, jahody a rebarbora), ale doufejme, že se časem jejich řady rozrostou. Nevím jak vy, já peelingy miluji a jsou již několik let mojí stálicí v koupelně. Zpravidla po nich sáhnu tak 2x - 3x do týdne.  Mám ráda, když si večer můžu vlézt do sprchy, zbavit svoji pokožku špíny z celého dne a zase znovu své tělo nastartovat. Díky hrubším zrníčkům, které tento peeling má, odrbu všechnu tu špínu a únavu během minutky. Pokožka se mi zdá potom jako znovuzrozená. Jemná, svěží, čistá.. Prostě boží pocit! No a s tímto peelingem je to ještě epičtější, jelikož peeling božsky voní. Krásně během mytí provoníte koupelnu, trochu mi to připomíná žvýkačky Huba Buba s melounovou příchutí. Pamatujete na ně? Přesně takhle voní tenhle peeling. Oproti sprcháči či krému je to vůně sladší (aby ne, když je peeling cukrový!), ale je to krása! Osvěží a snad díky tomu na chvíli i omládnete :D Já se vždycky po umytí s ním cítím taková rozpustilá. On ten peeling celkově navozuje takovou crazy atmosféru.. voní jako žvýkačky, což mi připomíná dětství.. má boží červenou barvu, což mému oku lahodí.. dokonale osvěží.. No co vám budu povídat, tohle musíte zkusit a pak pochopíte :) Jen mě trochu mrzí, že vůně nezůstane na těle tak hezky intenzivní i po umytí. Kdybych hned na to nepoužívala krémy, tak by mě to asi mrzelo. A když už vytýkám, tak ještě jednu věc musím podotknout - strašně rychle mizí. Je ho potřeba na celé tělo poměrně dost, jelikož ty zrníčka se těžce roztírají a na mokrém těle se hned rozpouští. Počítejte tedy s tím, že vám to dá na pár použití. Takže příště prosím bezedné balení! :)

Za mě ale celkově palec nahoru, já jsem si ho vážně oblíbila. Najdete ho tady, cena je 149 Kč.




Osvěžující tělový krém

Završí po umytí celou péči o pokožku. Doladí melounový rituál.

Oficiální popis: Tělový krém se sladkou vůní vodního melounu zjemňuje a zvláčňuje pokožku, zanechává ji svěže provoněnou a povzbuzuje mysl. Extrakt z melounu pokožku hydratuje a podporuje její regeneraci.



Je kelímkovou novinkou. Jistě víte, že existuje již tělové mléko s touto parfemací. Krém nyní rozšířil sbírku. Jaký je mezi nimi rozdíl? V prvé řadě v balení, zatímco mléko je klasická tuba, tady na vás čeká velký kelímek. Je to pro mne praktičtější, alespoň ho spotřebuji do poslední kapky! Díky průhledné pixle navíc i vidíte, jak vám ubývá, i když to bych občas raději neviděla. Zase je to asi méně hygieničtější, když do něho hrabete prsty, ale jelikož to používám bezprostředně po umytí, takže s čistýma rukama, není to snad tak strašný. A druhým rozdílem mezi nimi je konzistence. Zatímco tělová mléka jsou řidší a vodovější, tento krém je podstatně hutnější a výživnější. Roztírá se krásně, vstřebává se ihned, ale je o něco "těžší" než ty mléka. Jednoduše dá dle mého pokožce víc. To mi naprosto vyhovuje, pokožka je potom krásně hydratovaná a vyživená, je vidět, že dostala náležitou péči. Ten pocit po namazání je vážně skvělý, cítíte, že jste namazaní a přesto to nijak nezatěžuje ani nejste extra mastní. Co je ale po namazání top, je ta vůně! Je vážně krásná, osvěžující, letní a prostě mě baví. Obzvlášť teď, když máme léto za dveřmi :) Je cítit i hodnou chvíli po namazání, cca hodinku, během té doby se pomalu nenápadně vytrácí. Za mě tedy palec nahoru, jsem s krémem opravdu spokojená a vyhovuje mi více než mléka. Ty budou na léto sice lepší, protože jsou odlehčenější, ale já jsem spíše pro něco hutnějšího, co dá mé pokožce vše, co potřebuji. Zase na druhou stranu mi přijde, že poměrně rychle ubývá, i když třeba je to jenom můj pocit umocněný tím, že úbytek vidím lépe než v tubě :D

Seženete ho zde nebo v obchůdku DC, cena je 149 Kč za 300 ml.

    
Osvěžující sprchový gel 

O sprchovém gelu se tu asi ani rozepisovat nebudu. Nejen, že jsem o sprchových gelech této značky psala už několikrát, ale ani jsem ho nestihla nafotit. A vzhledem k tomu, že jsem už dosáhla jeho dna, objeví se ve spotřebovaných výrobcích, takže vám ho blíže ukážu tam. Snad jen řeknu, že parfemace je nečekaně melounová, osvěžující, lehká, parádní na léto. Konzistence gelová, krásně umyje a provoní koupelnu. Ale pozor, vůně vydrží pouze při mytí, hned jak opustíte sprchu/vanu, tak se nenávratně vypaří. Je to to samé jako u peelingu, i když tam je po tom drhnutí alespoň náznak vůně, tady bohužel ani to. Ale mám to stejné jako u něho - hned se mažu, takže mě to až tak netrápí.


Co vy a melouny? Máte? Zkoušeli jste? Voní vám?

24 komentářů:

  1. Přesně tenhle peeling mě láká už dlouho. Problém je, že mi to přijde zbytečné, protože jako to nejlepší se mi zatím osvědčil obyčejný cukr s (olivovým/kokosovým) olejem. Jasně, nevoní božsky melounově, ale ten efekt!
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jo, to věřím, já už dlouho přemýšlím, že se také vrhnu na nějaký homemade peeling :D ale když já je tak ráda testuju.. :)

      Vymazat
  2. Vidíš a mně zas přijde, že skoro neubývá, nevypotřebuju ho vůbec hodně a nemám problém s tím, že by se mi krystalky cukru rozpouštěly na těle. Asi se sprchuješ moc horkou vodou :D Taky jsem si ho zamilovala, sprcháč jsem taky měla a byl skvělej. Krém tedy vidím poprvé a věřím, že to bude taky pecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to sprchuju, to je pravda :D A to jako dokážeš trochou peelingu oškrabat celé tělo jo? :) Tak to já pro ten super odrabaný pocit potřebuju peelingu víc :) navíc ubývá i díky tomu častému použití, ale nedá se mu prostě odolat :)

      Vymazat
  3. Miluji vuni melounu, krem bych urco rada casem zkusila a peeling take, jen tam bych sahla asi po jahode.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodový tu mám do zásoby, tak se o něm pak také určitě zmíním :)

      Vymazat
  4. Miluji všechno s meloun! :))) Vypadá to moc dobře, asi se po tom podívám v obchodě. :)

    http://dashasoliman.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blbé je, že zatím nejsou dostupné jinde než v DC obchůdcích.. snad se jich časem dočkáme klasicky v drogériích :)

      Vymazat
  5. pardón s melounem :D Už neumím psát. :)))

    OdpovědětVymazat
  6. hmmmm, taky miluji vůni melounů, bohužel peeling můžu použít jen jednou za čas kvůli ekzému, takže radši volím z domácí dílničky :-) ale sprcháč a krém mě láká.

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím ještě ne, nepodařilo se mi je v drogerii sehnat. :-)
    Ani sprcháč jsem nezkusila.
    Moc pěkný a zajímavý článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogérii bohužel k sehnání (zatím) nejsou.. :(

      Vymazat
  8. Tělový peeling mám v hledáčku, asi nejvíc mně láká jahodovo-rebarborová verze, ale tahle melounová bude hned druhá v pořadí:-)
    Dermacolácký meloun jsem zatím měla jen ve sprchovém gelu a voní krásně (i když na moji nejoblíbenější kávovou prostě nemá)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě zůstává top také káva.. ta je prostě nej! :)

      Vymazat
  9. Ten peeling me i celkem zaujal.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle peeling i sprcháč mám také momentálně v koupelně a jsou fakt boží. Jen u peelingu mi vadí jak rychle ubývá.Snažím se s ním proto šetřit a už jsem se přistihla, že když mi nějaká ta zrnka spadnou z ruky do vany, tak je začnu rychle lovit :-) Prostě ani zrno nazmar ! ;-) Jinak co se týká Dermacolu, tak od nich ještě miluju peeling Pomeranč s belgickou čokoládou, i ta koupelna je pak nádherně provoněná. No a teď jsem objevila gel Rozpustilý citron, který je taky dokonalý a v létě bude tím tuplem mou jedničkou. Ještě se chystám dokoupit jeho brášku Mandarinkový sorbet.
    Lenka

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také po vaně lovím ty zbytky, co mi odpadnou :D O peelingu s pomerančem jsem už také přemýšlela, takže to je jasný, příště ho koupím! :) a ty nové sprcháče.. to bude taky lahoda, úplně to vidím! :)

      Vymazat
  11. Melouny mám ráda k jídlu ale v kosmetice ne.. :(

    Zvu tě na Giveaway.
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Tiež som ho v drogérii zatiaľ nepostrehla, tak dúfam, že sa tam čoskoro dostane :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  13. Peeling se mi líbí, zatím jsem z tělové kosmetiky DC nic nezkoušela. Třeba bude peeling první :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Já rozhodně vyzkouším ten peeling a pokud si vůni zamiluju, pořídím si i zbytek :D

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ti nevadí melouny, tak si ji určo zamiluješ! :D

      Vymazat
  15. Nemám a ani jsem nezkoušela, ale opravdu moc mě všechno láká, protože melounové vůně zbožňuji! Rozhodně se po těchto produktech mrknu. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  16. Já měla tělové melounové mléko v té tubičce a vůně je pro mě prost božská :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)