středa 20. května 2015

Roztomilá Candy od Rival de Loop

Krásný středeční den!

Ukážu vám kousek, který jste mohli vidět ve včerejším videu. Nedalo mi to, musím vám ho prostě představit :) Je to pár dní, co se konečně dostalo na lak značky Rival de Loop Young, který mi tu leží už více než dva měsíce. Jsem hrozná! Ale nejsem zrovna velký fanoušek fialové barvy, a tak když jsem tu měla jiné kousky na lakování, používala jsem ty a tenhle stále čekal.. až nyní jsem si řekla, že už je načase ho nalakovat, otestovat, nafotit.. a dobře jsem udělala. On je totiž boží!


Já, velký odpůrce fialové, uznávám, že tento kousek má něco do sebe. Odstín č. 03 Cute Candy je totiž nádherný holografický kousek. Věděli jste vůbec, že RdL má holografické laky? :-O Já ne a je to tedy velká škoda! On vypadá v lahvičce tak nějak všelijak.. Já jsem viděla fialovou s perletí a hned si řekla, že to asi nebude nic moc.. a přitom je to ten nejkrásnější odstín, jaký jsem v poslední době na nehtech měla. Když ho nalakujete ta fialová trochu ustoupí v pozadí a na výraznosti přidá ten super truper holografický efekt. Je to krása! Na světle jsou vidět krásné odlesky všech možných barev. Prostě jsem se do něho zamilovala! :)


Perfektní jsou i vlastnosti laku. Štěteček má široký, plochý se zaoblenou špičkou. Celý nehet jím bez problému nalakujete dvěma tahy. Krytí v první vrstvě je nízké, ale druhá vrstva kryje plně. Schne v cuku letu, během dvou minut je suchá první vrstva, během dalších třech až pěti minut i druhá. Naprosto bez problémů, je to doba, kterou jsem schopná vydržet i já aniž bych si nehty hned někde otiskla nebo zničila. Schne do vysokého lesku, který tedy po dvou dnech už není takový jako den první, ale i tak vypadá hezky, nebojte. No a pak je tu výdrž, která vůbec není špatná. Od laků v poslední době příliš mnoho nečekám a většinou jsem ráda, když mi vydrží jeden, max. dva dny. Tenhle je na tom o něco lépe, poprvé jsem ho dolů dávala za tři dny a to kvůli tomu, že se mi kousek odštípl. Momentálně ho mám na nehtech od sobotního rána a dolů půjde až dnes, kdy už jsou špičky výrazně ošoupané díky úklidu, do kterého jsem se dala :D Ale vzhledem k tomu, že nepoužívám žádné base ani top coaty, zdá se mi to celkem fajn. Vzhledem k ceně (cca 50 Kč) je naprosto perfektní a s klidem se vyrovná i dvakrát tak dražším lakům :)


Seženete v drogériích Rossmann s rozšířenou nabídkou, cena je cca 50 Kč.

Co vy a laky Rival de Loop, zkoušeli jste?

14 komentářů:

  1. Lak je zajímavý. Já jsem od Rival de Loop zatím nic nezkoušela. Chtěla bych vyzkoušet nějaký pudrový výrobek a nebo lesk na rty popřípadě rtěnku, no ještě uvidím, po čem nakonec sáhnu :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si dělám zálusk ještě na zapečený bronzer, tak uvidíme, kdy se k němu dostanu :) :D

      Vymazat
  2. Hodně zajímavý lak, asi se po něm příště budu muset mrknout, díky za tip :-)

    zvu tě na bazárek :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/bazarek.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, určitě si aspoň mrknutí tenhle kousek zaslouží :)

      Vymazat
  3. Tak já si do toho KrPole holt zajedu (aspoň doufám, že "velkej Rossmann v Brně" = Rossmann s rozšířenou nabídkou :D). Na dekorativku od R. de Lopp si už nějakou tu chvilku dělám zálusk, a tenhle lak vypadá moc krásně :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady: http://www.rossmann.cz/vyhledani-prodejny/ mají vždy napsáno, co všechno se u nich dá najít :) ale jestli jsem koukala správně, tak kosmetiku RvL tam zrovna psanou nemají :D

      Vymazat
  4. WOW, tak tento odstín se mi velice zalíbil! :))))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to vážně fajn lak.. odstín mě moc nebere, ale ten efekt, ten teda je! <3

      Vymazat
  5. Úžasná barvička, nedá se svítit, tenhle lak budu muset mít, z fotek se mi ta barvička zdá naprosto neodolatelná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to mi na fotkách tak přitažlivá nepřijde :D v reálu je o mnoho hezčí! ;)

      Vymazat
  6. Rival de loop jsem ještě nezkoušela, ale tenhle lak se mi líbí a já fialovou teda miluji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to já teda ne, ale po tomhle snad i začnu! :)

      Vymazat
  7. Opravdu moc krásný lak. Sluší ti .
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná barvička :) Hlavně se mi moc líbí tento efekt

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)