neděle 24. května 2015

Nejjemnější sprchové gely? Dove!

Krásný nedělní den!

Dnešní článek bude plný voňavých sprchových gelů. V únoru značka Dove představila inovovanou řadu sprchových gelů s technologií Nutrium Moisture a látkami přispívajícími k obnově přirozené ochranné vrstvě pokožky. Celkem jich přišlo na trh patnáct, takže je skutečně z čeho vybírat. Já jsem měla možnost otestovat tři a to Purely Pampering s bambuckým máslem a vanilkou, Go Fresh s okurkou a zeleným čajem a vyživující Deeply Nourishing. Netrvalo však dlouho a na trh vtrhly další novinky a to Go Fresh s vůní mandarinky a květu tiaré a Gentle Exfoliating, peelingový sprchový gel.



A tak testování mohlo začít. Problém byl, že jsem nevěděla, který zkusit dřív :D Tak jsem tentokrát porušila své pravidlo, že budu spotřebovávat kosmetiku postupně a do sprchy jsem si vzala rovnou všechny :) 





Pokud máte rádi krémové sprchové gely, které vaší pokožce opravdu něco dají, krásně ji vyživí a dodají na jemnosti, omrkněte Purely Pampering a Deeply Nourishing. Tyto dva jsou naprostí favorité. Mají hodně hutnou, krémovou texturu, která na tělo pořádně přilne, takže se musí potom opravdu poctivě opláchnout. Hodně mi připomínají tělová mléka do sprchy, dokonce i tím efektem, protože po opláchnutí mám stejně jemnou, hebkou a dokonale vyživenou pokožku. Gely nevysušují, právě naopak, jsou hodně hydratační a vyživující. Navíc mají oba krásnou parfemaci. Pampering je sladká parfemace a voní čistě, sladce a božsky po vanilce s bambuckým máslem. Deeply Nourishing má neidentifikovatelnou vůni, voní příjemně, lehce a tak nějak.. krémově. Neumím ji popsat, ale je prostě jako krém. Chce to jít to očuchat ;)





Zato gely Go Fresh se drží svého jména a jsou spíše osvěžující. Složení mají trochu jiné, nejsou tak hutné a oproti těm dvě jsou trochu tekutější, gelovější. Jednoduše svěžest z nich číší. Mým favoritem je okurka se zeleným čajem, který voní dokonale! Pro mě asi nejpříjemnější vůně. Je to vždy jako dotek svěžesti. Přesně takhle si osvěžující gel představuji. Mandarinka je pro mne asi nejslabším článkem, z těch, které jsem měla možnost vyzkoušet. Já celkově na citrusové vůně moc nejsem, ta mandarinka mi navíc přijde docela sladká, takže jsem si s ní tolik nesedla. Líbí se mi, jak má sprcháč barvu podle obalu/obsahu :) Mandarinka oranžová, okurka zelená. Ani s těmito gely není problém, že by vysušovaly, ale je fakt, že nejsou tolik vyživující jako ty předchozí. Zase mám pocit, že déle vydrží ta vůně. Po umytí jsem vždy krásně provoněná na dlouhou dobu. Takže jste-li spíše na ty lehké, ovocné a sportovnější vůně/sprcháče, omrkněte tuto kategorii.



A pak je tu poslední novinka a tím je Gentle Exfoliating, peelingový sprchový gel. Není to úplně peeling v pravém slova smyslu, ale spíše takový pokus, sprchový gel s náznakem peelingu, aby se dal používat denně. Je to opět krémová konzistence, ale obsahuje malé mikrogranulky, které mají obrušovat. Jsou opravdu drobné, taková malinká "písčitá zrnka", které já osobně na pokožce téměř vůbec necítím. Je hodně jemný, takže si myslím, že stoprocentní funkci peelingu zastat nedokáže, ale pokud  se někdo nerad drbe hrubými zrnky, tak by tohle mohla být ta správná volba. Vůně opět nespecifikovatelná, prostě krémová, jemná. Pokožka je po umytí hebká a také poměrně hezky hydratovaná. Takže jako sprchový gel moc fajn, do peelingu to má ale daleko.







Seženete v drogériích, cena je 72,90 Kč za 250 ml, za 500 ml potom 125,90 Kč.

Co vy a sprchové gely Dove? Máte s nimi zkušenosti? Máte je rádi?

*PR produkty

25 komentářů:

  1. Deeply nourishing s bambuckým máslem a Go fresh s okurkou mám zrovna doma a do toho prvního jsem se zamilovala (už před pár měsíci, ale zmínit se musím :D). Holím si s ním i nohy a dobře to dokáže nahradit pěnu na holení, pokud na ni teda nejste zvyklé už dlouho nebo máte citlivou pokožku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si holím nohy vždycky jen se sprcháčem, ale s tímhle je to vážně parádička! Zatímco s jinými mám pak nohy trochu suché a nebo zarudlé, tak s těmito vůůůbec! :)

      Vymazat
  2. Nedávno jsem měla cestovní balení sprcháče od Dove Visiblecare, který měl být také extra výživný, ale bohužel jsem teda byla zklamaná. I když konzistence vypadala velice slibně, po sprše jsem se okamžitě musela namazat a dokonce mě i štípala kůže.

    Od Dove mi zatím nejvíc vyhovovalo mentolové tělové mléko, to bylo super a koupila bych si ho znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsi první, od koho slyším, že měl nějakou alergickou reakci.. ve složení se moc nevyznám, ale co jsem slyšela, tak to nejsou sprcháče založené zrovna na přírodě.. :-/ :D

      Vymazat
  3. Miluji sprchove gely od Dove, koupila jsem si dva. Zatim pouzivam jeden a ten je bozi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchové gely od Dove moc nekupuji /spíš vůbec/ ale tímto článkem si mě tedy pořádně navnadila vyrazit do drogerie a pořídit si alespoň jeden z prvních dvou zmiňovaných! :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně je vždycky kupovala mamka v nějakých akcích :D já sama vždy raději sáhnu po voňavých Aroma Rituals, ale tyhle si budu pořizovat další taky, protože ty krémové jsou fakt parádní :) hlavně na holení jsou fajn!

      Vymazat
  5. Sprcháče od Dove mám úplně nejradši Klári :). Zrovna jsem dopotřebovala hypoalergenní.
    Mě se na sprcháčích Dove líbí, že vůbec nevysušují a tělo voní i po utření do ručníku a baví mě i ta jejich krémovost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to jsme na tom stejně :) vážně hezky provoní a vyživí! Rozhodně jedny z nejlepších v drogérce!

      Vymazat
  6. Doma mam ten klasicky a s bambuckym maslem a uz se na ne moc tesim :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Sprcháč od Dove jsem neměla celou věčnost, budu to muset napravit, každopádně nejvíc od Dově miluju jejich tělové mléko se třpytkami :)

    My Skincare Routine + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mají dokonce tělové mléko se třpytkami? :-O To mi nějak uniklo! :D

      Vymazat
  8. Sprcháče od Dove mám nejradši! Teď používám jiné co jsem dostala a až je dopotřebuju, určitě si poběžím pro Dove :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se pro ně do drogérky také vrátím :) Jen mi přijde, že nebývají moc často v akcích, což je škoda :( :D

      Vymazat
    2. Jo? Mně přijde že docela v akcích bývají, teď jsou třeba v Tetě, jestli to ještě platí, ale zatím mám, tak doufám že se najde akcička až mi dojdou ty současné co mám :D

      Vymazat
  9. Dove mě poslední dobou nějak nelákal... nejsem si tím stoprocentně jistá, ale myslím, že jsme je kupovali, když jsem byla mladší a já si pamatovala, že to byl takový nemastný neslaný sprcháč. Od té doby už nicméně pár let uběhlo, tak gelům možná dám další šanci :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni je každou chvíli nějak inovují a vylepšují, také si pamatuji, že je mamka kupovala domů už před lety a přišlo mi to nic moc.. to samé s tělovými mléky.. ale za ty roky jsou jinde :)

      Vymazat
  10. Obecně vzato Dove sprchové gely mám ráda. Krásně pění a pěkně voní a to nemluvím o super hydrataci. Moc pěkný článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty osvěžující pění pěkně, ty krémové vyživující už moc ne, ale jsou super všechny.. osvěžující na léto, hutnější krémové na zimu.. vybere si každý :)

      Vymazat
  11. Od Dove žádný sprchový gel nemám, ale hodně mě láká ten Go fresh s okurkou. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)