sobota 30. května 2015

KupKosmetiku Box + video z rozbalování

Krásný víkendový den vám přeji!

Je tu zase sobota a s ním další video. V něm vám ukáži nový kosmetický box, který se objevil na našem trhu. Na svědomí ho má e-shop KupKosmetiku.cz, který v něm představuje jarní novinky z jejich sortimentu. Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje a že boxík doputuje i ke mně, o to větší překvapení to bylo. Na to, jaké dojmy doprovázely jeho otevírání, se můžete mrknout ve videu.





Box stojí 249 Kč a objevíte v něm 4 plná balení jarních novinek a několik dalších vzorků a miniaturek. Musím říci, že tam toho bylo poměrně dost, balíček byl pěkně těžký. Strašně se mi líbí krabička, která je pevná a v hezkém designu s motýlky. Ta se mi určitě bude hodit, pevné krabičky s hezkým designem se u mě nikdy neztratí. 


Obsah boxu byl následující:

Plné produkty:

1. Lirene micelární gel
2. Tetesept Uvolňující sprchový gel
3. Essence řasenka Plump no clump
4. Essence nude rtěnka

Miniaturky:

3x Sebamed (kondicionér, tonikum, opalovací krém SPF 30)

2x pytlíčkový vzorek (Lirene CC Cream + Green Line hydratační krém)


Sečteno podtrženo: Hodnotou box jeho cenu o něco překračuje. Je fajn, že v něm objevíte novinky, které poté naleznete nejen na jejich e-shopu, ale také v drogériích. To se určitě hodí, mám to raději, než v boxu objevit něco, co pak nemůžu nikde sehnat. Líbí se mi snaha zaplnit mezeru na našem trhu formou boxu s překvapením. Jsem zvědavá, jestli se objeví třeba i letní edice, aby bylo zase co objevovat. Pokud ano, tak ho určitě omrknu. Koncepty boxů jsou fajn, ráda objevuji překvapení a takhle jednou za čas je to vůbec bájo. Na druhou stranu není tam nic, co by mě vyloženě ohromilo a z čeho bych si sedla na zadek. Ale může za to obrovská zásoba sprchových gelů a řasenek, co mám doma :D Kdyby to přišlo o pár týdnů dřív, tak skáču do stropu :) Rtěnka se mi líbí, ale na rtech je dost mrtvolná. Tam bych asi zvolila jiný odstín, o té vám určitě napíšu více. Micelární gel mě potěšil nejvíc a jsem na něho hodně zvědavá. Miniaturky určitě využiji zato pytlíkové vzorky mě nechávají naprosto chladnou. Je to tedy obsahem tak na 65%. 

Pokud by vás zaujal, tak za cenu 249 Kč ho najdete tady.

Co vy a boxy? Chybí vám nebo vás nechávají chladné?

19 komentářů:

  1. tyhle boxíky mi přijdou jako moc fajn věc :) vždy se těším jako malá na ten tajemný obsah, ale téměř pokaždé jsem na druhou stranu byla trochu zklamaná obsahem ať už to byly různé ty Senza a Lady Boxy. je to prostě jen o náhodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, naprosto souhlasím :) Mně se prostě líbí koncept boxů, obsah už je pak o štěstí, jestli se to člověku zalíbí nebo ne.. :)

      Vymazat
  2. Obsah je fajn, na druhou stranu také nic z čeho bych si sedla na zadek. A jelikož vše seženu v drogeriích, tak přijít asi něco, co mi vyloženě nesedne, tak jsou to vyhozené peníze. Ale možná příště neodolám a zkusím ho. Zaujal mě micelární gel.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako jo, to je zase pravda.. ale ono to je tak vždycky se všemi boxy.. Jak jsem říkala ve videu, proto třeba váhám u Missha boxu.. stojí víc a jsou tam dražší věci, ale jelikož tam bývá hodně pečujících věcí, které mě tolik netěší, tak jsem ho dosud neobjednala :D kdybych věděla, že tam bude jen dekorativka, tak už ho mám doma :)

      Vymazat
    2. Já se rozhodovala mezi tímto boxem a právě Misha boxem. Vyhrál to Misha box, právě proto, že jsou v něm produkty, které si jen tak nekoupím. Kdo by dal 400.- za odličovací vodu?:-) A myslím, že jsem udělala dobře. Co jsem v něm našla bude už brzy tady: www.siraelxy.blogspot.cz. Zvu tě:-)

      Vymazat
  3. Jsem hrozně ráda, že jsi se znovu pustila do videí. Vždycky byla moje nejoblíbenější, takže jsem si po dlouhé době tvé rozbalování krabičky opravdu užila. Jen tak dál!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda takové překvapení. Box je super a s výrobky bych byla spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spokojená jsem taky :) Ne úplně odvařená, ale spokojená jo :D

      Vymazat
  5. Nevím no, řekla bych, že tenhle box je o ničem. Nevyužila bych asi nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já nemít nasyslené zásoby, tak jsem nadšená ze všeho :D :) Jako nejsou to pecky světoznámých značek, ale pro lidi, co mají rádi koncept krabiček je fajn :)

      Vymazat
  6. Další video, moc ráda jsem Tě opět viděla:-)
    Tenhle box mě svým obsahem nezaujal, není tam nic, co by mně ohromilo. Celkově mi tyhle boxy nic moc neříkají, jediná vyjímka je DM box, ale ten zas není tak snadné získat, no..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo DM box je fajn, ale jak říkáš, zase umění ho mít :D

      Vymazat
  7. Já jsem si objednala Beauty bag (http://www.kosmetika-usa.cz/beauty-bag/3330-beauty-bag-taska-plna-krasy.html), po neděli by mi měl přijít, tak jsem na něj hodně zvědavá. Líbí se mi na něm, že obsahuje značky, které nejsou k dostání běžně v drogeriích, tak snad nebudu zklamaná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho chtěla taky, ale teď už jsem někde četla první názory holek, kterým už došel a prý žádná sláva.. tak jsem zvědavá na obsah :)

      Vymazat
  8. Jo, boxy jsou fajn. Tento jsem chtěla objednat, ale zarazilo mi tam drahé poštovné, takže kvůli tomu nakonec ne. S DM boxem mám smůlu... No plánuji objednat lookfantastic box

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No četla jsem, že poštovné je jiné kvůli velikosti boxu, to je trochu škoda :-/ DM box je kapitola sama o sobě, teď jsem si štěstí vybrala, tak následující rok ho zase neuvidím :D a Lookfantastic by mě lákal taky, ale pro mě smůla, zahraniční zboží je pro mě zatím tabu :D

      Vymazat
  9. S boxem bych byla spokojená, využila bych vše :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako je fakt, že jsou tam věci, které se hodí snad každé ženě :)

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)