středa 27. května 2015

Krém na ruce - Mixa

Krásný den přeji!

Dlouho tu nebylo nic z péče o ručičky! Ne že bych to flákala, ale ty krémy na ruce se tak strašně pomalu spotřebovávají! :D V poslední době používám jenom jeden a ten vám teď představím. Promašťující regenerační krém na ruce, který má na svědomí Mixa, se mi doma objevil už snad ve třetím balení, ale až nyní jsem měla možnost ho sama na vlastní kůži resp. ručičky vyzkoušet.



Oficiální popis: Promašťující regenerační krém na ruce s vysokou koncentrací účinných složek hloubkově regeneruje a obnovuje suchou a poškozenou pokožku rukou. Je ideální pro extrémně suché ruce a pro použití v zimě. 30% koncentrace glycerinu + ovesného mléka pomáhá hojit mikro-praskliny na pokožce prstů, intenzivně vyživuje a regeneruje.



Mixa na mě čekala hodně dlouho, jak jsem psala v úvodu, tohle je již asi třetí balení, které se mi doma objevilo. Mamka mi ho tenkrát kupovala, ale zrovna jsem měla krémů hromadu, takže putoval dál.. a pak se jeden objevil i u ségry na stolku.. Takže do třetice všeho dobrého je konečně i na mém stolku :) Krém pro mě tedy nebyl úplnou novinkou, ale stejně jsem se na něho těšila, protože jsem ty ruce prostě potřebovala dát do pořádku. Moje ručičky dostávají zabrat a tak potřebují něco, co je hodí do pohody. Tenhle krém to slibuje, takže bylo jasný, že to s ním zkusím. Klasická tuba vás asi nenadchne svým vzhledem, ale hned po otevření už by se vám mohla zalíbit vůně. Já ji mám moc ráda, je nevtíravá a taková.. lehká. Krémová. A strašně mi něco připomíná a já pořád nevím co. Krém je trochu hutnější, je potřeba ho pořádně rozmazat a zapracovat. Vstřebá se ale bez problémů a zanechá ruce jemné a hebké. Cítím na rukou tzv. ochrannou vrstvu. Takovou tu kluzkou, jemnou avšak nemastnou a nelepivou vrstvu, která ručičky chrání. Prostě víte, že máte ruce namazané a krém na nic díky tomu drží a je poměrně odolný. Namazané a hydratované ruce zůstanou na dlouhou dobu. Já si je mažu několikrát přes den, když mám čas, ale zejména na noc, aby mohl přes noc "pracovat". Jak mám večer ruce suché a takové unavené, tak druhý den ráno už je to v pořádku. Poměrně hezky si poradí i s okolím nehtů, které mívám často docela suché. Většinou mi okolí nehtu vysuší odlakovač a vypadá to příšerně. Stačí ale jednou - dvakrát namazat tímhle krémem a je to poznání lepší. Takže o ruce skutečně dobře pečuje, jsou hydratované i vyživené. Nejsem si jistá, že by zvládl úplně fest vysušené ruce, ale možná při častém použití asi i ano. Rozhodně stojí za to aspoň to zkusit.



Takže za mě spokojenost, krém vlastnostmi splňuje, co od krému na ruce požaduji, takže nemám důvod si stěžovat. Myslím, že tentokrát popisek celkem sedí, zvládne i sušší ruce, takže pokud s tím máte problémy, mohl by se vám hodit :) Seženete ho běžně v drogériích, cena je kolem 100 Kč za 100 ml.

Co vy a Mixa? Máte s ním někdo zkušenosti? Jste s ním spokojené?

24 komentářů:

  1. Měla jsem od Mixy akorát jeden krém, co byl v Ladyboxu, další už jsem pak někomu darovala, pro mě je to prostě nudná značka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako neříkám, že mě by zaujala na první pohled, to ne.. ale rozhodně stojí za vyzkoušení, já zatím vše, co jsem měla, tak bylo poměrně fajn :)

      Vymazat
  2. Mixa ma nikdy veľmi nelákala, ako písala Janka vyššie, je to taká nudná značka. :D No najnovšie mám od nej krém na suché miesta a je super! :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nás je víc, já ji neznat z reklam a blogů, tak si ji snad v drogérii ani nevšimnu.. :D ale stojí za vyzkoušení, špatná rozhodně není!

      Vymazat
  3. Tak to já Mixu miluji , měla jsem krém na obličej ten 8%, a pak čistící pleťové dětské mlíčko ,které jsem používala já :-D a naprostá spokojenost , chystám se na micelárku a přemýšlím nad tím 25% krémem, tenhle krém na ruce se mi také zamlouvá , ale dodělávám krém na ruce z Lidlu s nějakým medvídkem z limitky a te n mi vyhovuje

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky začala tím 8%, teď mám skoro všechno od Mixy, i tu micelárku a 25% krém (ten je bombovej, určitě zkus!). A to jsem tomu moc nevěřila, přece jenom je to drogérka. Jenom je škoda, že nenabízí i něco s UV

      Vymazat
    2. Já měla pleťovou vodu a taky jsem byla celkem spokojená.. všude čtu samou chválu i na odličovač a micelárku, tak to asi vyzkouším :) Děkuji za tip! Mně přijde, že Mixa je něco mezi drogéristickou a lékárenskou kosmetikou, což je fajn :)

      Vymazat
  4. Tento krem bych vyzkousela velice rada, jak jsem byla u pritele tak ho mela v koupelne jeho mamka a tak jsem se s nim mazala skoro porad :D
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ho právě tenkrát už půjčovala od ségry taky, moc se mi líbila ta vůně a celkem i ten pocit namazaných rukou! :)

      Vymazat
  5. Mixu jsem ještě neměla a to používám krémy na ruce pravidelně každý večer. Ale už mi pomalu dochází, tak díky za tip, poohlídnu se v drogerce po tomhle krému. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem ho v zimě a škoda, že už mi došel, protože byl naprosto parádní, na zimu ho chci zase:-) Moje ruce dostávají zabrat během celého roku, ale v zimě tuplem, proto na zimu potřebuji něco spešl, co udrží v pohodě i hodně suché, popraskané ruce a to tenhle krém dokázal:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím proč, ale na jaře mám ty ruce v horším stavu než v zimě! :-/ a to prosím přes zimu nenosím ani rukavice! Nechápu! :( Taky počítám s tím, že si ho potom znovu koupím :) tedy, až vypatlám ty, co tu mám v zásobě :D

      Vymazat
  7. Krém na ruce jsem od \mixy ještě nezkoušela, takže ráda vyzkouším. Měla jsem od nich jen pleťový krém proti začervenání pleti a ten na mě moc nefungoval, ale jinak nebyl špatný. Jen jsem si zkrátka připadala červená stejně :D

    New in: April 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zázrak se nekonal? :( :D Já mám seznam asi 5 věcí, které další od Mixy chci, minimálně tu micelárku a odličovač musím zkusit, jsou poměrně chválené :) A do krému půjdu znovu až se zbavím těch zásob, které tu mám nasyslené :D

      Vymazat
  8. já tenhle krém zrovna používám a jsem s ním velmi spokojená, u mě patří mezi top krémy na ruce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě taky :) rozhodně top krém na ruce z drogérie :)

      Vymazat
  9. Líbí se mi tam to ovesné mléko, takže krémík možná vyzkouším :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolik ho tam je nevím, ale možná tak hezky voní i po něm :)

      Vymazat
  10. Mixu sem tam okukuji v drogérii, ale zatím jsem nic nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  11. Od této značky mám moc ráda micelární vodu.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té už slyším po několikáté.. budu po ní muset sáhnout! :)

      Vymazat
  12. Máme ho doma a jsem s ním spokojená. Mixa je super značka.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)