pátek 29. května 2015

Ikonické elementy od Makeup Revolution

Krásný páteční den!

Je čas vám představit paletku, se kterou jsem si v posledních týdnech zahrávala. Tahle paletka - Redemption Palette Iconic Elements je mojí první matnou. Fakt. Bez mučení přiznávám, že trendu matných stínů jsem se dosud bránila zuby nehty a nějak mne to nepřitahovalo. Jenže, pak dorazila zásilka od Růžové pandičky a bylo vymalováno. Jistě víte, že značka Makeup Revolution má na svědomí velké množství paletek, kde si vybere snad každý.. mezi nimi jsou i matné a tato je jednou z nich. A tak jsem si řekla, že to zkusím. Všichni matné stíny milují, tak aspoň zjistím, co na nich je. A co myslíte, zamilovala jsem se?



Abych to tedy upřesnila, paletka není stoprocentně matná, ale převážně ano. Obsahuje jeden stín se slabým shimmerem a jeden lesklý až metalický. Ostatní, tedy 10 ze 12, jsou matné. Takže jo, na své si přijdou ti, kteří je mají v oblibě. Já jsem se tedy pomalu, ale jistě učila na ně přejít.




Stíny v paletce jsou seřazeny od nejsvětlejšího po nejtmavší, takže světlým v koutku začnete, tmavým ve vnějším koutku skončíte :) Balení paletky je jednoduché, umělohmotné. Asi vám to neučaruje, ale co, za dvě stě korun je to dostačující. Pohromadě zatím drží, krabička se zdá poměrně pevná, tak snad i na cestách by mohla v taštičce přežít. Stíny jsou ve chlívečcích přilepeny pevně a rovně, takže jsem spokojená. V balení najdete i oboustranný pěnový aplikátor. To asi většina z nás stejně nepoužívá, ale když není zbytí, tak někde na cesty se hodí. 



Samotné stíny jsou pudrové konzistence, takže počítejte s tím, že při aplikaci na štětec budou trochu prášit. Trochu opadávají i pod oči, ale není to nic tragického, co by se nedalo štětcem oprášit. Jednoduše matné stíny jsou prostě vždycky trochu pudrovější než třpytivé, takže jsem to i čekala. Pigmentace stínů je takový lepší průměr. Není to úplně top, co jsem dosud viděla, ale vzhledem k tomu, že jde o matné stíny, ujde to. Řekla bych, že světlejší stíny jsou s pigmentací trochu na štíru, na oko je musím nanášet v několika vrstvách, tmavší už jsou potom fajn. Na fotkách jsou stíny v 1 vrstvě, takže vidíte sami. Na oko se nanáší poměrně dobře, ale hodně mne překvapilo, že většina stínů vypadá na oku stejně. S těmito stíny se moc vyhrát nedá, protože světlé stíny na oku vypadají stejně a splývají, ty středně hnědé též. Na oku vůbec nepoznáte, který tam máte nanesený. Prostě čtyři světlé stíny víceméně stejného vzhledu a 5 stínů středně hnědé.. s těmi si prostě na víčku nevyhrajete, protože vypadají jako jeden. Samozřejmě ale mezi světlými a tmavými rozdíly vidět jsou, takže stínovat s nimi jde. To jen abyste věděli, že je to prostě tón v tónu a rozdíly mezi odstíny jsou minimální. Samozřejmě je to paletka pro přirozené líčení, takže nahé líčení a hodně přírodní hnědé s nimi vykouzlíte jedna báseň.



Zbývá nám omrknout výdrž. Řekla bych, že ta je bezproblémová. Stíny jsem nanesla na oči ráno, večer je v dobrém stavu na oku našla. Neměla jsem problém se sléváním ani mizením stínu. Večer byla intenzita o něco menší, ale to není nic neobvyklého a stává se mi to naprosto se všemi stíny. Takže za mě spokojenost.


No a co tedy já a matné stíny? Myslíte, že jsem ji podlehla? Řeknu vám, že stíny mají něco do sebe a paletka se u mě doma určitě neztratí. ALE pořád jsem milovníkem třpytivých stínů s výrazným shimmerem. Zpravidla jsem stíny doplňovala nějakým takovým a nejpoužívanějším stínem v paletce je právě ten jediný třpytivý! :D

Stíny 3x v akci. Neptejte se mě, který stín je který, to vám takhle zpětně neřeknu :D Ony jsou vážně všechny skoro stejné a na oku hodně přirozené :) 




Paletka celkově mi přijde průměrná. Už jsem viděla i lepší paletky této značky, takže z téhle bohužel kdovíjak ohromená nejsem (a nemůžou za to jen ty matné stíny). Vím, že to MUR umí i lépe. Na druhou stranu musím říci, že matných paletek na našem trhu zase tolik není, takže oceňuji to, že existuje takhle levná a použitelná paletka. Pokud vás zaujala, seženete ji tady za 199 Kč. 

Co vy a matné stíny? Máte je rádi? Máte někdo zkušenosti s paletkou?

*PR produkt

20 komentářů:

  1. Matne stiny jsem jeste nezkousela, tahle paletka vypada skvele, ale mozna ze by mi vadilo to nerozeznani na oku, ktera je to vlastne barvicka. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je prostě paletka pro ty, kteří se vyžívají v matných a přirozených odstínech, ti se asi v tolik podobných barvičkách vyžijí.. :)

      Vymazat
  2. Mě se naopak matné stíny líbí více než ty se shimmerem a třpitkami, po téhle paletce pokukuji už dlouho a vypadá to , že si jí pořídím :-) Mě se líbí i značka MRL z hlediska cenové dostupnosti a šířce sortimentu za mě 1*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to já mám MRL také ráda :) mám od nich několik fajn věcí a další (boží) kousky testuji :) Ono to je spíš o tom, že ne každému ty matné tak sluší.. já mám oči mrňavé, zapadlé a úzké a ta hnědá je prostě nijak nerozzáří a "neotevře".. to ty třpytivé to prozáří a oči pak vypadají větší :)

      Vymazat
  3. Měla jsem to stejně, matné stíny mi do jisté doby nic neříkaly, ale čím dál víc jim přicházím na chuť:-) Jinak paletka vypadá hezky, u světlých odstínů se dá počítat s nižší pigmentací, ale to by mi tak nevadilo, odstíny se mi i tak líbí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako ony pěkné jsou, to ano a ráda po nich sáhnu! :) Ale s větší radostí prostě sahám po třpytivých :D přijde mi, že mi sednou víc, z důvodu jak jsem psala výše - díky mým malým, zapadlým a úzkým očím :D

      Vymazat
  4. Já nejsem ani na matné paletky, ani na nude paletky, ale MR mám moc ráda a nějakou paletku od nich si plánuju pořídit - zatím to vidím na Day to Night :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději takové paletky, kde jsou jak matné, tak třpytivé a kde jsou jak přirozené, tak barevné stíny! :D

      Vymazat
  5. Také jsem si jednu paletku pořídila, tak jsem na ni docela zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletky mají obecně moc fajn a za dobré peníze :)

      Vymazat
  6. Také jsem si jednu paletku pořídila, tak jsem na ni docela zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám doma Iconic 1 a mě celkem vyhovuje. Matné stíny mám ráda a líbí se mi, že u MR si v podstatě vybere každý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda :) Paletek hromada a jsou celkově dost fajn! Hlavně to člověka nezruinuje a nadělá s nimi dost parády :) Jako já neříkám, že mně paletka nějak extra nevyhovuje.. jen asi nejsem úplně cílovka, já radši třpytky a shimmer! :D a v poslední době nějak i barvy :D

      Vymazat
  8. Nad paletkou jsem zpočátku uvažovala, ale nakonec jsem si ji nekoupila, jelikož mi nevyhovuje, jak jsou si odstíny podobné a na oku je rozdíl nepatrný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale tak pokud někdo hledá přirozené a matné stíny, tak tady jich najde a bude spokojený :) Já ale raději trochu barviček a trochu třpytu do toho :) :D

      Vymazat
  9. Ooo ta poslední fotka s tou zelenkavou linkou, to líčení vypadá vážně dobře. V poslední době jsem si barevné linky na horním víčku docela oblíbila. Když se mi nechce hrát se stíny, nahodím jenom tyrkysovou nebo zlatou linku a je hotovo :) Jinak stíny mám raději také s leskem než úplně matné.

    OdpovědětVymazat
  10. Matné stíny mám ráda. Mám od této značky jinou matnou paletku a jsem vesměs velmi spokojená. Ano, světlejší odstíny nejsou co se týče pigmentace žádný velký hit, ale zbytek je super :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  11. Od Makeup revolution mám paletky Iconic 2 a 3 a Flawless..a zatím jsem s nima nejspokojenější. I když musím říct, že Iconic 3 je z nich nejslabší. Celkově preferuju spíše třpytivé stíny, takže paletka matných by u mě asi moc neobstála...ale rozhodně ještě plánuju po nějaké další paletce této značky sáhnout:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně taková matná paletka by se mi jednoznačně momentálně hodila :)

    OdpovědětVymazat
  13. Od této značky mám jednu paletku a jsem s ní maximálně spokojená.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)