neděle 15. března 2015

Proteiny trochu jinak.. znáte tenhle krém?

Krásný nedělní večer přeji!

Opět se vám hlásím, dnes s netradiční recenzí. Nechala jsem ji totiž napsat jiného pisálka a tím je moje zlatá sestřička :) Má básnické střevo a spisovatelské ambice, takže doufám, že vás bude recenze bavit! A na co bude? Na další vynikající kousek od značky Ziaja. V poslední době mne tato značka vážně překvapuje a jejich výrobky jsem si obě se ségrou oblíbily.. Prvně super mýdlo, nyní super krém na ruce a v následujících týdnech se můžete těšit na další kousky, které také nejsou k zahození.. Jen tak dál, mám ráda, když něco tak levného plní svojí funkci na jedničku! :) Ale zpět k článku, posaďte se a užijte si povídání někoho jiného, pro jednou! ;)



Oficiální popis: Kašmírové proteiny, bambucké máslo. Hydratace, ochrana, posilnění. Hydratuje ruce, a to i po častém mytí. Zklidňuje suché a popraskané dlaně. Posiluje přirozenou ochranou bariéru. Navrací pružnost a hladkost pokožce. Zpevňuje nehty. Dermatologicky a alergologicky testováno.
Návod k použití: Krém vetřete na čisté dlaně a nehty. Používejte pravidelně, i několikrát za den.

Na dekorativní kosmetiku jako takovou si moc nepotrpím - řasenka, tužka na oči, korektor a pudr, to je vše, co mi stačí ke spokojenosti a tedy k tomu, abych nevypadala jako součást komparzistů z Walking Dead. To se však netýká pečující kosmetiky, na krémy jsem naopak ujetá jako vopice na banány. Ráda je používám, střídám a volám alelujá pokaždé, když se dohrabu dna.

Krém od Ziaji mi dala ségra, protože jsem na bytě neměla žádný krém na ruce a moje pařáty už volaly s.o.s., jelikož jsem inteligentně nenosila rukavice, když mrzlo. Měla jsem na rukou extrémně vysušené klouby, které už mi krvácely a dělaly se mi strupy, prostě kekel od pohledu. Ségra se mnou sdílela mé trable (mám dojem, že si myslela, že mám nějakou přenosnou kožní nemoc a ze strachu o své pěstěné ručky podávala geniální herecké výkony) a poskytla mi tento krém. Moc se mi líbí obal, jsem fanouškem jednoduchosti a minimalismu, tudíž na mě opravdu zapůsobil. Tuba má klasický šroubovací uzávěr, bez problémů, nemám co vytknout. Vůně je prostě úžasná, jemná, nevtíravá, prostě kašmír a bambucké máslo (tedy netuším, jak voní kašmír a jestli vůbec nějak voní, ale jestli ano, tak myslím, že právě takto). Připomíná mi dětství u mé babičky na venkově nebo nějaký dětský pudr na zadečky nebo tak něco, ale rozhodně to není nepříjemná vůně a kdo by tvrdil něco jiného, ráda bych s ním hodila řeč a následně ho odvedla do nemocnice na kontrolu nosních polyp. Krém je bílé barvy, jemně se roztírá, nestéká a stačí ho malé množství. Rychle se vsakuje a nezanechává žádný mastný film. Vyplatí se ruce mazat víckrát za den, jak je mimochodem napsáno v návodu k použití, jelikož jsou potom ruce více hydratované, ale i když jsem je mazala pouze jednou denně, prokázal mi krém velkou službu a zlepšení bylo rozhodně znát. I po mytí rukou a použití mýdla zůstávají ruce jemné, nevysušené, což je velké plus. Na nehty také působí blahodárně, po vyzkoušení gel laku od Essence, ke kterému mě donutila sestra a já si tak hrála na pokusného králíka, jsem měla nehty v docela bídném stavu, ovšem krém od Ziaji si s tím hravě poradil a nehty mi zacelil a vyživil.





Je to rozhodně jeden z nejlepších (ne-li přímo nejlepší, nebudeme troškařit) krémů na ruce, se kterým měly mé ruce co do činění. Dávám známku 1*. Vlastně moje ségra neznámkuje, pardon. Prostě je skvělej a všichni si ho kupte. Ahoj.

Seženete ho v Ziaja obchůdku v ulici Růžová 10 v Praze a nebo na jejich e-shopu tady za lidovou cenu 35 Kč za 100 ml.

P.S. Sama mám krém vyzkoušený, takže můžu potvrdit, že tenhle krém je vážně fajn! Každé slovo v recenzi je pravdivé, máte na to mé slovo. Div se tu o něho nepereme :D Ještě že už budu mít brzy příležitost koupit si svůj :)

A co vy? Zkoušel jste ho někdo? Jste s ním spokojené?

17 komentářů:

  1. Já nevím, tento krém je jako parafínový zápal na ruce od manikérky. Parafín na druhém místě, glycerín na třetím ve složení. Tohle bych na sebe fakt nemazala dlouhodobě a každý den, omlouvám se všem fanouškům.

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já přijdu denně do styku s daleko horšími věcmi, takže složení moc neřeším, ale děkujeme za upozornění! Já jsem si to vůbec ani nečetla, jsem lajdák :D

      Vymazat
    2. To sice jo, to kazdy z nas. Ale prave proto se snazim aspon tu kosmetiky vybirat mene skodlivou, aspon neco :)

      Vymazat
  2. V poslední době také začínám značce Ziaja přicházet na chuť, už na mě dokonce čeká několik věcí k testování, tak jsem zvědavá jak uspějí. Zatím to vypadá dobře a příjemně mě překvapují :)

    Spotřebováno: Únor 2015 + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také překvapují, teď jsem si vybírala fakt dobře, protože zatím jsem se vším moc spokojená! :)

      Vymazat
  3. Diky za tip, mrknu po nem.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle krém neznám, ale od Ziaji nedám dopustit na jejich kozí krém na ruce. takže věřím, že tento je také skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem měla také a byl super! Krémy na ruce jsou povedené, jen co je pravda :)

      Vymazat
  5. Nevypada vubec spatne, ja si ruce nemazu moc pravidelne, priznam se, ze to docela flakam a dokud nemam ruce jak susenky, tak si na krem vzpomenu jednou za tyden :-D

    OdpovědětVymazat
  6. já ho mám také, ale jinou barvu (takže asi i vůni), ale je bezva!!! Jak píšeš, jeden z nejlepších! :) Obecně krémy od Ziaji jsou super, za málo peněz hodně muziky!

    OdpovědětVymazat
  7. Za tak skvělou cenu tak skvělý krém? No tak ten si musím určitě pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  8. no páni, vyzerá naozaj super, ale tá cena? musím ho skúsiť! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Nezkoušela jsem, ale Ziaja je moc super, takže bych se toho vůbec nebála :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  10. škoda že jsem si dneska zrovna koupila Balea fialka :-D no tak příště

    OdpovědětVymazat
  11. Tak o tomhle krému jsem ještě neslyšela :) ale značku Ziaja mám celkově moc ráda :)

    www.lettetomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)