středa 18. března 2015

Pomegranate aneb Sleek v akci!

Krásný středeční den!

Víte co vám dnes ukážu? Jednu z aktuálně nejoblíbenějších tvářenek. Určitě nikomu z vás neušlo, že jsem tvářenkový maniak.. a tak když jsem měla možnost si od milé S. v jejím blogsale odkoupit dva legendární kousky, neváhala jsem. Hned jsem se jala tyhle kousky používat, protože kdo by jim odolal? No a dnes tedy moje postřehy na tvářenku značky Sleek.


Odstín tvářenky, který mám, je snad jeden z nejslavnějších - Pomegranate. Libový odstín, který v mé sbírce chyběl. Přemýšlím, jakým způsobem vám odstín popsat.. on je celkem jedinečný.. Každopádně název sedí, odstínem je jako granátové jablko.. Je to tmavá růžová, mírně do vínova, mírně do cihlova a s nafialovělým shimmerem :D Ten shimmer vás nemusí děsit, ten právě dodává tvářence šmrnc! Jednoduše, z odstínu jsem opravdu unešená. Je tmavší, než většina tvářenek, které vlastním, proto jsem se jí z počátku trochu bála.. ale zbytečně, naopak tento odstín je univerzální a skvěle využitelný a hodí se snad ke všem barevným líčením, která jsem dosud zkoušela.. navíc si myslím, že bude slušet všem, jak světlým, tak tmavším typům!


Balení je klasicky "sleekovské". Jednoduchý černý matný obal, s lesklým vyraženým nápisem a úplně minimalistické popisky. Líbí se mi to, i když ten matný povrch je trochu nepraktický - špatně se čistí a vše je na něm vidět (víte, jak to vypadá v zápalu líčení, že jo? :D). Trochu problém mám akorát s otevíráním krabičky, třeba právě dnes jsem si na tom zničila nově udělané nehty.. jde to trochu ztuha. Zase se mi ale líbí zrcátko, které se nachází uvnitř, je to praktické na cesty. A informace na spodní straně - kde se dočtete ingredience, gramáž, odstín.. a třeba i to, že je tvářenka vyrobená v Taiwanu :D


A jdeme k samotné tvářence. Řeknu vám jedno, tahle tvářenka má vážně luxusní pigmentaci! To má samozřejmě své pro i proti - na jednu stranu nemusíte štětcem nijak šmrdlat, stačí jednou lehce přejet.. na druhou stranu pokud to s ní úplně neumíte nebo s ní ještě nejste dobře seznámeni, stane se z vás Marfuša, ani nevíte jak :D také se mi to poprvé povedlo, nemyslete si.. takovou pigmentaci jsem nečekala a tak si to hezky nabírám, dvakrát přejedu štětcem a hurá s tím na tvář.. no, při tomto postupu budete mít na tvářích opravdu nepřehlédnutelné šlince :D takže pozor :) Zase díky té boží pigmentaci omezíte její spotřebu na minimum, takže je tu záruka, že vám nějakou dobu tvářenka vydrží.. při gramáži 8 g to bude asi poměrně dlouho. Navíc nepráší. Nebo jako neříkám, že neulítne ani smítko, ale tak tomu se u pudrových produktů nevyhnete nikdy, že ano. Ale je slisovaná tak akorát, aby se při aplikaci nerozprášila kolem a přesto se hezky přichytla na štětec. A pokud vás zajímá výdrž, tak ani tady vás nezklamu - je perfektní. Bez potíží naprosto celodenní, ráno nanesete a večer sundáte. Toť celé, přes den není třeba hlídat ani doplňovat.

Tady odstín odpovídá realitě.

2x slabě přejeto po ruce!


Jednoduše bomba, tahle tvářenka se vskutku povedla a já mám nyní nutkání nakoupit si další odstíny. Třeba taková Suede, Antique nebo Rose Gold mi přijdou hodně zajímavé. Takže, píši si na seznam.

Tvářenku seženete např. tady (165 Kč) nebo tady (150 Kč) a určitě i na spoustě dalších e-shopů.. Ceny jsou samozřejmě o něco vyšší než třeba v Británii, kde stojany Sleek můžete najít i v drogérií (achjo :( ), ale buďme rádi, že si je můžeme sehnat! :)

Co vy a tvářenky Sleek? Máte s nimi zkušenosti?

19 komentářů:

  1. Takhle podle swatche jsem se bála, že to bude barevná palba, ale nakonec ti fakt moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem tento odstín i ten Gold Rose nebo Rose gold už nevím, prostě ten profláknutý a neseděl mi ani jeden. Jinak ty tvářenky samy o sobě nebyly špatné, jen odstíny mi nešly. Tobě tento sluší.

    OdpovědětVymazat
  4. Teda to je pigmentace a odstín krásný :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle je součástí See you at midnight paletky, kterou jsem si přála na Vánoce, ale ježíšek rozhodl, že další paletku nepotřebuju :-/:D

    OdpovědětVymazat
  6. Mám 3 odstíny- tento, Rose gold a Antigue. Nejoblíbenější je Antique, ten nosím prakticky celý podzim. Tohohle odstínu se bojím, protože se mi ho ještě nepodařilo nanést tak, aby se mi to líbilo:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Jj, budme rady, ze se tu Sleek vubec prodava. No wooow, to je ale barvicka vyrazna:) Super tvarenka, pisu si na seznam:))

    OdpovědětVymazat
  8. Tak Sleek to je legenda sama o sobě, moc ti tvářenka sedne ;) Já jsem začala tvářenky objevovat až teď. Shodou okolností mám taky recenzi na blogu :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojda,

    mám tu samou a ta pigmentace :-D naprostej luxus!

    OdpovědětVymazat
  10. já mám teď nově trio na modelaci obličeje a jsem z toho taky paf :-). P.s. moc ti to sluší Klárko
    http://verenisleben.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Podle odstíny a swatche jsem se taky vyděsila, ale jak je vidět na fotce, tak "v akci" vypadá tvářenka vážně senzačně a odstín je úplně v pohodě. Vážně super a moc se mi líbí :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. doma mám rose gold a ta je skvělá. teď bych chtěla ještě vyzkoušet nějaké od nyx :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. Mám Antique a vřele doporučuji.Hodí se na kohokoliv,je to krásná barva vč.shimmeru.

    OdpovědětVymazat
  14. Tiež ju mám doma a milujem ju! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Mám trio s bronzerom a rozjasňovačom a sú super. Používam každý deň. Sekne ti to :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)