pondělí 2. března 2015

Novinky, které se na nás řítí..

Krásný pondělní den!

Dnes jsem se pro vás rozhodla připravit článek, který tu moc často nebývá.. a tím jsou Kosmetické novinky, které se na nás v poslední době řítí.. Obvykle jde toto mimo mě, i když u ostatních blogerek čtu podobné články ráda, ale jelikož nyní je toho tolik, co mne zaujalo, musím se o to podělit..

Začneme koncernem L'oréal, který si připravil novinek doslova tunu. Jako první, co mi padlo do oka je limitovaná edice laků na nehty Dark Sides of Grey, které vypadají opravdu luxusně. K nám do ČR dorazily pouze v pěti šedých odstínech (celkově jich je snad 8 nebo 9), ale buďme rádi alespoň za ně. S radostí hlásím, že jsem je dnes potkala v Rossmannovi a to rovnou v akci 1+1 zdarma, takže za 99,90 si koupíte hned dva laky! Každý lak má jiný efekt, k nám dorazil Wax Effect (efekt vosku), Spiky effect (efekt trnů), Metallic effect (metalický efekt), Latex Effect (latexový efekt) a Granite Effect (žulový efekt). Jeden hezčí než druhý, co vám budu povídat.. Rozhodně je skočte omrknout!

Zdroj: Tisková zpráva L'oréal

Další novinka od L'oréal mi také nedá spát a tím jsou oční stíny Color Riche Mono. Opět k nám přijde omezené množství a to 10 stínů. Avšak těmi se mi trefili do noty, protože jsou laděny do příiozených tónů. V nabídce najdete čtyři Matte, čtyři odstíny Nude, jeden Smoky a jeden netradiční odstín Lumiere (na fotce). Běžná cena 239,90 Kč, aktuálně opět zajděte omrknout do Rossmanna, kde je najdete za 189 Kč, pokud se nepletu :)

Foto: Tisková zpráva L'oréal

Maybelline nezůstává pozadu a představuje nový make-up SuperStay Better Skin, který mne moc zaujal. Dnes jsem ho okukovala, ale jelikož chyběly testery, sáhla jsem prozatím po jeho kolegovi SuperStay 24H. Nyní tento kousek seženete v akci za 259 Kč, opět Rossmann.

Foto: L'oréal tisková zpráva

O nové čistící řadě Pureté Thermale od Vichy už jsem se na facebooku také zmiňovala a už se chystám i na testování některých kousků. Tato řada, určena pro perfektní čištění pleti, mne zaujala úplně celá! Dlouho mě pleťová kosmetika nezaujala tolik jako teď. V nabídce jsou zajímavé kousky jako například Micelární olej, Čistící pěna, Čistící gel, Micelární voda, Odličovací mléko či Odličovač očí.. Všechno to vypadá opravdu luxusně. Seženete od února klasicky v lékárnách, jak je u Vichy kosmetiky zvykem.

Zdroj: Tisková zpráva L'oréal

No a pak je tu nejnovější přírůstek do koncernu společnosti a tím je značka Urban Decay. Určitě už jste to zaslechli, ale nedá mi to, abych tu nezmínila tuto událost. Nově od dubna 2015 budete moci sehnat ve vybraných parfumeriích Sephora po České republice kosmetiku této věhlasné značky. Co to znamená? Že už u nás běžně seženete paletky Naked nebo třeba jejich ne méně slavnou bázi pod oční stíny.. Už to asi nemine ani mě :D

Foto: L'oréal tisková zpráva

Kromě toho je tu novinka značky Dermacol, která je šitá mně na míru. Jsou tu peelingy z řady Aroma Ritual! Dostupné jsou prozatím tři a to Jahoda a rebarbora, Meloun a Hrozny s limetkou. Najdete je prozatím tady,  u  nás v drogérii jsem je zatím nepotkala, ale snad se toho také dočkáme. Cena jednoho je 149 Kč. 

Foto: Dermacol.cz

Pak je tu novinka od Max Factor, která mne nalákala na nové oční stíny s gelovou konzistencí - Excess Shimmer. Když jsem viděla fotky odstínů poprvé, srdce mi zaplesalo! Vážně povedené barvičky.. Jenže nakonec asi přežiji i bez nich. Nejen, že jsem na ně nečetla zrovna pochvalné recenze, ale sama jsem je dnes okukovala a zkoušela na ruku a opravdu to nevypadá tak úžasně, jak jsem si myslela.. Po nanesení se stíny ihned rozmazaly, stačilo přes ně přejet prstem a byly fuč a co jsem četla, tak se dost slévají.. tak nevím, možná někdy.. Momentálně jsou v akci za 269 Kč, tuším, ale to za ně vážně nedám.. 

Foto: Max Factor CZ
A s jarními novinkami přichází také Yves Rocher. Tentokrát mne novinky zaujaly, protože všechno bych potřebovala :D Nejdříve představil peeling z řady Hydra Végétal, kterou jsem kdysi zkoušela a seděla mi, nepochybuji tedy, že by mi seděl i tento peeling. A pak představil také novou řadu dekorativní kosmetiky, ve které najdete make-up, korektor, pudr a bázi pod oční stíny, následovanou i paletkou, řasenkou a kajalovou tužkou na oči. Osobně mne hodně zaujal korektor, protože nějaký nový by se mi hodil a make-up, jelikož můj oblíbený také došel.. plánuji omrknout v obchůdku u nás v Pardubicích a uvidíme, jestli si nakonec něco odnesu domů..

Zdroj: yvesrocher.cz

Zdroj: yvesrocher.cz

Tak a to by pro dnešek stačilo.. nálož novinek je to tedy pořádná.. já už začínám počítat úspory a brzy asi rozbiji prasátko.. :D

Co vy? Zaujaly vás některé novinky?

20 komentářů:

  1. Asi se kouknu po tom peelingu od Yves rocher! :) Ooo, prosím ať jsou v drogeriích ty peelingy od Dermacolu!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa zaujali najmä laky od Loreal a peeling :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. L´oreál se opět ukázal, nádherné produkty. Na laky i stíny se moc těším a líbí se mi i nový make-up od Maybelline :)

    Giveaway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě asi zaujaly peelingy od Dermacolu, to bude zas úžasná vůně :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. No tak nevím jestli mám bejt za UD v Čechách ráda :D já prostě nic neušetřím, není mi to souzeno :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ty sede laky vypadaji krasne a okouknout (nejen) novinky od YR se planuji do Pce jet podivat snad o vikendu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten šedý lak s žulovým efektem mám, ještě jsem ho na nehtech neměla, mám ho dva dny ale už se těším až si udělám čas a nalakuji ho, vypadá nádherně. A UD u nás? Paráda!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Peeling od YR je úžasný. A Dermacol mě také láká, až snížim zásoby tělových peelingů, jdu do něj :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  9. těším se na Dermacol a jako milovník UD i na jejich stojan, hlavně jsem ale zvědavá na ceny, aby to nedopadlo tak, že stejně budu jezdit UD kupovat do Německa nebo shánět přes známosti z USA :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem v tiskových zprávách koukala jenom na cenu Naked paletek a ty jsou za 1380 Kč a malé Naked Basics za 780 Kč.. :)

      Vymazat
  10. L´oreal laky a ten Yves Rocher peeling asi musím mít :) a z nové Vichy řady jsem také nadšená.

    OdpovědětVymazat
  11. L´Oréal se tentokrát s novinkami opravdu vytáhl! Ráda bych vyzkoušela jak laky, tak stíny.. uvidíme, teď jsem si dala ale nákupní stopku, tak snad to nebudou nějaké krátkodobé produkty :D Mně se celkem pozdává i nový MU od Yves Rocher, měla jsem jeden jejich v malé tubičce a nebýt o kapku tmavšího odstínu, vyhovoval by mi po všech stránkách.. měla bych do jejich krámku zavítat:) A UD v Sephoře? No konečně, myslím, že je nás víc, kdo už se na to vyložene klepe:))

    OdpovědětVymazat
  12. tento druh postov je super, pekne stručne a viem čo kde :) ďakujem!

    OdpovědětVymazat
  13. Mně rozhodně lákají stíny od Loreal a samozřejmě UD v Sephoře - UD Basic2 bude mojeeee! :-D

    OdpovědětVymazat
  14. Souhlasím s těmi stíny Max Factor. Včera jsem zkoušela na hřbet ruky a i když barva nádherná, výdrž katastrofa, ani ne za hodinu nebylo vidět nic. Jsem si hned představila výdrž na mých mastnějších víčkách (báze by jim nejspíš moc nepomohla) a logický závěr byl: za 269 Kč si je rozhodně nekoupím...
    A duben bude pro mnohé z nás hotovým svátkem (a pro peněženku zase černým dnem, heh).
    Těším se moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak.. taky jsem si to představila na svých očích a je jasno.. nic pro mě :( škoda!

      Vymazat
  15. Zaujal me asi jen ten peeling od dermacolu. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Doufám, že ty peelingy od Dermacolu budou brzo v drogerkách. Moc bych je chtěla vyzkoušet. A Yves Rocher miluju :)

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)