čtvrtek 19. března 2015

Návštěva Makeup Group a seznámení s kosmetikou Bodyography

Krásný čtvrteční den!

Máme nádherně, přenádherně a stejně tomu bylo včera, kdy jsem po dlouhé době vyrazila na výlet směr Praha. Hodně dlouho jsem tam nebyla, protože většinou mi to nevychází a blogerské akce se mi kryjí se směnami, ale tentokrát to vyšlo. A tak jsem s radostí sedla do vlaku, naučila se nazpaměť mapu a jela :) První zastávka vedla po nákupech.. potřebovala jsem koupit pár věcí, takže jsem si dala chvíli ve městě a poté vyrazila na Karlín do nového vizážistického studia Makeup Group. Místo jsem našla bez problémů, cestu jsem znala, takže fajn :D Makeup Group je hned u Lyčkova náměstí, v pěkné a klidné lokalitě Karlína. Podle výloh ho poznáte na první pohled, takže se nemusíte bát, že zabloudíte :) 



Celé vizážistické středisko je moc hezké. Prostory jsou prosvětlené, čisté a útulné.. Hned po příchodu se tam cítíte příjemně. Můžete si obhlídnout sortiment a to především značku Bodyography, BeautySoClean a Kett Cosmetics a nebo se můžete přihlásit na kurzy líčení, workshop, osobní konzultaci, atp. Makeup Group sdružuje lidi, kteří mají jeden společný koníček - kosmetiku a líčení. Je to prostě místo, kde jste jako v ráji a to společně se stejně naladěnými lidmi :)

Zleva: Elena Bassarab, Mia, Becca, moje maličkost a Lukáš Beran.

Po příchodu mne po středisku provedla jeho patronka Elena Bassarab, make-up artist. Chvíli po mně dorazily další blogerky a to Becca a Mia a následovalo představení společnosti, značek, produktů.. Kromě toho jsme se dozvěděly informace o nejnovějších trendech v líčení, o čištění štětců.. prostě bylo pořád co probírat a člověk se toho dozvěděl vážně spoustu! 



Značka Bodyography je americká značka dekorativní kosmetiky, která nabízí veganskou, bezlepkovou a bezparabenovou kosmetiku. Produkty této značky jsou založeny na minerální bázi a jsou obohaceny o pečující složky. Kett Cosmetics pochází také z USA a specializuje se na airbrush pro denní make-up až po speciální filmové efekty. A ještě zde najdete značku BeautySoClean, což je kanadská značka zabývající se kosmetickými dezinfekcemi (nejen na štětce).







Hodně mne zaujala část o dezinfikování a čištění štětců a kosmetiky, na kterou by se měl u nás klást daleko větší důraz. Věděli jste třeba, že si bakterie již po prvním použití vašich kosmetických pokladů žijí vlastním životem a množí se vám v balení? Že byste měli svoji kosmetiku pravidelně dezinfikovat, i když ji používáte jenom vy? Že byste neměli jen tak někomu půjčovat svoji rtěnku/pudr/make-up..? Že v našich končinách se na čistotu a dezinfekci neklade takový důraz jako v zahraničí a často jsme svědky toho, jak jeden produkt je používán na spoustu zákazníků i se všemi bakteriemi v něm? Pro mě bylo toto povídání hodně přínosné a sama jsem si slíbila, že se budu o svoji sbírku více starat.. Možná právě to moje flákání v oblasti dezinfekce kosmetiky je důvod, proč mi každou chvíli slzí oči, proč mám zanesené póry a občas se mi zničeho nic vyskytne na obličeji krupička nebo akné.. Takže pryč s tím, já jdu čistit! :D




Nechybělo ani občerstvení v podobě výborných cupcaků, makrónků, jahod a čokoládek s trochou šampaňského. Setkání to bylo opravdu povedené, celý tým Makeup Group je velmi sympatický a opravdu svému řemeslu rozumí. Lukáš Beran je ohromný sympaťák, který nám představil jeden z největších trendů v líčení na letošních molech v rámci fashion weeků a to jemné líčení očí a důraz na výrazné rty. Modelce to strašně slušelo (a to i bez toho make-upu, šťastná to žena! :D) a Lukášovi to šlo od ruky. Elena zase doplňovala informace o produktech, značce i kosmetice jako celku.. skutečně kosmetice rozumí, je odborník na slovo vzatý a na cokoliv se jí zeptáte (i ohledně složení produktů!), tak bude vědět :) Potřebujete-li tedy radu, neváhejte a zaskočte do Makeup Group.


Pár kousků kosmetiky jsme si s holkama odnesly na otestování, takže se můžete těšit na recenze i na soutěž, protože ne vše si nechám pro sebe :)

Více informací o skvělém studiu nebo o produktech naleznete na jejich stránkách Makeupgroup.cz. A mně nezbývá než poděkovat Eleně za pozvání a velmi příjemně strávené odpoledne. Jsem moc ráda, že jsem měla příležitost nakouknout do studia.

A vás se ptám, znáte značku Bodyography? Čistíte a dezinfikujete pravidelně svoji kosmetiku?

23 komentářů:

  1. Vubec neznam, ale jiste to byl uzasny den, vypada to skvele. Uznavam, ze cisteni docela flakam.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, ale teď se o tu kosmetiku začnu více starat, přísahám! :D

      Vymazat
  2. Neznám tuhle značku. Slečna má super barvu na rtech a taky mě zaujaly štětce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta barva se mi taky líbí, přímo tato přistála v mé testovacím balíčku.. ale jelikož to asi není odstín přímo pro mě, tak se možná objeví v soutěži :)

      Vymazat
  3. Musim rict ze znacka vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku ještě neznám, ale vypadá zajímavě a moc se mi líbí líčení té blondýnky, kterou líčil Lukáš, slečna doslova září. přesně toto líčení se mi moc líbí :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky :) škoda, že na mně to tak hezky vypadat nikdy nebude :( :D

      Vymazat
  5. Téda, to muselo být fajn odpoledne! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo! :) A ještě jednou, i tady, přeji všechno nej nej nejlepší! :)*

      Vymazat
  6. neznala jsem, tak jsem ráda, že jsem se zas dozvěděla něco nového. jinak já čistím kosmetiku - hlavně štětce neustále. zrovna teď jsem je dočistila :)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já právě ne :( a pak se nedivím, že jsem pořád olezlá a uslzená :D

      Vymazat
  7. Na té společné fotce Ti to Klári hrozně moooc sluší ! A kosmetiku vůbec neznám

    OdpovědětVymazat
  8. jéé to muselo být moc fajn ...dostala jsem pozvánku, ale nevyšlo mi to :( to je škoda :(

    OdpovědětVymazat
  9. Musela to byt super akce :-) Znacky vubec neznam, ale jejich produkty vypadaji zajimave, tak jsem zvedava na recenze :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Tuto kosmetiku neznám, ale určitě to bylo super. :)
    Jsem zvědavána recenze.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak a takhle to má vypadat, ne jako ta spackaná Lindex akce v Olympii. Závidím Klárko ;)

    OdpovědětVymazat
  12. spíš než samotné studio mě zaujal Tvůj look - ohromně Ti to slušelo :)) k slečně se to líčení skvěle hodilo.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)