neděle 8. února 2015

Peeling od Himalájí..

Krásný den přeji!

Tentokrát se podíváme na zoubek dalšímu kousku z pleťové kosmetiky. A to peelingu. Ten tu nebyl hodně dlouho. Snad celou věčnost. Vysvětlení jednoduché. Dlouho jsem žádný nepoužívala. V rámci očisty mé pleti jsem veškeré tyto pomocníky "vysadila" a dost dlouho je ignorovala. Ale pak mi to nedalo. Prostě jednou za čas to chce pořádně vzít pleť šmirgl papírem, jak já peelingům říkám. A tak jsem sáhla po Pleťovém peelingu s Nimbou od Himalaya Herbals.




Oficiální popis: Himalaya Herbals je řada přírodních, efektivních a bezpečných produktů, které používají vzácné byliny pečlivě vybrané z podhůří Himalájí. Kombinací s tradiční medicínou Ajurvéda a dlouholetým vědeckým výzkumem tyto produkty účinně obnovují zdraví a vitalitu pleti. Peeling je speciálně vyvinut tak, aby dodal vaší pleti jas a zbavil ji kožních problémů. Obsahuje výtažky z indické rostliny Nimba, která je dobře známá pro své antibakteriální vlastnosti, zabraňuje vzniku akné, absorbuje přebytečný kožní maz a snižuje jeho nadměrné vytváření. V kombinaci s nadrcenými meruňkovými jádry - jemným peelingem, odstraňuje nečistoty, odumřelé kožní buňky a hloubkově čistí póry. Zanechává pleť jemnou, rozjasněnou a svěží.


Peeling je klasicky v tubě - jednoduchá, bílá. Trochu blbě se z ní peeling vymačkává, protože konzistencí je opravdu tužší. Většinou mi vyleze z tuby jak pasta :D Proto ho vždy před použitím rozetřu v dlaních a poté  aplikuji na obličej. Peeling má bílou barvu, obsahuje velké množství zelených a pomálu hnědých zrníček. Na pleti má tendenci zasychat, trochu jako bahýnko. Obličej si vždy ve sprše drhnu jako první a než si umyji vlasy a vydrhnu se celá, tak cítím, jak na obličeji peeling zasychá, takže je třeba věnovat se důkladně opláchnutí :) Hrubost peelingu je pro obličej ideální, nesedře vám tváře, ale ani není nejjemnější, takže zvládne pleť důkladně vyčistit. Používat stačí 2x týdně, kdy s jeho pomocí důkladně zbavíte pleť nahromaděných nečistot. Parfemace velmi příjemná, svěží, jemná, vkusná a těžko identifikovatelná.. Prostě hezká vůně, ideální pro výrobek určený na pleť. Jelikož je peeling určený pro normální až mastnou pleť, je to pro mne ideál. Po umytí je pleť jemná a hebká. Trochu mne překvapil takový "mastnější pocit", oproti jiným peelingům nemám bezprostředně po umytí vysušenou a vypnutou pleť, kterou je třeba namazat. Ale je to fajn, alespoň je vidět, že peeling o pleť zároveň kromě vyčištění i pečuje a dává ji potřebnou hydrataci. Problém jsem žádný neměla, žádné pnutí, štípání ani nic podobného, takže parádní.




Peeling mi tedy naprosto vyhovuje, jsem s ním nadmíru spokojená. Až zase jednou budu v drogérii tápat a pokud neobjevím na testování něco nového, rozhodně se mu nebudu bránit. Kosmetika Himalaya Herbals by měla být dostupná drogériích Rossmann, cena za 75 ml se pohybuje kolem 100 Kč.

Co vy a Himalaya? Znáte? Máte? Používáte?

12 komentářů:

  1. Mám doma masku tejto značky a som s ňou veľmi spokojná :) Určite plánujem v budúcnosti vyskúšať aj tento peeling a pleťový krém, len čo miniem svoje aktuálne.

    OdpovědětVymazat
  2. ja ho mám tiež doma a neviem si ho vynachváliť... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Himalaya jsem ještě nic nevyzkoušela, ale tenhle peeling vypadá dobře :) Teď používám jeden od Oriflame a taky není vůbec špatný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od této značky jsem vyzkoušela tělové mléko a nebylo vůbec špatné :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Za mě jeden z nej peelingů, co jsem zkusila. Palec nahoru!

    OdpovědětVymazat
  6. Nejlepší peeling a perfektní cena.. co víc si přát :-) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  7. zrovna v pátek jsem si objednala masku :) peeling taky, ale meruňkový.

    OdpovědětVymazat
  8. Diky za tip asi si ho poridim.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Na tuto kosmetiku jsem minule narazila v Tescu, ale zatím jsem od ní nic nezkoušela :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Tento peeling také používám a jsem s ním hodně spokojená, chci si ho pak koupit zase :) Jinak mi je tato značka nesympatická, ale tohle se jim povedlo :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho akorát rozdělaný a jsem trochu nesvá z té parfemace, ale jinak bych řekla, že názor je stejný jako ten tvůj :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Tenhle peeling jsem chtela vyzkouset, no v drogerii jsem ho u nas nevidela, ale asi pujdu omrknout jeste jednou :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)