úterý 3. února 2015

S Avonem jako z Hollywoodu?

Krásný úterní den přeji!

Kolekci Hollywood od Avonu jste u mne mohli zahlédnout v novinkách za prosinec a na facebooku. Dnes vám ji konečně představím blíže. Z kolekce jsem si na vyzkoušení nechala tři kousky - rozjasňující pudr, tužku na oči a lak na nehty. Poctivě jsem je poslední týdny zkoušela, takže dnes to bude o nich, protože některé za zmínku stojí!


Oční linky Hollywood

Oficiální popis: Unikátně tvarovaný aplikátor pro dokonalé nalíčení očí, díky kterému vykreslíte přesné linky. Dlouhodržící barva, která vytváří velmi svůdný vzhled. Složení se snadno nanáší a nerozmazává se. Voděodolné.


Mne ihned zaujala a to především svým neobvyklým tvarem. Tužka je vysouvací, manipuluje se s ní velmi dobře, vysunout i zasunout jde bez problémů. Po otevření vás čeká tužka v neobvyklém tvaru - je zkosená a širší. Možná to vypadá zvláštně a možná i složitě na použití, ale ve skutečnosti s ní vykreslíte luxusní linky během pár vteřin. S žádnou jinou tužkou se mi nekreslily tak jednoduše jako s touto. Povedou se vám tenké i silnější - podle vaší potřeby a chytnete-li po pár použitích ten správný grif, půjde vám to samo. Já jsem si na ní skutečně zvykla a dneska je mým častým pomocníkem :) Barva je černočerná, tužka se dá hezky rozmáznout, ne že ne.. Někdo to uvítá, pro někoho to může být nevýhodou jako občas pro mne - pokud dost slzíte, jako třeba já, tak se vám může stát, že si rozmáznete třeba ocásek linek :-/ dobře to znám a občas mě to pěkně naštve. Jestliže však podobnými problémy netrpíte a na oko si po celý den nesaháte, tak je zaručená celodenní výdrž bez hnutí. Ale slibované voděodolnosti jsem si tedy nevšimla. Za mě tedy tak na půl, používám ji a zvykla jsem si na ní, ale na druhou stranu mne svými vlastnostmi nijak neohromila..

Seženete tady za 199 Kč.




Nailwear pro +  lak na nehty

Je mým oblíbencem a to především díky krásném odstínu a dobré výdrži. Odstín se jmenuje Drive in, což je taková jemně béžová, lehce do broskvova. Lak má plochý štěteček, kterým se nehet nalakuje hezky na jeden/dva tahy. Vrstvy aplikuji povětšinou tři slabší, může se totiž stát, že bude schnout nerovnoměrně a nehet tak bude ve dvou vrstvách prosvítat, tři vrstvy to tedy jistí. To je asi jeho jediné mínus. Pak už následují jenom plusy - schne do lesku a to velmi rychle. A navíc dlouho vydrží. Na nehtech jsem  ho měla bez problémů i čtyři dny, což jak víte, je u mne opravdu hodně. Dávám tedy palec nahoru, lak mám skutečně ráda a lakuji ho v posledních týdnech dost pravidelně :)

Lak už jsem na jejich stránkách bohužel nenašla, takže jedině omrknout katalog, zda ho ještě někde objevíte :) Cena by ale byla určitě kolem 100 - 150 Kč za 10 ml.



Pudrová rozjasňující růž

Oficiální popis: Růž pro zářivý a okouzlující pohled. Okamžitě rozjasňuje pleť a propůjčuje pleti svěží nádech. Zanechává pleť přirozeně zářivou a jemnou. Má  jemné složení, které se snadno nanáší. Nanášejte na oblasti, které chcete zvýraznit.



Posledním kouskem je tento rozjasňující pudr (nechápu proč růž, pod tím si představím něco hodně jiného..) v odstínu Glamorous. Pudr má krásné balení, které se mi zdá být nádherně a skutečně vymazlené - obsahuje zrcátko a to zespoda celého víčka, což je obstojně velké :) samotný pudr má na sobě vyražené zlaté hvězdičky.. Prostě vypadá nádherně! Barva pudru je klasická champagne s obsahem zlatých třpytek. Ty můžete vidět i na fotce, jsou základem celého tohoto kousku. Což je pro mne kámen úrazu. Ty třpytky se mi zdají vcelku velké a viditelné (i při malém nánosu). Vlastně na tváři vidíte jenom je, takže to ve výsledku nevypadá nijak hezky a vhodné je to akorát někam na diskotéku, protože i v malém množství to je prostě vidět a třpytíte se jako blázen.. což zrovna nevím jestli se nosí, každopádně já to nosit určitě nebudu :( Tohle je za mne tedy velké zklamání.

Rozjasňující pudr najdete tady, cena je 199 Kč za 15 g.





Co vy a kolekce Hollywood? Všimli jste si ji? Zkoušeli jste nějaký produkt?

Děkuji PR Avon za produkty k vyzkoušení.

13 komentářů:

  1. Mě z této kolekce nejvíce lákají asi rtěnky :-) Ten pudr se mi taky zalíbil, ale s těma třpytkama to teda přehnali :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nemám nic, ani nějak neplánuju kupovat. Avon mi spíše připomíná moje dětství, kdy jsme toho měli doma plno a pro mě to byla luxusní kosmetika :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to u nás doma je Avonu dodnes plno :D ale jako mají fakt i fajn věci, zas nemůžu říct že by to byl všechno propadák :)

      Vymazat
  3. Překvapivě me všechny zmíněné produkty zaujaly, hlavně ty linky, škoda ze je kosmetické značky nevyrábí v hnědé. (Nebo ano?)

    OdpovědětVymazat
  4. Na ten pudr jsem koukala, ale škoda těch třpytek.. Ještě mě z této kolekce celkem lákají rtěnky :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  5. už jen ty obaly jsou krásné :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Na tužky od Avonu nedám dopustit, ty vysunovací jsou super a co teprve gelové SuperShock! Tuhle zkosenou tužku bych vyzkoušela moc ráda, ale nepoužívám černou. Když vidím ten obal pudru...Avon mě štve, že v úplně stejném obalu (teda celém černém) dělají klasické pudry, tvářenky i paletky stínů. Mám doma od každého zmíněného jeden exemplář a všechno vypadá stejně, člověk neví, po čem sahá. To by měli nějak pořešit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že vím, jak jsou jejich tužky super :) rozhodně patří mezi ty nejlepší, co se v podobné cenové kategorii dají sehnat! A jinak na ty stejné obaly jsem také koukala :D pak jedině popsat, aby se v tom člověk vyznal :)

      Vymazat
  7. toho rozjasňovače je škoda :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)