čtvrtek 12. února 2015

New in - leden 2015

Krásný čtvrteční večer!

Půlka měsíce pomalu tady a já ještě nemám ani shrnutí novinek za měsíc leden. Sakra, jsem ale ostuda! Jde to se mnou z kopce! :) Proto na to dneska spolu číhneme, protože novinek bylo zase jako vždycky požehnaně..

Celkem tu za leden mám.. hmm, nespočetně nových věcí. Omlouvám se, ale jsem vážně líná to vše počítat :D Přišlo toho totiž strašně moc v rámci spoluprací.. hlavně jedna opravdu velmi překvapila.. to když čekáte cca kilový balík a místo toho mi mamka píše, že z pošty táhne pět kilo :D Tím chci samozřejmě moc poděkovat, protože si z toho odnesu nejen já, ale hlavně i vy. První možnost jste již měli ve Valentýnské giveaway a další soutěže budou určitě následovat :)


První balíček v tomto měsíci jsem obdržela hned na začátku a to Dermacol. Poté, co mi byl jeden balík zaslán podruhé, jelikož se napoprvé zatoulal a po třech týdnech se vrátil k odesílateli (nechápu, protože mne nikdo z kurýrů nekontaktoval!), se ke mně konečně dostal! Jenže co se nestalo, Česká pošta začíná mít konkurenci v likvidaci balíků, protože tenhle mi dorazil pěkně zničený. Krásná paletka Color Sensation mi přišla úplně na padrť :( Nehorázně mě to nas.., protože vypadá fakt krásně. Achjo. Musím se ji pokusit dát nějak dohromady a využít na maximum alespoň to, co z ní zbylo. Naštve to, protože paletka není zrovna nejlevnější, je to pouze limitovaná edice a pro mne není ani nijak jednoduše k sehnání.. Očíhněte ji tady, jak krásně má vypadat. Dalšími novinkami jsou 16H Lip Colour, o kterém ještě hodně uslyšíte, Quattro oční stíny mi dorazily ve verzi pro zelené oči, což se mi celkem líbí (i když jsem spíše modroočka), jedná se o jarní barvičky, ale celkově mne stíny spíše zklamaly. Poslední novinkou je lak na nehty 5 Day Stay, který mile překvapil. O novinkách se tu v budoucnu určitě dočtete více.


Následoval balíček novinek Ziaja. Měla jsem možnost si opět vybrat nějaké jejich novinky a tak jsem neváhala. Tentokrát mne jich totiž zaujalo opravdu hodně! Z pleťové kosmetiky jsem sáhla po nové řadě Sensitive. Pro moji v poslední době divnou pleť, ideál :D Vybrala jsem si micelární vodu (však víte, jak ráda je testuji..) a čistící gel. Po prozkoumání jsem zjistila, že Krémový čistící gel se dá použít na tělo i obličej, takže zabiji dvě mouchy jednou ranou! Další favorit je Krémové mýdlo na ruce. Objevila jsem totiž dokonalé parfemace a nedalo se odolat! Nakonec jsem si vybrala Čaj se skořicí, ale v nabídce najdete také Moringu s kokosem, Grapefruit s mátou nebo Tamarind se zeleným pomerančem! No řekněte, nezní to božsky?! To samé platí pro Krémy na ruce, já jsem si nakonec vybrala Kašmírové proteiny a bambucké máslo. K tomu už vám mohu říci, že vážně stojí za to! Krásně voní, je ideální pro zimní období - je mastnější, ale ne zase výrazně, abyste si vše zamatlali, ruce si lebedí a konečně vypadají přijatelně! Za 40 Kč vážně fajn pomocník! :) A k posledním kousku ze zásilky - Antiperspirant Blocker je celkem chválená záležitost, takže jsem na něho zvědavá :)


Další balíček je čistě v mé režii. Slíbila jsem si, že si z prosincové mzdy udělám radost :D a tak když jsem narazila na Blogsale u mé oblíbené S., nedalo se odolat. S. se zbavovala některých svých kousků a já jsem neváhala. Ukořistila jsem konečně(!) nějaký kousek od Bourjois a to nic jiného než jejich nejslavnější zapečenou tvářenku, odstín č. 34 Rose D'or. Druhý kousek je také tvářenka, další mega-slavná a to Pomegranate od Sleeku. Na střídačku mi teď zdobí líčka, obě jsou prostě úžasné! :) Ještě jednou děkuji S. za zaslání.


A z kosmetiky to nejlepší na závěr a tím je mega velká dávka kosmetiky za e-shop Kupkosmetiku.cz. Když jsem si tuto spolupráci domlouvala, čekala jsem tři kousky na testování pro sebe a tři kosmetické balíčky do soutěže pro vás. Že z toho bude mega obrovská nálož, mne nenapadlo ani ve snu! Tohle všechno, co vidíte na fotce, jsem v balíčku našla (ceny do soutěže na fotce již nejsou). Na testování, které bylo domluvené, jsem v balíčku měla Sebamed Sprchový gel a Tetesept Přirozeně osvěžující sprchový gel a k tomu Blistex balzám na rty Medplus, ideální na zimu. Kromě toho byla v balíčku hromada miniaturek Sebamed - od pleťových kousků, přes tělové a objevila jsem i pánské (to si pěkně vyzkouší přítel). Jenže ani to není vše, další překvapení byla kosmetická taštička plná dekorativních počinů od Essence z podzimního updatu v loňském roce. Jelikož jsem dlouho přehlížela Essence stojany, jsem ráda, že mohu zase něco vyzkoušet. Něco jsem také nechala pro vás, do další soutěže, takže se určitě máte na co těšit! Ale co jsem chtěla říci je to, že mne některé kousky opravdu mile překvapily! Určitě mohu doporučit Gelový lak French look, který je bezkonkurenční! Stojí kolem 70 Kč, na nehtech hezky vypadá a vydržel mi přes týden! Joooo! :) Pokud máte UV lampu a chcete vyzkoušet něco přirozeného, levného a jednoduše fajn, tak se pro něj vydejte, protože prý bude končit :( Druhý gel-lak už taková hitparáda není, takže pozor na to, ale růžovou verzi byste neměli minout! :) Stejně mile mne překvapila i matná rtěnka, jednoduše bomba! :) Celkem fajn se mi zdají i 3D stíny. Mají své chyby, ale nejsou za tu cenu k zahození. Řasenka mne prozatím moc nezaujala, matné tekuté linky jsou průměrné.. Na další kousky se teprve chystám, takže se těšte na souhrnný článek :)


A na závěr, aby tu té kosmetiky nebylo moc, tak vám ukáži i jeden ze svých opožděných nekosmetických dárků :) Musím se pochlubit svým novým diářkem, výbornými čajíčky a hlavně mega obrovskou svíčkou z Ikei. Musela jsem být vážně hodná, když jsem si vysloužila takovou mega svíčku! Někdo tady ví, že jsem pyroman! :D Moc děkuji :*


A to je vše, přátelé.. Tak zase příští měsíc, jo? ;)

A čím jste si udělali radost vy?

16 komentářů:

  1. wau to je vecí ! :) pekné prírastky :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda spousta krásných novinek :-) Tyhle Essence matné rtěnky mám doma už tři a taky je musím pochválit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím omrknout další odstíny, hodil by se mi nějaký přirozenější, jen na jemné zvýraznění rtů :)

      Vymazat
  3. Spousta skvělých novinek :) Diář je moc pěknej a ten čaj se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  4. To je teda novinek :D koukám, že ziaja poslední dobou fakt válí, líbí se mi ten obal od toho mýdla :) řasenku od Essence jsem měla a maximálně mi vyhovovala, za tu cenu úplný poklad ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď přišla Ziaja fakt se spoustou zajímavých novinek :) s řasenkou zatím moc kámoška nejsem, ale na soudy je brzy, uvidím po nějaké době..

      Vymazat
  5. Jéé, toho ale je a slyším moc ráda, že gellak boduje i u tebe :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda boduje, zrovna sepisuji článek! :) Tedy ten French je fajn, ten druhý je hrůza :-/

      Vymazat
  6. Balíček od kupkosmetiku.cz je naprosto boží, nádhera. A škoda paletky Dermacol, to by mě hodně zamrzelo.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Jé to jsou super úlovky, budu se těšit na recenze ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik věcí! :) Tvářenku od Sleek mám taky (odstín Suede) a je super, ta Pomegranate se mi taky moc líbila, když jsem koukala na google na odstíny :)
    Jsem zvědavá na ty novinky Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jeej, toľko krásnych vecí! :)
    Tú Bourjois lícenku mám tiež doma a úplne ju milujem ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, to je velká spousta novinek a všechny vypadají skvěle. :)
    Já jsem si zatím za únor pořídila jen tvářenku, tužku na oči a lak na nehty.

    OdpovědětVymazat
  11. wow, všetko je to úplne super, hneď by som brala polovicu z tých vecí :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. ty nové laky od Dermacolu mě hodně lákají, krásný odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  13. Teda to je nálož :))) Mně nic nechodí, nikdo nestojí o spolupráci s tak malým blogem a já jen čekám, kdy budu větší :) Ale něco jsem vyhrála, něco dostala, něco koupila, takže se mi toho taky sešlo dost (ale proti tobě spíš jen maličkosti). Každopádně tvé zpoždění s článkem chápu, sama jsem své lednové novinky publikovala až dneska :))) Jinak ty novinky od dermacolu mě nějak nelákají, na ty rtěnky jsem zatím slyšela samou kritiku (jak se olupují a drolí a zbytek nejde dolů), jejich paleta stínů se mi zdá předražená, za ty peníze bych si vybrala úplně jinou paletu :)
    blog Měj se ráda
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)