neděle 25. ledna 2015

Oblíbenci - leden 2015

Krásný nedělní podvečer!

Hodně dlouho tu nebyli oblíbenci, pokud nepočítám souhrn za celý loňský rok, a tak je čas to napravit a opět vám ukázat ty nejčastěji používané kousky v posledních týdnech.


V péči o pleť jsem se po dlouhé době rozhodla opět trochu uhnout ze zaběhnuté rutiny, která v posledních měsících čítala minimum kosmetiky, a rozhodla jsem se vyzkoušet celou řadu Skin Perfection od L'oréalu. A jsem vskutku ráda, že jsem tak udělala, protože jsem s ní nadmíru spokojená. Celá řada se skládá z očního krému, séra a denního krému. Já tedy celou péči používám 1x denně a to večer před spaním a mé pleti to momentálně takto svědčí. Vysušování, na které přes zimu trpím, se nekoná. Pleť je krásně jemná, vypnutá, dostatečně vyživená a přesto krásně svěží. Ke zhoršení pleti prozatím nedošlo, takže jsem spokojená, snad mi ta spokojenost vydrží i nadále! :)


Po spotřebování vůně Anastacie jsem se vrátila k ověřené klasice - mé životní lásce City Rush od Avonu. Jak vidíte, používám ji dost hojně, pomalu, ale jistě se blížím k jejímu dnu, což znamená jediné, budu si muset opatřit další balení. Tohle je totiž srdcová záležitost, která je nenahraditelná. Vůni miluji nejen já, ale i přítel a chválí mi ji i kamarádky a známí. Jednoduše ke mně patří a já bez ní nedám ani ránu :) Kdo má rád energické, dřevité a přesto svůdné vůně, omrkněte ji! Deodorant Rexona je pak mým favoritem tehdy, když cítím, že je potřeba něco udělat s pocením. Nosím ji v kabelce a mnohdy mi pomůže zbavit se nepříjemného pocitu v podpaží. Má svěží vůni, která zabraňuje šíření zápachu potu, takže si spolu rozumíme.


A pak jsou tu dekorativní kousky. Tentokrát se opravdu nesou na vlně jednoduchosti a přirozených tónů. Co mne hodně nadchlo je kolekce Hollywood od Avonu. Nejvíce mi sedl lak na nehty v odstínu Drive in, což je krásná béžová až champagne barva. Přirozená a na nehtech velmi slušivá! Navíc lak krásně schne, kryje ve dvou silnějších nebo třech slabších vrstvách a hlavně, pro mne důležité, poměrně dlouho vydrží. Za mě palec nahoru! Stejně tak jsem si oblíbila tužku na oči ze stejné kolekce. Ta je pro změnu zajímavě řešená, protože má luxusní tvar, kterým se krásně vykreslují linky. Barva je navíc černo-černá, dobře na víčko chytá a na očích vydrží po celý den. Momentálně jsem tužkou nahradila gelové linky, což je opravdu co říci, protože ty pro mne jsou a vždy byly TOP. Jenže tohle je tak fajn.. že se nedalo odolat :) Posledním oblíbencem jsou stíny z paletky Iam naked od značky ♡ makeup, kterou jsem vám představila před pár dny (článek zde). Stíny jsou velmi dobře pigmentované, v hezkých přirozených barvách a parádně vydrží po celý den. To je to, co od stínů požaduji, takže není divu, že si tak skvěle rozumíme..


A co jste si v poslední době oblíbili vy?

16 komentářů:

  1. Ta řada Skin Perfection od L´oreál mě hodně láká a asi jí neodolám. Každopádně musím očichat tu tvou oblíbenou vůni, snad bude brzy v katalogu parfémovaná stránka nebo seženu vzoreček :)

    Avene a La Roche Posay aneb... na skok v lékárně

    OdpovědětVymazat
  2. Také mě hrozně láká ta řada od L`Oreal. Až snížim svoje krémové zásoby, tak po ní mrknu :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. L'Oreal mi na pleť moc nesedí. Oblíbila jsem si čistý gel z aloe vera a lipio sérum od Karla Hádka.

    OdpovědětVymazat
  4. Rexona mi (bohužel) vůbec nesedí :/ Ta Loreál řada vypadá fakt dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nezkoušela jsem nic, ale sprej od Rexony mám taky, akorát růžový. Z Avonu jsem si nic nezkoupila už několik let, ikdyž mi přijde, že ty nové výrobky jsou docela zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém od L´Oréalu také momentálně používám. Není špatný, ale nemůžu říct, že jsem se do něj zamilovala. City Rush mám ve vzorečku a vůbec mi nevoní. Těšila jsem se na ni právě po přečtení tvé recenze, říkala jsem si, že to bude něco pro mě, ale bohužel. Připadá mi taková nudná a hlavně vůbec nevydrží vonět, škoda.

    OdpovědětVymazat
  7. Řadu od Lorealu jsem už někde viděla a vypadá moc zajímavě, i když ty jejich růžové obaly ve mne evokují avon :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Paletka a lak se mi líbí :) Růžovou sadu od Lorealu bych chtěla taky vyzkoušet
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Paletka a lak vypadají moc dobře. Nezkoušela jsem zatím nic z toho, co tu máš, ale mám vzoreček krému Skin perfection, tak ho vyzkouším.
    Mezi mé oblíbence se nově zařadil suchý olej od Nuxe, který používám na noc na obličej a zatím si pleť nestěžuje. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Rexona je proste super.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  11. Skin Perfection - s tou som takisto spokojná, ale ja som si kúpila len krém a sérum :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
  12. Ten lak je ozaj krásny. Takéto farby spolu s bielymi mám najradšej :). Mojím obľúbencom za tento mesiac bude asi taktiež lak na nechty, ale od Essence, Road Trip v odtieni 03, I DON´T CARE! I LOVE IT!

    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  13. o té sadě skin perfection hodně přemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  14. se Skin Perfection jsem také moc spokojená, nečekala jsem, že mě tolik zaujme :) a už mám v zásobě další krém, protože ten jsem si oblíbila nejvíc :))

    OdpovědětVymazat
  15. City Rush je nejúžasnější! Lepší parfém jsem neměla! ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  16. Skin Perfection sérum je skvělé! používám ho už pár týdnů a kompletně jsem se do něj zamilovala <3

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)