sobota 3. ledna 2015

Kosmetický výběr toho nejlepšího za 2014!

Krásný sobotní den!

Dnes poslední ohlédnutí za tím rokem starým.. a to nečekaně u článku s tím nejlepším kosmetickým, co mi za minulý rok prošlo rukama. Co jsem tak listovala blogem a prohrabávala své kosmetické zásoby, uvědomila jsem si, že těch bestovek v roce 2014 nebylo tolik, jak by se dalo čekat. Je to zvláštní, ale přijde mi, že na to, kolik kosmetiky vlastním a kolik jsem ji vyzkoušela, tak těch skutečně dobrých objevů nebylo mnoho.. Tak snad bude příští rok úspěšnější :) A ještě větší  paradox je, že většinu těch parádních kousků jsem potkala až teď, ke konci roku :D zvláštní, co? :)


Z těch kousků, které mám pořád doma tu je 11 věcí, které dle mého stojí za zmínku. K tomu na závěr připojím ještě kousky, které bych také doporučila, ale v současné době je ve svém arsenálu již nemám. Takže..

Z péče o pleť nedám dopustit na micelární vody, to jistě víte. O nich tu byl hodně dlouhý článek, takže se nebudu opakovat. Snad vyzdvihnu především tyto dvě, které jsem si oblíbila asi nejvíce a mám je ještě doma v zásobě - Garnier a Bourjois. Sedla mi také La Roche-Posay či L'oréal, ale Garnier mám ráda díky tomu rozkošnému, velkému balení a nízké ceně, Bourjois díky jejím super vlasnostem. Pak je tu úžasný sprchový gel Aroma Ritual Irská káva od Dermacolu. To je láska jako trám a já už mám v zásobě další balení, protože se mu jednoduše nedá odolat! Ta úžasná vůně! Více jsem se o něm rozplývala tady. U Dermacolu na moment ještě zůstaneme, protože se jim náramně povedla ještě jedna věc a to Expresní odlakovač na nehty (klik). Nedám na něho dopustit a rozhodně ho nemám naposledy.. spíš se obávám, že už ani jiný nechci, protože tohle je vážně kouzelník! Skvěle odlakuje, hezky voní a navíc nezanechává nehet a jeho okolí vysušený. Tleskám! Posledním super kouskem tu je Bio tělový peeling Čokoláda od české značky Saloos. Pěla jsem na něho ódy zde. Je více než-li parádní - od vůně, přes texturu až po ten parádní pocit po umytí, kdy jste perfektně naolejovaní, že už nic víc nepotřebujete.


Z dekorativních oblíbenců jsem vybrala dva laky na nehty. V poslední době nelakuji jiné než právě tyto dva - červený lak odstín Freida z kolekce Pure Reds od L'oréal Paris, který jsem ukazovala tady a v posledních týdnech je mým favoritem krásný lila odstín Berry Ice Cream značky Barry M, který mi zaslal e-shop Pinkpanda.cz. Je opravdu luxusní, líbí se mi výsledný "gelový" efekt i celkem obstojná výdrž. O něm tu v nejbližší době ještě uslyšíte. Pak je tu make-up a opět Dermacol. Lanýžový hydratační make-up se mi zamlouvá svým vysokým krytím, příjemnou parfemací, hezkou konzistencí a dobrou výdrží. Fajn věc, kterou navíc seženete i v dost světlých odstínech a v každé drogérii. Psala jsem o něm více tu. K make-upu patří nějaká fajn tvářenka. Tam letos na celé čáře zvítězila Minerální tvářenka značky Regina, v odstínu č. 3. Je to ten nejnádhernější kousek, který ve své sbírce mám a upřímně musím říci, že mi učarovala natolik, že celá sbírka tvářenek jinak upadla v zapomnění. Víceméně nepoužívám jinou. Prostě je krásná, posuďte sami v článku. O Hakuro štětcích tu také bude v nejbližší době řeč. Jak jsem nikdy nepoužívala štětec na make-up, tak teď bez něho nedám ani ránu. Tenhle kousek H50 je vážně boží! Na samotný závěr je tu jeden kousek na rty, jo, hádáte správně, že zase zmiňuji pastelku LipColor Butter od Astoru. Je prostě úžasná a já na ni nedám dopustit! Koukněte se tady, jak je úžasná!


No a na závěr, jak jsem slíbila ještě kousky, které mi učarovaly, ale prozatím jsem jejich zásobu nestihla ve sbírce doplnit. 

Začnu fajn sprchovým gelem od Dove - Caring Protection. Ten nejen nádherně voněl, ale navíc byl tak jemný a vyživující.. radostné sprchování, fakt! 


Pak je tu moje láska v péči o pleť - Effaclar Duo + od La Roche-Posay, který zatočil s mojí zhoršenou pletí. Jednoduše opravdu boží, spotřebovala jsem ho teprve nedávno a v případě, že mi začne pleť zase nějak výrazněji blbnout, půjdu do něho znovu!


Nejdokonalejší pomocník z péče o pleť je Antistresový tělový olej Aroma Ritual, opět Dermacol. Tohle je láska, která neumírá. Nádherná vůně, skvělá hydratace, úžasný pocit po namazání.. Jednoduše pecka, tohle se vám prostě musí líbit! :)


Fit Me od Maybelline je velmi povedený, levný korektor! Padnoucí odstín (č. 15), fajn konzistence a dobré krycí schopnosti, které schovají nedostatky na vaší pleti. Navíc fajn cena a dobrá dostupnost.


Tak a to je asi vše. Uvidíme, co přinese rok 2015.. Teď hurá do testování, zkoušení, nakupování a pokoušení novinek, kterých nás jistě čeká spousta! :)

A jaké jsou vaše BEST OF 2014?

30 komentářů:

  1. Sprchové gely Aroma ritual a korektor Fit me jsem taky zařadila do výběru toho nejlepšího za rok 2014 :-) Jen tuhle kávovou variantu jsem ještě neměla, ale jak na ni všude čtu ódy, tak ji budu taky asi potřebovat :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se na něčem shodneme! :) Kávovou variantu sprcháče doporučuji všemi deseti! ;)

      Vymazat
  2. Zrovna mám teď taky krémový sprcháč od Dove a je radost se sprchovat :). S Dermacol odlakovačem jsem taky moc spokojená. Budu muset ten červený lak od Lorealu vyzkoušet, zatím jsem slyšela chválu. A Garnier micelárku se taky chystám vyzkoušet :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen do toho, snad Ti také věci sednou ;) Jinak sprcháč Dove je vážně lahoda, spolu s Aroma Ritual prostě BEST! :)

      Vymazat
  3. Bourjois micelárku mám taky oblíbenou :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Odlakovac od Dermacolu buduuset vyzkouset, nejsi prvni, kdo na mej peje ody.
    U me best of 2014 je jednoznacne Naked paletka od UD, pastelka na rty od Catrice(dvojnik Chubby od Clinique), rasenka Volume Million Lashes od L'oreal, suchy sampon ve spreji Batiste, korektor Chanel a krem na ruce Cien z Lidlu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, ten suchý šampon si budu muset už taky sehnat! :) a pastelka Catrice je též na seznamu :)

      Vymazat
    2. Mají ho v Douglasu nebo jsem ho viděla na internetu v nějakých online drogériiích ale je fakt bomba, taky o něm chystám zmínku nebo rovnou článek :)

      Vymazat
  5. Ahoj kde seženu zmiňovaný šťetec??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady: http://www.hakuro.cz/kosmeticke-stetce-hakuro/12-kosmeticky-stetec-hakuro-h50.html :)

      Vymazat
  6. O antistresovém oleji jsem dosud nevěděla, že existuje. Díky za tip, takové věci mne lákají :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Garnier micelarku chci vyzkouset. Makeup me take laka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou lepší micelárky, ale já jsem si na tu Garnier fakt zvykla! :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  8. Garnier micelarku mam taky, je docela fajn :) A z Aroma Ritual mam aktualne pomeranc s belgickou cokoladou, no ten kavovy zkusim asi priste :)

    OdpovědětVymazat
  9. A mě se ten Dermacol make-up prostě nelíbí :( nanesla jsem ho jednou - smrdí mi, je extra tekutý....ne :( pro mě to bohužel není :( a je mi to líto! Všichni na něj pějí ody a já zase prdlajs :D



    blog.jana-mei.cz
    http://www.instagram.com/randomm_beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Sprcháče od Dermacolu miluju! :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  11. Jooo, Saloos peeling a korektor Fit me taky dost zbožňuju :) Naopak nesedí mi Dermacol odlakovač ani makeup.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem Bourjois micelární vodu musela poslat dál, vůbec mi nevyhovovala a dost pálila v očním okolí. Garnier není špatná, ale mě více vyhovovala od Loreal :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já paradoxně přestala micelární vody používat a vrátila jsem se ke klasickým pl.vodám : )

    OdpovědětVymazat
  14. Micelárku Garnier jsem si oblíbila, stejně jako mně mile překvapil odlakovač od Dermacolu a jejich kávového sprchového gelu se nemůžu nabažit:-) Naopak make-up Truffle mně zklamal na plné čáře, ale to možná bude typem mé pleti.

    OdpovědětVymazat
  15. Z oblíbenců, co tu máš mám oblíbené sprchové gely od Dove :) Ta micelárka od Boujoris mi bohužel vůbec nevyhovovala :(. Mnohem radši mám tu od Nivey :)
    ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to zatím pro mně letos výběr, se kterým bych se nejvíc ztotžnila :))

    OdpovědětVymazat
  17. Super článek! Ten antistresový olej chci zkusit, stejně jako sprchový gel s vůní kávy nebo ten make-up taktéž od Dermacolu :)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, skvělý výběr :-) Máme dost společných oblíbenců (převážně díky inspiraci z Tvých recenzí :-D): sprcháč Dove i Dermacol, tvářenka Regina, pastelka Astor, micelárka Garnier, štětce Hakuro, to všechno jsou skvělé výrobky. Make-up mám oblíbený True Match od L'oreal, Dermacol mi kvůli mé smíšené pleti nevyhovuje. Ještě mě láká vyzkoušet od La Roche Effaclar Duo. Katka

    OdpovědětVymazat
  19. Bourjois jsem zkusila a opravdu super odličovač , sprcháče od dermacolu jsou parádní užasně voní

    OdpovědětVymazat
  20. Garnier micelárka je můj velký oblíbenec a nedám na ni dopustit! :) Tu od Bourjois teď aktuálně používám a také není vůbec špatná.

    OdpovědětVymazat
  21. Effaclar Duo mám tiež a som s ním nadmieru spokojná. Žiadna výrazná parfemácia a skvelý účinok :D - no čo viac si môžem priať :D :D.

    http://zerilicosmetic.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)