pondělí 29. prosince 2014

Zůstaň perfektní s Astorem!

Krásný pondělní večer!

Dnes vám představím dvě novinky značky Astor, které mi byly nedávno představeny na neobvyklé tiskovce Astor. Možná jste je v drogérii již potkali, já na ně tuhle koukala, že byly v nějaké akci. Nemluvím o ničem jiném než nejnovějším make-upu a korektoru Perfect Stay 24HMusím říci, že jsou to celkem perfektní kousky, jen co je pravda.. takže se na to podíváme.



Korektor 24H Perfect Stay

Oficiální popis: Poskytněte dokonalý komfort své pleti. Zbavte ji viditelných nedokonalostí jako jsou tmavé kruhy pod očima a rozzařte Váš pohled. Korektor obsahuje podkladovou bázi, díky níž připravíte Vaši pleť pro dlouhotrvající účinek korektoru nebo make-upu. Má otěro-odolné složení, díky čemuž jsou kruhy pod očima a nedokonalosti zakryté po celý den.



Je velmi fajn pomocník! Korektor mám v odstínu 001 Ivory, což je hodně světlá záležitost, která mi perfektně sedne. Odstín je opravdu světlý, takže vhodný i pro bledulky! Obsahuje klasický houbičkový aplikátor, jako mají lesky na rty. Korektor jím jemně naťupu pod oči a poté jemně rozetřu a vklepu štětcem/prsty.  Je krémový, lehce se roztírá a ihned přilne. Konečný efekt je velmi přirozený, korektor není nijak hutný, že by bylo na první pohled vidět, že jste se snažili hodně maskovat :) Není úplně nejvíce krycí, takže s pupínky vám nepomůže, což se dá očekávat, jelikož je určen pro rozjasnění očního okolí a na zakrytí kruhů pod očima. S těmi to zvládá celkem hladce, jelikož je parádně rozjasňující. Oční okolí mi hezky sjednotí, zakryje a zneutralizuje fialové kruhy a navíc rozjasní, takže po nich není ani památky. Drží opravdu dobře, většinou jej používám pod make-up, kterým to poté ještě zafixuji, takže mám po celý den od kruhů pokoj. Můžu tedy říci, že jsme si sedly a rozhodně se budeme přátelit i nadále.

Seženete v drogériích, dostupný ve dvou odstínech (Ivory a Sand), doporučená cena je 139 Kč.


Make-up 24H Perfect Stay + podkladová báze Perfect Skin v jednom

Oficiální popis: Make-up je dlouhotrvající make-up s podkladovou bází v jednom, který je odolný vůči otěru pro celodenní bezchybnou pleť. Můžete využívat všechny výhody podkladové báze a make-upu v jednom. Konečně dokonalé komfortní nalíčení a dlouhotrvající výsledek jdou spolu ruku v ruce! "Perfect Skin" pečující podkladová báze je obohacená o super hydratační složky (urea, kyselina hyaluronová, apod.), které vyživí a hydratují vaši pleť. Technologie "magnet fusion" zaručí, že barevné pigmenty jsou rovnoměrně rozprostřeny po celé pleti a zabrání jejich setření během dne. Kombinace podkladové báze a make-upu skvěle splyne s pletí, přizpůsobí se její flexibilitě, zatímco vaše pleť může dýchat. Obsahuje ochranný faktor SPF 20.



Tenhle make-up pro mne zní opravdu přitažlivě - má pečovat o vaši pleť, nepotřebujete žádné báze a zároveň vydrží! To zní parádně, protože to je to, co od make-upu chci, aby mé pleti prospěl, dobře kryl a dlouho vydržel.. A tak jsem doufala, že tohle bude fajn pomocník! Make-up je ve skleněné lahvičce, jednoduchá s fialovým detailem.. už mi párkrát i spadla a vydržela to, hodná holka. Obsahuje pumpičku, za což dávám plusové body. Mám make-upy s pumpičkou o mnoho radši. Co se mi líbí je velmi příjemná parfemace. Je lehká, nevtíravá, na pleti potom cítit není, takže ničemu nevadí.. velmi mi připomíná krémy Nivea. Zamilovala jsem si ji! Konzistence je tekutější, díky ní se make-up krásně roztírá. Vstřebává se o chviličku dýl než jiné make-upy. Přiznám se, že mne to poprvé vyděsilo (i když jsem na to byla připravená vizážistkou). Chvíli (cca 2 - 3 minutky) se lesknu a vypadá to nepřirozeně. Jenomže za chvíli mám tu nejdokonalejší pleť pod sluncem! Make-up je středně krycí, perfektně mi stačí na to, aby sjednotil barevné výkyvy na mém obličeji, zakryl nedostatky a přesto vypadal přirozeně. Má nádherně jemný a hebký finiš, lesk je pryč a výsledkem je příjemný, svěží a matný vzhled. Opravdu takhle vymazlenou pleť chci mít! :D Vždycky mi to nedá a po chvíli se hladím po tvářích, protože se mi ten sametový efekt vážně moc zamlouvá! Výdrž je též parádní, celý den ho na obličeji doopravdy mám, večer ho sundávám téměř beze změny, i když samozřejmě úplně otěru-odolný není, to je trochu přitažený za vlasy :) Musím ale říci, že by byl bezva. Kdyby neměl jeden velký problém a tím je odstín. Jo, asi jste to čekali, ne? Protože nejsvětlejší odstín č. 102 Golden Beige je prostě tmavší, než potřebuji. Jako víte co, až se lehce na jaře opálím, tak to bude pecka! Jenže nyní potřebuji to nejsvětlejší, co na našem trhu máme a to bohužel tento není (což nechápu, vzhledem ke skvělému odstínu korektoru!). Celkově mínusem tohoto make-upu je, že je v našich končinách dostupný pouze ve čtyřech odstínech (102 Golden Beige, 200 Nude, 300 Beige a 302 Deep Beige), protože by jich to chtělo více.. ne všichni se do těchto čtyř skupin zařadíme :( A tak si ho nyní s láskou uschovám a vytáhnu ho za pár měsíců.. Už teď se na něho těším!

Seženete v drogériích, dostupný ve 4 odstínech, viz. výše. 30 ml, doporučená cena je 329 Kč.




Obojí v akci:


Co vy a novinky Astor? Máte s nimi zkušenosti? Zaujaly vás?

16 komentářů:

  1. Na make-up jsem koukala, myslím, že to byl tenhle a překvapily mě právě odstíny. Používám většinou ty prostřední, ne světlý, ale ani ty nejtmavší a u tohohle mi i ty nejsvětlejší přišly docela tmavé.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. S korektorem jsem taky velice spokojená, i když jsem si mohla vzít ten druhý odstín, protože ta 001 je moc světloučká. Ale i tak se dá krásně rozetřít a nejde nic poznat :) myslím, že s tím korektorem udělali dobrý krok, protože takových korektorů s houbičkou a k tomu v přijatelném odstínů moc není ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Korektor vypadá fakt skvěle, mám teď podobnou záležitost od Essence a jsem s ním velmi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  4. To teda taky nechápu, proč když můžou udělat světlý korektor, proč k tomu nejde i make-up ve stejném odstínu. Jinak já se přiznám, že Astor - co se týče make-upů a korektorů - už naprosto přehlížím, jelikož kdykoli jsem dřív něco zkoušela, tak to bylo oranžové.

    OdpovědětVymazat
  5. Na ten korektor jsem koukala (zvláště když jsem viděla, že je jenom za 100 Kč - doma jich ale teď pár mám...)! :) Až se nějakého doma zbavím, tak si tenhle asi určitě pořídím! :) Makeup vypadá taky dobře, ale odstín by mi nebyl možná ani v létě :/

    OdpovědětVymazat
  6. Ten korektor vypada dobre, ja aktualne pouzivam korektor v tycince od NYC a jsem docela spokojena i kdyz moje kruhy pod ocima jsou fakt des, hlavne u korene nosu mi jdou spatne zakryvat a snazim se najit spis neco cim se jich zbavim nez neco cim je zakryju :D

    OdpovědětVymazat
  7. Tento jsem jeste neviděla :))) Ale škoda toho makeupu takové odstíny nejsou nic pro mě! :( Tak třeba jednou budou mít i světlejší :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Korektor mě vážně zaujal, musím po něm mrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Na tento make-up som mala zálusk....a teda aj ten opis vyzerá skvelo...ale ja som ešte bledšia ako ty, takže odtieň by bol nanič:/ škoda...škoda...

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem ten korektor vzala v akci, ale teda ten odstín je na mě až moc světlý... když k tomu vidím ty tmavé make-upy, tak něčemu asi nerozumím - přemýšlí nad tím v těch firmách někdo? :D
    jinak k výdrži, mě pod očima celý den nevydrží a jak je takový hodně bílý, tak pak začnou prosvítat moje fialové kruhy a vypadá to pak lehce morbidně... ale když ho smíchám s tmavším Affinitonem, tak to docela jde

    OdpovědětVymazat
  11. make-up sice pro mou pleť nebude to pravé ořechové, ale ten korektor mě vcelku zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten korektor mám a je úplně úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Koukala jsem na ně včera v DM, v akci mají jak korektor tak make-up. Nakonec jsem si koupila jenom korektor, v odstínu Sand. Ta 001 se ke mě nehodí podtónem a je světlý až moc. Chtěla jsem si pořídit i make-up, ale prostě jsem si z těch dvou světlejších odstínů nedokázala vybrat. V první moment mi přišly oba dva úplně stejné. Po zaschnutí na ruce se mi zase zdálo, že oba dva jdou podtónem naprosto mimo moji pleť. Možná že to je super make-up, ale mezi těmi 4 odstíny si podle mě vybere málo kdo. Chybí rozhodně světlejší odstín a pak snad i nějaký mezi tou 102 a 200.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj, super článek. Také jsem nad tímto make-upem uvažovala, ale nakonec jsem si vzala od Rimmelu a jsem s ním velice spokojená.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2014/12/rimmel-porovnani-makeupu.html

    OdpovědětVymazat
  15. Někde jsem ještě viděla odstín 095, ten kdyby šel sehnat, byla by to pecka:-). Jinak mám v současné době dvě lahvičky make-upu a chci si zase chvíli hrát na hodnou:-).

    OdpovědětVymazat
  16. Mam uz druhe baleni toho make upu a je uzasnej,v Nemecku ho mame i ve svetlejsich odstinech za 9 euro :D Mila

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)