úterý 16. prosince 2014

Spotřebováno - listopad 2014

Krásný úterní večer!

S mírným zpožděním přicházím se spotřebovanými produkty za měsíc listopad. Absolutně nyní nestíhám psát tak, jak bych chtěla, takže se to se mnou pěkně táhne. Avšak už je to tady, dokopala jsem se.


Celkem tedy spotřebováno 10 ks, klasika - tělová péče 3 ks, vlasová 2, péče o pleť a nehty po jednom a 3 kusy dekorativní kosmetiky.


Aroma Ritual Irská káva Dermacol - nejlepší sprchový gel, s jakým Dermacol přišel! Ta vůně je naprosto božská, ještě teď ji mám v nose :D Sprcha s ním naprostá slast, uvolní vaše smysly, provoní vaši pokožku i koupelnu.. Prostě ho miluju! :) Zaručeně do něho půjdu znovu, protože tohle se povedlo! Hodnocení 5/5.

Tělový peeling Sun Glow Oriflame - peeling s proteiny z hedvábí a extrakty z orchideje. Musím říci, že vůně byla moc příjemná a skvěle se doplňovala se sprchovým gelem výše, taková lehká, osvěžující a přesto zahřeje :) Hrubost peelingu byla slabší, spíše takový sprcháč s pár zrníčky, takže vhodný ke každodennímu použití. Já jsem ho kupovala v nějaké sadě se samoopalovacím mlékem a tuším, že v prodeji už snad ani není, takže cenu vám neřeknu. Rozhodně to nebyla špatná záležitost, na druhou stranu mi ale nijak zvlášť neučaroval.. Řekla bych takový lepší průměr. Hodnocení: 3,5/5.

Nemastný tělový olej Active Spa Swisso Logical - můj miláček milovaný! Nádherná osvěžující a lehká vůně, rychlá vstřebatelnost oleje. Nemastí, takže se ho nemusíte bát. Pokožku zanechává jemnou a skvěle vyživenou. Díky rozstřikovači se lehce aplikuje.. Prostě super! Jediné mínus je vyšší cena, která je na mě osobně hodně vysoká. Jinak bomba věc! Hodnocení: 5/5 (co se vlastností týče, cenu neberu v potaz).


Elnett Satin L'oréal Paris - poklad mezi laky na vlasy! Parádně jsme si sedly! Měla jsem povedené menší balení do kabelky, které mi prostě nestačilo! :D Musím si ho koupit znovu. Lak má příjemnou parfemaci, dobrou trysku, díky které zlakujete během chvíle celou hlavu. Neslepuje a přesto vlasy udrží pohromadě. Pro mě prostě super kousek. Zase na druhou stranu je na lak na vlasy trochu dražší (malé balení kolem 100 Kč, velké kolem 150 Kč). Ale stojí to za to. Hodnocení: 5/5.

Šampon proti lupům Head&Shoulders - o tomhle tady ještě uslyšíte později (jo divné, že vám o něm budu psát až takhle zpětně), ale plánuji rozsáhlejší článek o celé péči H&S, kterou jsem nyní používala. Musím říci, že tento šampon mi parádně sedl (oproti jednomu jeho kolegovi). Příjemná,svěží a ovocná vůně, která ve vlasech vydržela i následující dva dny! Lehká konzistence, která zanechává vlasy jemné a takové pružné, hladké a lesklé. A hlavně, opravdu mne zbavil lupů! Na podzim a na jaře na ně celkem trpím, vždy mne doprovází při změnách teplot, ale letos jsem s nimi rychle zatočila, díky tomuto kousku. Navíc mi s ním vydržely velmi dlouho vlasy svěží a mastily se o poznání pomaleji. Palec nahoru, tohle je můj velký kamarád! Hodnocení: 5/5.

Effaclar Duo + La Roche-Posay - zázrak, který si koupím znovu. Příjemná lehká parfemace, lehká gelovo-krémová textura, která vaši pleť nezatíží. Ihned se vstřebá a zanechá pleť jemnou. Z počátku se mi zdála péče nedostatečná, ale postupně jsem si na to zvykla a tenhle kousek jako péče o pleť úplně stačil. Parádní výkon se dostavil po několika měsících používání, kdy rapidně ubylo černých teček, rychleji mizely jizvičky po akné a celkově ubylo pupínků! Za mě velký palec nahoru. Tady se rozhodně vyplatí zainvestovat, což plánuji (píšu si na seznam mezi TOP věci, které musím mít). Doporučuji všema deseti. Nemůžu jinak než hodnotit: 5/5.

Bezacetonový odlakovač Ebelin - odlakovač není špatný a nemůžu říci, že by mne úplně zklamal. Snad trochu mi vadilo, že chybí nějaká dávkovací pumpička nebo alespoň menší, zúžený otvor, ale s tím jsem dokázala žít. Odlakovával celkem dobře, ALE jelikož jsem po něm objevila jeden o mnoho lepší odlakovač (hádejte který? klik), tenhle mi najednou nestačil.. Neumí to prostě tak snadno a lehce jako ten nový objev :) Navíc jsem si později (po sepsání recenze) všimla, že mi hodně vysušuje nehtové okolí! Takže nevím, asi už po něm nesáhnu. Hodnocení: 2,5/5.


Maybelline BabyLips - nemusím se asi dlouze rozepisovat, že ne? Tohle je tedy spotřeba spíše sestry než moje, ale měl by tu balzámek být. Ségře vyhovoval, proto už má další balení :D Vůně mátová, průhledný a celkem fajn hydratační (oproti tomu mému je na tom lépe). Výdrží asi průměr, ale prostě je to balzám, beru. Hodnocení: 4/5.

Linky ve fixu NYC - vyhazuji asi po měsíci a půl! Fajn tenký hrot, který se dosud neroztřepil, ale absolutně žádná barva! Ne černočerná, ale šedivá a to ještě sotva. Ne, tohle se mi nelíbí. Navíc výdrž mizerná, stačí zaslzet a barva je pryč.. Linky zklamaly na plné čáře. Hodnocení: 1/5.

PartyMania Dermacol - řasenka se mi líbila už kvůli obalu, neonky já můžu. Další plus je fajn štěteček, velikostně tak akorát, abych s ním jednoduše nalíčila oči. Konzistence je přesně pro mě - ani hodně tekutá, ale ani vyschlá. Výsledný efekt moc fajn - řasenka prodlouží, zahustí. Neopadává ani nešmouhuje. Prostě fajn kousek. Ke konci už slepovala trochu více, ale to je celkem běžné. Už jsem sice potkala i lepší řasenky, ale je to taková ta klasika, která neurazí-nenadchne. Hodnocení: 3,5/5.

Tak a to je za minulý měsíc vše! Za pár dní se sejdeme u dalšího spotřebována, už se mi to tu pěkně kupí.. :)

Máte s něčím z toho zkušenosti?

10 komentářů:

  1. Díky všem těm krásným recenzím na Kávový sprcháč od dermacolu už ho mám taky...je tedy krásně aromatický a zrovna v tomhle období jsem s ním spokojená, takže ještě s čoko-pomerančovým je pro mě taky Top těch od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchové gely od Dermacolu jsou super, ale tuto variantu jsem ještě nezkoušela. Můj nejoblíbenější lak na vlasy je světle modrý od Taftu. Odlakovač Ebelin je můj nejoblíbenější ze všech, ale je pravda, že jsem ten od Dermacolu nezkoušela :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak radím zkusit odlakovač Dermacol, to je fakt jiná liga ;) jinak od Taftu používám lak taky, ten zelený :)

      Vymazat
  3. ten lak na vlasy :-P zrovna přemýšlím o nějakém někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  4. S L'oréal lakem mám taky dobrou zkušenost, na parfums jsem si objednala Infinium a má stejné vlastnosti jako ten Elnett ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)