čtvrtek 18. prosince 2014

Sleduju seriály..

Krásný večer vám přeji!

Protože se blíží čas Vánoc, klid a pohoda, kdy většina z nás má čas sledovat (nejen) televizi, tak jsem tu se článkem o seriálech. Kdysi tu už tento článek (dokonce s videem) byl, vlastně už dvakrát (tady), ale od té doby se řady seriálů, které Klárka sleduje a musí nutně vidět, rozrostly, takže vám ukáži, co se aktuálně snažím při tom nedostatku času stíhat.

P.S. Pokud nemáte zkouknuté poslední řady svých oblíbených seriálů, tak to celé nečtěte ;)

Nejdříve klasika, kterou už sleduji nějaký ten pátek:

Grimm

Nejlepší z nejlepších! Čtvrtá řada už pro mne sice není tak zajímavá jako předešlé, ale pořád to je srdcovka. Monroe je největší borec a Wu ho pomalu, ale jistě těma hláškama dohání :D Nick se na chvíli ztratil, ale jsem ráda, že se opět našel.. jednoduše on musí být Grimm! :D Jo a nesnáším Adalind! :-/ Naopak miluji společné seriálové večery se ségrou, kdy sledujeme nejnovější díly tohoto seriálu :) 


Revenge

Tenhle seriál jsem začala sledovat někdy v létě a teď už pěkně jedu nejnovější 4. řadu. Musím říci, že mě to po čase začalo nudit, pořád se vše jen zamotává.. :D Když už se konečně něco vyřeší (a třeba zavřou Victorii) v dalším díle se vše znovu zamotá (protože ta se nějakým záhadným způsobem dostane ven) a tak dále.. Mám ráda zápletky, ale čeho je moc, toho je příliš! A navíc když zabili moji nejoblíbenější postavu, tak si to u mě pěkně po.. :D ale jo, prostě potřebuji vědět, jak to všechno dopadne a proto koukám dál..


The Originals

Řeknu vám, že mě tenhle seroš opět dost chytl. Baví mě možná i víc než TVD. Klause jsem si zamilovala a ještě více zbožňuji Elijaha :D Běda, jestli mu tvůrci někdy něco udělají!!! V seriálu se pořád něco děje a i když to jsou už tolik ohraní upíři, baví mě to!


The Vampire Diaries

Sleduji je pořád, i když už to ani zdaleka není ono. Až posledním dílem páté série, kdy to vypadalo bledě s Damonem se mi opět dostaly deníky pod kůži. No, samozřejmě že se vše nějak vyřešilo, ale (prostě potřebuji a chci Damona a Elenu u sebe!) tak, že se mi to vůbec nelíbí, takže musím koukat dál, abych věděla, že se to vše stane tak, jak má! :D


A mezi novinky u mne patří:

Gotham

Jeden z nejnovějších objevů. Proč ho sleduji? Jednoduché vysvětlení: Miluju Batmana! A kdo ho žere tak jako já, tak určitě ví, že Batman pochází z Gothamu.. Takže? Seriál se odehrává u zrodu Batmana a začíná tam, kde se charakter tohoto božího chlapa tvaruje do jeho budoucí podoby.. Bruce Wayne je malé dítě, detektiv právě nastoupil k policii.. ale zlo v Gothamu vládne.. všechny budoucí hrdiny těchto filmů (komiksu) můžete vidět na začátku jejich "kariéry"..


Red Band Society

Hezký seriál z celkem stísněného prostředí - nemocnice. Hrdinové tohoto seriálu jsou děti, které postihlo to nejhorší - těžké nemoci, se kterými musí bojovat. Zábavnou formou natočené vážné téma. I nemocní teenageři mají svoje problémy, které je třeba řešit a ne, nemluvím o nemoci.. i je postihla láska, přátelství, zrada a další problémy, které řeší jako každý zdravý člověk..


Arrow

Oliver Queen je ten největší fešák pod sluncem! :D To chcete prostě a už jenom kvůli němu stojí za to seriál sledovat :) A ještě jak to ten fešák umí s lukem! :D Nehledě na to, že je tu jistá podoba s Batmanem, viz. vysvětlení výše :) Takže úspěch zaručen. I když nebýt tam toho chlapa, tak mě seriál asi moc netankuje.. Mám zkouknutou první řadu a uvidíme, jestli se dopracuji i k té další..


Další připravený tu mám Penny Dreadful a Z Nation. A samozřejmě další série Once Upon a Time, Arrow, American Horror Story a Elementary.. Jojo, mám co dělat! :D

A co sledujete vy? Máte nějaké další tipy?

21 komentářů:

  1. jéé koukám, že máme hodně podobný vkus na seriály :) Grimma, OUAT, AHS, TO, TVD ..to jsou moje klasiky :) a o Vánoce se chystám na Arrow :)

    OdpovědětVymazat
  2. The Originals taky zbožňuju :-) Na Upíří deníky koukám už především jen kvůli Ianovi :-D Z komediálních seriálů mě momentálně baví ještě Cougar town, kde hraje C. Cox z Přátel :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám na to stejné! :D Ještě mě bavil Orange is the new Black :)

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný ze seriálů neznám, ale Gotham mě celkem zaujal. Raději koukám na české seriály, hodně jsem si oblíbila např. Až po uši od Hřebejka, těším se na každý nový díl.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi tak na začátku s Arrow, řeknu ti, že poslední díl co vyšel je to nejhorší co mohli udělat!! Ale rozhodně se dokoukej :) TO s tebou souhlasím,ale jsem věrná fanynka pouze Klause ♥ on je prostě PÁN :D A také mě to baví více než TVD, a stejně s tebou souhlasím s Damonem a Elenou, ti prostě musí být spolu :)) Dále ještě sleduji Lost Girl, znáš? Je to též dobrý seriál a je tam také úžasné tělo, na co koukat :D Ze seriálů ještě miluji Teen Wolf, Witches of East End, The Big Bang Theory, Cugar Town, Flash (to je odnož Arrow), Dracula (škoda jeho zrušení :( ) a samozřejmě PLL (tohle je srdcovka ♥). Chtěla bych začít koukat ještě na více seriálů, ale už tak sem ráda, že mám co dělat s koukáním těchto :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to vánoční finále nemohli napsat líp, všichni víme, že přežije, jinak by to ani nešlo, přeci jen je to hlavní postava, ale nemohli udělat, aby Ra's nevyhrál

      Vymazat
  6. TVD mě nebaví teda vůbec, ale the Originals zbožnuju. Já naopak nemám moc v lásce Elijaha a Haylie, ale zbožnuju Klause a Rebekku. škoda, že už se v seriálu moc nevyskytuje :( Mě jinak hodně baví Suits, How to get away with murder, Baby Daddy a Melissa and Joey :)

    OdpovědětVymazat
  7. Z tveho vyberu nesleduji nic, ale dokoukavam Carrie Diaries a aktualne u me nejvic frci Masters of sex a chystam se na Mad Men a The Suits. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Red Band Society je bezvadnej :-) už jsem ho také musela doporučovat ve článku o seriálech

    OdpovědětVymazat
  9. Klárko - já dívám jen Grimma - ale áááá - já ten seriál miluju. Ze čtvrté řady jsem absolutně nadšená, nemůžu se dočkat sobotního rána a hned stahuju. Líbí se, že měl Nick pauzu, teď si svých schopností váží. Adalind je roztomilá a nejvíc nadšená jsem byla z Seanovi maminky :D Jak myslíš, že se to teď bude vyvíjet s Nickovou přítelkyní?

    Elena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo to máš pravdu, teď je to Grimm s velkým G! :D a Seanova maminka se mi taky zamlouvala, i Seana miluju :D A Julliet bude určitě hexenbiest, je to jasný :D a bude bojovat s Adalind :D

      Vymazat
    2. Jéé další co miluje Seana, a nelíbí se jí jen Nick :D
      Bude sranda, až si dají do zubů... jen škoda té dlouhé vánoční pauzy :/

      Vymazat
    3. A v podstatě jsem na tenhle seriál narazila díky tobě, když jsi asi před rokem vychvalovala ve videu :)

      Vymazat
    4. Sean je aj pre mňa super a keby som si mala vyberať najoblubenejšiu postavu neviem či by to bol Monroe alebo Sean, lebo sú skvelí obaja :) A teším sa na ďalšie časti, fakt dúfam, že Juliette ostane hexenbiest, inak by to bola dosť nudná postava... :/

      Vymazat
  10. ze všech zmíněných koukám jen na Upíří deníky a celkově vyhledávám spíše takové jednoduché a oddechové seriály, u kterých si po všem tom shonu a stresu můžu odpočinout :) takže miluju třeba 2 Broke Girls, Pretty Little Liars a když už mám náladu na ty "složitější" koukám třeba na American Horror Story, Greys Anatomy, Game of Thrones nebo Under the Dome ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, já zkoukla Breaking bad - učitel chemie zjistí, se má rakovinu a rozhodne se, že bude vařit perník... Všechny série jsem totálně žrala!
    Fringe - existují paralelní vesmíry, dva světy a o to tam jde. V našem světě je FBI, v tom druhém divize Fringe. Řeší se most mezi světy, samozřejmě láska ;-) koukněte

    OdpovědětVymazat
  12. The originals jsou úplně super :) na TVD koukám už jen ze zvyku a abych se dozvěděla, jak
    to skončí, není to sice už jako dřív, ale fandím Eleně s Damonem! <3

    OdpovědětVymazat
  13. díky za tipy, já koukám na Ospalou díru a Homeland

    OdpovědětVymazat
  14. Koukám na většinu tebou zmíněných. Jen u Revenge jsem si dala pauzu a teď jsem zjistila, že mi zabili mou oblíbenou postavu... tak na ten seriál už peču :D

    OdpovědětVymazat
  15. Ja sleduji Zoufalky a The walking dead:) Jinak mam moc rada serial Misfits a moje srdcovky jsou Greys anatomy a Game of thrones!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Z týchto seriálov som ani z jedného nevidela ani jednu časť. Kedysi som nejaké seriály sledovala, ale v aktuálnom veku, mi to príde ako strata času a ked už relax, tak s knihou v ruke, na prechádzke alebo hocijako inak. Mám dokonca obdobia, že celý týžden telku ani nezapnem...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)