úterý 9. prosince 2014

New in - listopad 2014

Krásný den vám přeji! 

Máme tu prosinec, takže je na čase dát dohromady každoměsíční rubriky - začnu listopadovými novinkami. V listopadu se toho objevilo opravdu hojně, především se mi nakupilo hodně dekorativky. Značky uváděly na trh novinky jako divé :) Celkem tedy 21 nových přírůstků.


Na setkání s Astorem si jistě vzpomenete (reportáž najdete tady). Tam nám přichystali opravdu bohatou nadílku plnou novinek této značky. O něco si můžete zasoutěžit v giveaway a něco jsem se rozhodla otestovat sama. Make-upy mi byly vybrány na míru, takže tam se nebojím, že by mi neseděly. O máslíčku na rty jsem tu básnila už několikrát, řasenku začínám postupně poznávat.. stíny v tužce se mi zdají zatím super, jediný problém mám z té krásné velké paletky od Heidi, protože pigmentace a kvalita stínů se mi zdají nedostatečné.. vážně škoda!


Začátkem listopadu dorazila celá řada péče o pleť od L'oréal Skin Perfection určená pro 20+. To je akorát pro mě, takže jsem se rozhodla do toho jít a po delší době opět zkusit nějaké krémy. V řadě najdete krém na oční partie, sérum, pleťový krém a BBčko. Testuji jako divá, takže se časem určitě dočkáte recenze. Zatím se pokochejte těmi roztomilými růžovými obaly :)


Další tu je úžasný balíček od e-shopu Pinkpanda.cz. Mezi dárečky jsem našla paletku Iam Naked od I Heart Makeup a od téže značky i gel na obočí (což jsem ještě nikdy nezkoušela, tak uvidíme), nádherný lak od Barry M v odstínu Berry Ice Cream (308), což je nádherná lila. Poslední kousek je také od Barry M a to paletka StarryEyed, na tu jsem zvědavá hodně.. jistě si vzpomenete na podobnou paletku co mám Glamour Puss.. tak snad tahle bude lepší!


Pak je tu novinka značky Lirene a to Magic make-up CC Cream. Ta přišla krásně zabalená v krabičce ještě s výbornou čokoládou, no radost rozbalovat.. :) CCčko nevypadá špatně až na ten šíleně oranžový odstín.. :( No uvidíme, co s tím.. Pak jsou tu dvě listopadové novinky značky Dermacol a to řasenka Mega Lashes, která je hodně podobná té předchozí PartyMania, což je pro mě fajn, jelikož mi vyhovuje :) Pak jsou tu nové stíny Moon touch, které vypadají také dost nadějně, tak uvidíme.


Já sama jsem pak sáhla po dalším balení mého oblíbeného laku na vlasy Taft od Schwarzkopf, deodorantu Lady Speed Stick ke kterému jsem se po letech vrátila. Jeden z nejlepších, co se u nás dají sehnat! :) Posledním přírůstkem je řasenka Big&Daring, kterou jsem se rozhodla zkusit ještě jednou. Sedla mi v poslední době ze všech nejvíc, tak jsem neodolala koupit ji znovu.


A na závěr naprosto nekosmetický, takový "menší" nákup od nás :D Je fajn dělat v obchodě s oblečením, aspoň víte o slevách jako první :D Zásobila jsem celou rodinu ponožkama a sebe nějakými těmi šperky, tričkem a spodním prádlem.. a nejhorší je, že ty největší nákupy teprve přijdou :D ať žijí Vánoce! :)


A co jste si v poslední době koupili vy?

16 komentářů:

  1. Astor má i paletku stínů jo?? Tyjo, jak je možné, že jsem to ještě nikde neviděla? Tak to jsem moc zvědavá, jaké jsou tam odstíny!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zas tolik krasnych novinek. Uz se tesim na recenze :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. I am naked vypadá božsky! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si koupila lanýžový make-up od Dermacolu a zázračně mi sednul:-). Co jsem četla recenze, slečny měly potíže s výdrží, já mám ale normální typ pleti a ten to ustál:-).

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je riadna nádielka :)
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dermacol Moon ABSOLUTNĚ miluju!!! Jsou prostě supééér!

    OdpovědětVymazat
  7. vždycky závidím kamarádkám, které pracuji v oblečení, protože uloví super kousky za pár kaček a o všem mají skvělý přehled :))
    a jsem zvědavá na tvůj názor na Skin Perfection, já jsem zatím moc spokojená, až je mi trapné, tak chválit :D

    OdpovědětVymazat
  8. No to jsou teda pořádné nákupy, nejvíce mně zaujaly proudkty od pinkpanda, poslední dobou tam brouzdám docela často. :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Uz ted se tesim na recenzi.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. V DMku som skúšala ten Astor korektor a vyzeral nádejne, tak počkám na nejaké recenzie a podľa toho sa rozhodnem..:) Ja som toho nakúpila kopu, až sa hanbím..

    OdpovědětVymazat
  11. Teda to je ale nálož. Co říkáš na řasenku Big od avonu, mám ji také a jsem s ní velice spokojená. :-))

    OdpovědětVymazat
  12. Co je to za odstín pastelky na rty od Astoru prosím? :)

    OdpovědětVymazat
  13. radšej sa ani nepýtaj, v poslednej dobe si totiž kompenzujem dlhodobé nenakupovanie:D

    OdpovědětVymazat
  14. jéj, je to super a tiež by som rada pracovala v obchode s oblečkom, to by bol splnený sen :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. ta nová pleťová řada od L'Oreal mě zajímá! :) těším se na recenze.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)