pondělí 15. prosince 2014

Máslo pro vaše neodolatelné rty - LipColor Butter Astor

Krásný pondělní večer!

Konečně jsem doma a jde mi internet! Řeknu vám, že ten předvánoční čas je v obchodě opravdu peklo! Už se těším na to, až tohle bláznovství konečně skončí. Navíc poslední dva dny jsem byla odříznutá od virtuálního světa, takže jsem celkem trpěla :D Dost ale stěžování, dnes vám představím jednoho mého nového oblíbence. A ano, už jste ho tu viděli a určitě i znovu uvidíte, protože my bez sebe v poslední době nedáme ani ránu. Taková láska až za hrob :)


Jasně, budu zase mluvit o Color Lip Butter od Astoru, alias máslíčka inspirovaná Chubby Sticky. Asi nemusím dlouze představovat, protože boom kolem másel zasáhl všechny :) Mne tedy až nyní, kdy se ke mně konečně jeden takový zázrak dostal. A jako už se tomu prostě nedivím!



Pastelka je prostě fajn věc. Je to praktické, hezky to vypadá, jednoduše se aplikuje. Balení prostě nemůžete vytknout nic. Vejde se do každé kabelky a nadělá v ní parádu, protože vypadá elegantně. Po otevření na vás vykoukne pastelka (nebo mně spíš připomíná voskovku) s příjemnou nasládlou parfemací. Je vysunovací jako klasická rtěnka - stačí otočit spodní částí. Konzistence je krásně krémová (resp. máslová), po rtech při aplikaci hezky klouže. Zároveň skvěle pigmentovaná, že rty stačí jednou-dvakrát přetřít pro krásně intenzivní odstín. Já jsem si ponechala odstín č. 020 Flirt Natural, což je cihlová, taková jemná a dost přirozená barva. Víceméně ideál, který se hodí ke všem barvám a druhům líčení, takže asi chápete, proč ji nedávám z kabelky :) Výdrž díky máslovější konzistenci není celodenní, ale musím podotknout, že i tak mne velmi mile překvapila, v klidu zvládne i dvě hodinky na rtech (to je u mne i u klasických rtěnek dost). Hydratace je také bomba, rty se mi nevysušují a jsou celý den fit. Jednoduše tohle je super pomocník, který nedám z ruky. Spojení rtěnky a balzámu v jeden dobrý kus. Za mě tedy velký palec nahoru, zaručeně si pořídím další odstíny.

Seženete v drogériích, běžná cena kolem 150 Kč (v akcích jsem je viděla už i kolem 100 Kč).



Co vy a pastelky? Dostaly vás? Podlehli jste?

21 komentářů:

  1. Tyto pastelky od Astoru zbožnujiiii. Mám 3 a odstín, který ukazuješ se mi také moc líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milovník jsem máslíček :) Já mám 010 Pink Lady a 011 Feeling Feline a jsem naprosto spokojená a chci další :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já tyhle pastelky na rty zbožnuju...♥ První jsem si koupila, protože jsem chtěla zkusit nějakou růžovou rtěnku od nějaké lepší značky než je Avon..:D A zrovna v Rossmanovi měli na tyhle pastelky slevy tak jsem si ji koupila a nejlepší kup v životě (když nepočítám knížky :D). Ráda bych se podělila i o odstín, ale ten už mi bohužel vybledl, ale je to každopádně krásná růžová a můžu říct, že mi i sluší..:D Druhý odstín mám 011 Feeling Feline, což je taková světlejší verze té tvojí a jsem s ní taky spokojená. Pokud bude mít rossman někdy slevy na zboží tak tam asi nalítnu a nakoupím do zásoby, protože jsou vážně praktické, skvěle se s nimi rty malují a krásné voní..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se muset podívat i na ten odstín 011, zní to dobře! :)

      Vymazat
  4. Mě teda úplně neokouzlila, navíc se mi jednou otevřela v kabelce, :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám Astor, Cliniqe i Bourjois, ale není to nic pro mne. Rty mi to spíš zalepí (jak mam na nich občas ekzém) a pigmentace pro mne skoro žádná (mám hodně červené rty)
    takže za mne nic moc a asi je posunu dál

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám rty zase úplně světlé, takže pro mě pigmentace bomba :) ale je jasné, že to nebude sedět všem :)

      Vymazat
  6. Já mám doma snad všechny odstíny :D... Jsou skvělý :))

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem podlehla, jen jsem břídil a mám jen jeden odstín, což budu muset rozhodně napravit. Tenhle Flirt Natural je dokonalý :)

    New in: November 2014

    OdpovědětVymazat
  8. mám dva odtiene, jeden som za 3 mesiace úplne minula :) idem si po ďalší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný odstín! taky mám jednu od Astor, ale v mandarinkovém odstínu a jednu od Jordany, do růžova. Mám je moc ráda a máš pravdu, v kabelce vypadají roztomile a luxusně, aplikace je snadná a nevysušují.

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle odstín mám a musím říct že mám tohle máslíčko na rtech nejraději :) navíc barva vypadá na rtech nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ještě jsem nezkoušela ale vypadá opravdu skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Flirt natural jsem mezi novými odstíny zmerčila okamžitě. Je pravda, že Astor vytvořil řadu krásných výrazných odstínů pro odvážné slečny, ale pro "normální lidi" se toho moc vybrat nedá:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu! :) Já právě taky vždy pokukuju, ale vše jsou hodně výrazné barvy, tak nakonec odejdu s prázdnou... tohle je jeden z mála opravdu využitelných a jemnějších odstínů :)

      Vymazat
  13. Taky přemýšlím nad koupí :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)