středa 17. prosince 2014

L.A.Skinny aneb snadno a rychle bez celulitidy..

Krásný podvečer přeji!

Hola hola, další recenze volá! Jsem vám jich dlužná opravdu spoustu a tohle je jedna z nich. Tentokrát zcela netradiční, na produkt, který tu ještě nebyl, stejně jako tato značka.

Není to tak dávno, co mi přišla nabídka od značky L.A.Medical, což mi absolutně nic neříkalo. A tak jsem si o ní něco početla a nakonec se rozhodla ji vyzkoušet na vlastní kůži. Tato značka používá přírodní a klinicky testované látky (např. kofein) pomocí kterých se snaží zbavit celulitidy. No a jelikož celulitida trápí i mě, proč to nezkusit?


Oficiální popis: Prostředek L.A.Skinny obsahuje přírodní a klinicky testované látky. Je to efektivní a nejmodernější ošetření celulitidy bez řezání. Formule skládající se z kofeinu, slimactivu (extrakt z boldovníku vonného) a fermiskinu. Působí neprodleně po aplikaci. Zajišťuje hladší, pevnější a zářivější pokožku.



L.A. Skinny krém proti celulitidě dorazil před nějakým časem a já se do něho ihned pustila. Pixla přišla zabalená ještě v krabičce, bílé, jednoduché, přesto roztomilé. Krém má nahnědlou barvu, trochu vypadá jak nějaké bahýnko, ale co, že jo, třeba právě díky tomu to funguje! :D Konzistence je krémová, parfemace je taková zvláštní, trochu tam cítím citrusy, hlavně mandarinku. Krém se velmi dobře roztírá a ihned vstřebává. Chviličku po namazání se dostaví "chladící efekt", kdy se vám namazané části mírně ochladí. V tuto chvíli údajně krém pracuje :) K tomu je pokožka krásně jemná a hydratovaná, že už jiný krém není třeba. No ale hlavní, co vás asi u podobného produktu zajímá jsou výsledky, že ano. Nemám je podložené žádnou fotodokumentací. Za to se vám omlouvám, ale na focení mojí zadnice tu prostor jednoduše není :D Budete mi proto muset věřit, že se mi zdá, že je to o něco lepší. Samozřejmě, jak už jsem psala kdysi tady, není to o žádném krému, ale musíte dát svému tělu i něco jiného (vyváženou stravu, dostatek tekutin, dostatek pohybu..). Já se přiznám, že co se jídla týče, tam dost pokulhávám. Pohybu mám docela dost v práci, takže to je snad jakž takž splněno, tekutin se snažím pít dostatek, ale tam jsem taky trochu pozadu.. no pak se nemám divit, že vypadám, jak vypadám. Ale, aspoň že mám krémy, které mi v tom pomáhají! :D Aspoň částečně. Pokožka je opravdu o něco napnutější, takové ty menší záhyby jsou trochu vyžehlenější.. avšak samozřejmě všechno jen tak nezmizí, to by musel být zázrak :)


Souhrnem je to tedy otázka, zda koupit či nekoupit. Myslím si, že to už je na každém. Kdybych nebyla smířená se svým zadkem takovým, jaký ho mám (chápejte, velký včetně strií a pomerančové kůry, které už jen tak něco nepomůže) a mohla investovat, tak to asi zkusím.. Mně se zdá zbytečné, abych si něco podobného kupovala, protože vím, že bez lepší stravy a pohybu mi to zadek nezmění.. Ale třeba to někdo z vás zkusí :) Najdete ho tady, cena je 1590 Kč za  175 g.

Co vy a celulitida? Bojujete s ní? Používáte nějaké podobné podpůrné kosmetické přípravky?

3 komentáře:

  1. Já nepoužívám na celulitidu nic, protože jediné, co mi opravdu zabírá je omezit sladkosti, kofein a pít minimálně 1,5 litru denně čisté vody. A celda se zatáhne :)) Ale je pravda, že to balení krému, o kterém píšeš, je vážně roztomilé a líbí se mi :))

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky jsi to napsala a možná bych o krému i přemýšlela. Určitě pouvažuji.

    OdpovědětVymazat
  3. Napsala jsi to pekne, ale myslim, ze se bez toho obejdu. Nicmene to baleni je moc hezke. :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)