pátek 7. listopadu 2014

New in - říjen 2014

Krásný den vám přeji!

Konečně jsem se dostala k sepsání článku, nafocení všeho, co na to čekalo.. a celkově k blogu. Jsem v poslední době nějak mimo svůj časoprostor. Nestíhám a nestačím, navíc jsem myšlenkami jinde a na blog se nějak nedokáži soustředit. Jsem bez inspirace, nápadů, chuti psát.. Přemýšlím, co s tím, ale pořád se nemohu dohrabat řešení. Tak uvidíme.

Dneska jsem se ale po dlouhé době vrhla na sepsání alespoň nákupů za měsíc říjen.. Přišla spousta testovacích balíčků, něco jsem si sama pokoupila.. no je toho prostě hromada jako vždycky :)


Na začátku měsíce přišlo pokušení od Dermacolu. Na vyzkoušení mi zaslali novinky řady Aroma Ritual - sprchový gel Irská káva a tělové mléko Rebarbora a jahody. Milou pozorností byla přibalená čokoláda.. ta se vždycky hodí, že jo. Už vám mohu říci, že jsem se naprosto zamilovala do sprchového gelu. Už předtím patřily Aroma Ritual sprcháče mezi mé nejoblíbenější, ale tímhle si mě prostě získali. Tak nádherná vůně, že je opravdu radost vlézt do sprchy! 


Obrovskou radost mi udělala spolupráce se značkou Saloos. Už dlouho jsem měla některé jejich produkty na svém wishlistu, takže jsem se opravdu radovala, když mne jejich zastoupení oslovilo. Po dlouhém vybírání  jsem si nakonec nechala zaslat Sprchový olej Relax, Tělový olej Růže a Odličovací olej Argan Revital. Ano, souhlasím s váma, už jsem s těmi oleji opravdu trapná :D A tak abych to trochu zlehčila poslední kousek, který jsem si vybrala je Bio Peeling čokoláda.


Další u mne novou značkou je Swisso Logical . Na vyzkoušení jsem si vybrala Odličovač očního make-upu a nečekaně opět Tělový olej :D Jsem fakt šáblá, já vím. Posledním přírůstkem na fotce je další testovací kousek od značky For Life & Madaga a tím je Oční hydrobalzám. Potřebovala jsem nějakým sérem/gelem/krémem nahradit spotřebovaný Oční od Vichy a tohle je ten správný kousek.


Dalšími příchozími novinkami pro mě byla vlasová kosmetika Head&Shoulders. Už dříve patřily jejich šampony mezi mé oblíbené, takže se tato nabídka nedala odmítnout. Přišla mi krásná dárková sada, která obsahovala mimo jiné šampony a séra proti vypadávání vlasů. Přesně pro mne! V krabičce se schovával i dárek v podobě Aqua Splash Tangle Teezeru :) a samotná krabička je také moc pěkná, určitě se bude hodit!


Dalším testovacím kouskem je krém proti celulitidě značky L. A. Skinny. Testování je v plném proudu, takže uvidíme, jak krém obstojí :) Příjemným překvápkem byla pozornost od Eveline. Balíček byl nadupaný vzorečky, miniaturkami a několika zajímavými dekorativními kousky. Na fotce je něco z nich - krém na obličej, tělový krém a lesk na rty.


A teď pár dekorativců. Nutně jsem potřebovala další balení mého oblíbeného fixačního pudru Dermacol, jako na zavolanou ho měli v akci v Rossmannovi, kde jsem ho koupila za půlku původní ceny. Paráda. Pak je tu řasenka Miss Sporty Studio Lash Instant Volume. Rozhodla jsem se po dlouhé době prubnout naslepo nějakou novou, drogérkovou řasenku a volba padla na tuto. No, žádná sláva.. ale o tom jindy. Posledním přírůstkem je nový make-up značky Gabriella Salvete Flawless Skin. Odstín mi tentokrát skvěle padne, takže můžu testovat jako divá :)


No a na závěr je tu jedna nekosmetická novinka a tip pro vás. Pokud sháníte nějaký obyčejný diář, tak u ELLE se teď jeden takový nachází. Já si na diáři nijak moc nezakládám, takže je pro mne tohle dostačující, i když se přiznám, že vytáhnout někde na veřejnosti diář s nápisy SEX chce trochu odvahy :D Ale barevná sladěnost obalu se mi líbí více než vloni.. vnitřek je zase jiný a ne tak zajímavý jako minule, ale přežiju to. Na zapisování mých poznámek to stačí :)


Tak a to bylo v říjnu všechno. Uvidíme, co přinese listopad. Je pár věcí, které "nutně" potřebuji, takže zase určitě něco přibyde.

A co pěkného jste si v poslední době koupili vy?

21 komentářů:

  1. Já jsem si v říjnu pořídila nové stíny od Clarins a pořádně jsem z nich stejně nadšená jako na začátku, asi to bude kup roku:))
    Elle mám asi pořád ještě zamluvenou v trafice, tak snad na mě čeká. Jejich diář jsem letos využívala jako blogový, tak snad to tak bude i příští rok:)

    OdpovědětVymazat
  2. To je novinek, Dermacol chci take zkusit, Saloos je skvely :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Saloos, je prostě nej, takže podle mě s ním vůbec trapná nejsi ;) Měj dneska fajn den, Klárko ;)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem nemyslela, to bylo myšleno kvůli těm olejům, které jsou u mě momentálně všude :) :D

      Vymazat
  4. Téda to je novinek. Já jsem si skoro nic nekoupila (šetřím na kuchyň :D), ale také mi tu přistálo hodně novinek a testovacích balíčků :) Musím říct, že balíčky od PG jsou teda nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  5. A zrovna tahle Miss Sportí řasenka je jediná, která na mě funguje! Kupuju jí dokola už asi deset let :-D a každá jiná mě akorát zklame.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vůbec nesedí ten kartáček, nějak si na něho nemůžu zvyknout :-/

      Vymazat
    2. Haha já na tuhle růžovou taky nedám dopustit! Ale pomalu přesedlávám na Rimmeláckou Lash Accelerator Endless, ta mi sedne snad ještě víc :)
      Jinak Klárko, spousta skvělých novinek! Ten Dermacol sprcháč pak budu muset očuchat, až se vrátím do Čech. Ale teda diář z Elle se mi vůbec nelíbí.. Ten obal je šílený, já potřebuju něco jednoduchého a na diáři si docela zakládám :)

      Vymazat
  6. No tomu balíčku Head&Shoulders by som sa moc potešila aj ja! Tá riasenka od Miss Sporty je síce obyčajná ale tromfne riasenky 10krát drahšie :)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem minulý měsíc moc neutrácela, ale pár balíčků mi doma přeci jenom přistálo :)) asi největší radost jsem si ale udělala na veletrhu, tam odolat opravdu nejde :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No proto se raději takovým akcím vyhýbám, já bych tam určitě nechala výplatu :D :)

      Vymazat
  8. Řasenku Miss Sporty Studio Lash Instant Volume zrovna dopotřebovávám a chystám se na recenzi :) Jsem hodně zvědavá, co napíšeš o novém make-upu GS. Jejich makeupy mi většinou sedí a tak doufám, že tento nebude vyjímkou :) Jinak jak jsi psala Klári že jsi bez inspirace, nápadů a chuti psát, tak to všechno hlavně rychle hoď za hlavu, protože mi tvůj blog připadá čím dál lepší a moc ráda sem chodím. Naopak bych řekla, že je inspirativní moc!

    OdpovědětVymazat
  9. Spoluprácu so Saloos ti trocha závidím ( samozrejme v dobrom), pretože ja sama by som od nich veľmi rada niečo vyskúšala. :)

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  10. Novinky máš luxusní :-) moc pěkný článek plný fotek. A už se těším na recenzi toho nového MU od Gábiny.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujal mě ten Bio peeling a nový makeup od GS, snad o nich napíšeš i něco více :). Já v říjnu moc nenakupovala, udělala jsem jen mini nákup v Kiehl's a v MAC :).

    OdpovědětVymazat
  12. Řada Aroma Rituals od Dermacolu krásně voní. Kávový sprcháč jsem ještě neovoněla, ale věřím, že voní krásně.
    Jinak pěkné věci. :) Řasenky od Miss Sporty byly pro mě vždy zklamáním, takže asi po tech pokusech jsem to vzdala a držím se osvědčených a maximálně vyzkouším něco, na co čtu objektivní pozitivní recenze.

    OdpovědětVymazat
  13. Řadu Aroma Rituals od Dermacolu zbožňuju - kromě té čokoládovo-oranžové vůně je miluju všechny! :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Všetko skvelé vecičky, budem zvedavá hlavne na tvoje testovanie Saloos, určite si prečítam :)
    btw. ak máš chuť zastav sa na mojom blogu, práve mám GIVEAWAY
    http://finallysomefashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. spoustu krásných věcí :) jsis koupila ten diář mě nazaujal nekupovala jsem si elle
    dermacol sprcháče jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  16. Olejů není nikdy dost, je to to nej, co může člověk pokožce dát, takže směle do nich:)))

    OdpovědětVymazat
  17. Oleje chci taky vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)