úterý 18. listopadu 2014

Není linka jako linka..

Krásný den vám přeji!

Dnešní článek bude tak trochu souboj. A jak říká sám název, budeme linkovat! Nedávno mi došly všechny linky - gelovky i fixy. No a jelikož bez linky jako bych nebyla (ano, patří to k mé každodenní rutině), musela jsem si jít hned pořídit náhradu. A tak si to tak bloumám po drogérii, přemýšlím po kterých sáhnu, když tu mi padly do oka gelové Maybelline. Nu, proč ne? Říká se, že jsou stejně dobré jako ty Super Liner Gel Intenza, které jsem dodělala, tak je to skvělé! Jdu dál a tu mě napadne, že bych mohla koupit rovnou i linky ve fixu, protože přeci jenom, na ty jsem si v poslední době hodně zvykla. Dobrá, zvažuji po jaké fixe sáhnu a tu narazím na linky NYC. A je to jasné. Obojí mne doprovází domů.. Dávám jim nějaký čas na zakreslení.. a dneska jedeme jako na drátku. Takže jdeme na to!

Gelové linky Maybelline Lasting Drama 24H

Nejkrásnější je na nich ten kalíšek! Vypadá vážně rozkošně - kalené sklo a plechové víčko. Cute! Uvnitř čeká klasická gelová klasika. Všechny vypadají na první pohled stejně. Součástí balení je kromě linek štěteček, velmi podobný tomu od L'oréal - plochý, ale špička zakulacená, tenký, se kterým se krásně kreslí. Jednoduše jeden koncern se pozná. Jenže, stejné prostě nejsou. Obojí jsou fajn krémové, o tom žádná. Oboje gelovky jsou černo-černé. Ale tyhle nejsou tak kvalitní. Linku s nimi nakreslím raz dva. A co teprve, když jsem vyzrála na to, jak ji nakreslit super tenkou, ale stejně to není ono. Linka po celý den drží na místě, ale mám pocit, že během dne ztrácí na intenzitě. A stačí jedna slza, aby byla fuč. Prostě to není stoprocentní kvalita jako u Gel Intenza, z těch jsem měla o něco lepší pocit. Škoda. Přesto je to ten kvalitnější kousek a jen tak je nezahodím, samozřejmě :) Seženete je v drogérii, běžná cena je cca 200 Kč.






Linky ve fixu NYC

Linky ve fixu značky NYC jsou na tom hůř. Plusem je sice krásný tenký hrot, kterým vykreslíte i tu nejtenčí linku. Netřepí se, dobře se s ním maluje.. Jenže. Nedosáhnu absolutně vůbec hezké, černočerné barvy. Fix prostě nenakreslí to, co potřebuji! Tatam je černočerná barva, už z počátku to byla taková hodně světlá a průsvitná černá.. taková ta ošklivá.. a nyní, po měsíci používání je to už úplně hrůza! Dosáhnu s ní leda tak šedivé a to ještě hodně světlé.. Po měsíci (a to ještě ne každodenního používání) to je tedy docela bída. No a pak je tu výdrž. Pokud neslzím a nematlám si oči, tak mi na očích vydrží bez problému až do večera. Ale stačí se zapotit, zaslzet nebo promnout oko a barva je pryč. I při nakreslení na ruku stačí jednou přetřít a veškerá barva zmizí. Za mě tedy opravdu bída a už do nich nikdy nepůjdu. Kupovala jsem je v drogérii Rossmann a cena byla tuším 45 Kč (nevím jistě, zda na ně nebyla nějaká sleva :)).





Takže sečteno podtrženo, tentokrát to nebyl nejlepší kup.. Příště se vrátím ke svým gelovým favoritkám od L'oréal a nejúžasnější fixu budu dál hledat..

Máte na fixu nějaký tip? Jaké linky používáte vy?

21 komentářů:

  1. Na fixu tip nemam..mam teraz tu jumbo fixu od Astor, ale nevyhovuje mi. Gelovky mam tiez najradsej Gel Intensa od Lorealu. Skusala som i tieto od Maybelline a pridu mi tuhsie ako Lorealky, ale podla mojich skusenosti naopak cernejsie :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si momentálne obľúbila dipliner od Dermacolu, ale na linky väčšinou ráno nemám čas. :)

    Koalas are nice

    OdpovědětVymazat
  3. Já na L'Oreal nedám dopustit, tedy na ty linky, protože jsou nej. Jsou lepší než Bobbi Brown, které mi vyschly. Tyto fungují skvěle i po dlouhé době...kdy že je to poprvě uvedli? Fixa už tak od nich skvělá není, prostě jak kdy, ale zase ten otáčecí hrot je fajn.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám momentálne fixu od Essence a prekvapila ma, že na tú cenu je veľmi dobrá! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence fixy nejsou špatné, příště se k ní asi zase vrátím.. :) ale je fakt, že se mi u nich vždy časem hrozně třepil hrot :-/

      Vymazat
  5. Linky moc nepouzivam co jsem prave zkusila jsou od benefitu a Mua.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ty od Maybelline jsem kdysi měla a byly fajn. Jenže po čase, jak zestárnou, tak změní konzistenci a nejdou dolů. Ničím :D.. takže jsem je měla na oku asi tři dny, hrůza. Za mě jsou nejlepší linky od Benefitu ty nové gelové. Jsou drahé, to zas jo, ale fakt za to stojí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přemýšlím o těch Benefitích už dlouho, ale nevím, jestli do toho jít.. :)

      Vymazat
    2. Ja ty Benefití mám a moc mi nevyhovují. Jde mi to s každým typem linek ale s těmahle fakt špatně :/

      Vymazat
  7. Zdravím, pořídila jsem si ty od Maybelline (hnědé), neměla jsem moc na výběr, protože černé mi nesluší a hnědých, tekutých, gelových linek a linek ve fixu jsem v drogerii moc nenašla, když jsem našla, neměly moc hezkou barvu :/. Musím říct, že jsem docela spokojená, doteď jsem používala hnědé tužky, které se smazaly ještě než jsem vyšla z domu.

    HairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to gelovky jsou zase lepší než tužky :) a máš pravdu, že hnědých moc není.. já jsem tedy fanoušek černé, ale hnědých jsem si snad v drogériích nikdy nevšimla :D

      Vymazat
  8. to je recenze jak na zavolanou, zrovna jsem koukala, že ty Maybelline mají v Rossmannu v akci :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam je mívají v akci často, tak snad budeš spokojená :)

      Vymazat
  9. Já jsem s těma gelovkama velice spokojená a to i se štětečkem :)) Teď za mě ale vede linka ve fixu od Dermacol (zebří vzor), nádherně se mi s ní linky vykreslují a drží po celý den.

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám gelové přesně ty samé jako ty, takže Maybeline. Ve fixu jsem jich vyzoušela už mnoho. Naprostý propadák byly linky od Dermacolu, které Lu vychválila ve Fasádě. Doubrou zkušenost mám s linkami SuperExtend od Avonu, ale také s úplně obyčejnými od She Stylezone z DM drogérie. Ted jsem si tam kupovala i Maybelline linky ve fixu, hnědé, a mám s nimi zásadní problém. Hrot je hodně dlouhý, takže aplikace je poněkud nepříjemná, ale jak mám víčko nalíčené stíny, tak mám pocit, jako by se ten hrot obalil tím stínem a prostě už pořádně nekreslí. Takže mám dobře namalovanou tak půlku jednoho oka. Samotné linky jinak drží dobře.
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na gelové linky bych si netroufla, přijde mi, že bych si beztak namalovala příšerné linky :D. Já teď používám fix od Essence a za mě super
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  12. Fixky me vzdycky zklamaly, zacala jsem pouzivat gelovky od Maybelline a uz je nedam z ruky, stetecek je paradni a vykouzlim s nimi vse, co si jen preju :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  13. ty gelovky jsou fajn,ani se moc neotiskavaji ,ale maji hrozny stetecek

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně dlouho jsem nemohla žádné vyhovující sehnat - teď jsem si ale oblíbila gelové linky z paletky Dior a jsem více než spokojená :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Linky ve Fixu bych doporučila od Dermacolu, ale já ocásek vždy obtahuji ještě tekutými (ale musí mi pomáhat mamka, jsem tak trošku nemehlo), pokud ho neobtáhnu tak přes den linka zmizí..

    OdpovědětVymazat
  16. tyhle gelovky od Maybelline mám doma v šuplíku a bohužel mi tam budou ležet, protože si s nimi vůbec nerozumím :/ také používám fixu od Dermacolu, které tu jsou zmiňované v komentářích a nemohu si stěžovat ;)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)