pondělí 6. října 2014

Z(ne)klidňující odličovač očí

Krásný pondělní den!

Venku je nádherně a já jsem nadšená. Tento týden to vypadá na větší volno, pokud na mě budou v práci hodní, tak mi nechají volný dokonce celý týden, takže plánuji, co podniknu a co vše chci stihnout. Samozřejmě do toho počítám i blog :) Dnes jsem se pustila do jednoho projektu, o kterém se dozvíte více v následujících dnech, takže myslím, že se máte na co těšit. Tentokrát ale ještě jedna recenze, protože jsem s nimi pěkně pozadu. Ale dneska nečekejte žádné juchání, spíše naopak.

Mezi srpnovými novinkami značky Dermacol dorazil i nový Zklidňující odličovač očí. Hodil se mi do krámu, protože aktuálně používaný pomalu docházel a tak jsem na něho byla zvědavá. Zklidňující odličovač přeci nemůže být špatný! 



Oficiální popis: Zklidňující odličovač očí obsahuje extrakt ze zeleného čaje. Účinně a šetrně odstraní make-up z citlivých očních partií. Jemné tonikum s D-panthenolem hydratuje a nevysušuje oční okolí. Bez parfemace. 

Balení typické pro Dermacol odličovače, menší 125 ml lahvička v modrém provedení. Dávkovací otvor velký tak akorát, abyste odličovače na tampón nelili zbytečně mnoho, ale ani málo, ideál. Parfemaci to skutečně žádnou nemá, necítíte vůbec nic. Odličovač je průhledná tekutina, vodová konzistence. Vlastně byste si to mohli s vodou dost dobře splést :) A teď tedy k jeho schopnostem, které jsou upřímně, velmi mizerné. Oči s ním jednoduše odlíčit nejdou, řasenka vám zůstane na místě a pokud se ji opravdu rozhodnete sundat z očí tímhle kouskem, tak se připravte na to, že si vydřete oči. Já vždy po jeho použití vypadám jak panda s uplakanýma očima, fakt hrůza. Make-up to spíše rozšmrdlá, než-li odlíčí a setře. Jenže co je nejhorší, že mne na očích štípe. A fakt dost. Po pár dnech testování se mi navíc objevil suchý flek na horním víčku, kde se mi začala až loupat kůže.. no děs, vážení! Takže ne, s tímhle kamarádka fakt nebudu. Neumí to nic a navíc jeho použití je nepříjemné. Vracím se k ověřeným dvoufázovým kouskům. Momentálně odličuji pouze micelární vodou (Garnier) a i to je několikanásobně lepší, než tohle! Pro sichr jsem jej dala vyzkoušet i ségře, aby mi řekla svůj názor a až na to, že ji to na očích neštípalo (to se divím, protože je nositel kontaktních čoček a oči má citlivější než já), tak souhlasila s tím, že odličování hrůza, na očích akorát rozmatlané a dolů to ne a ne dostat. 



Takže za mě velký palec dolů, tohle se bohužel nepovedlo. Dermacol mám jinak moc ráda, ale zklidňující odličovač si představuji úplně jinak. Seženete v drogériích, cena kolem 100 Kč. 

Co vy a tento odličovač? Máte s ním někdo zkušenosti? 

Řekněte mi, že nejsem jediná nespokojená! :D

20 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem ho a po tvé recenzi ani nebudu :D Já mám dvoufázový od Garnieru a ten mě vůbec neštípe ani nedráždí a odličuje fajn :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier jsem právě měla předtím a na ten si také nemohu stěžovat.. asi si ho koupím znovu :)

      Vymazat
  2. mám presne takú istú skusenost ako ty, jediné, čo mi nerobí je, že ma neštípe. Akurát chystám recenziu.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak mě teda neštípala ale pokud ti takhle nesednu tak rozhodně nechoď do toho zelenýho, a o odličování...mě přijde že jak kterou řasenku - třeba Benefit vůbec, Dermacol v pohodě, Maybelline jak kdy a Lóreal taky....:(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je hezké, že jak kterou.. :D já potřebuji sundat všechny :D ale mně se tím nedaří sundat ani tu jejich DC, takže nevím.. pro mě hrůza :)

      Vymazat
  4. Tak tohle rozhodně zkoušet nebudu :D nejlepší odličovač je dvoufázový od Lancome :)

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, tam je akorát dost na prd ta cena :/ :D

      Vymazat
  5. já prostě vím, proč s těmi odličovači na oči už neexperimentuju :D zlatá Mixa!

    OdpovědětVymazat
  6. Nezkoušela jsem, ale zůstanu věrná Ziaji :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Skúšala som ho a už ho nikdy nechcem ani vidieť :)

    OdpovědětVymazat
  8. A to jsem ho zrovna chtěla vyzkoušet, tak díky za upozornění :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tento jsem vůbec nezkoušela a ani mě teda nijak neláká :)

    New in: September 2014

    OdpovědětVymazat
  10. Ak mám pravdu povedať, tak značka Dermacol mi je čím ďalej tým menej sympatická.. Stále čítam nejaké negatívne recenzie na ich produkty.. :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ji mám docela ráda, na některé výrobky nedám dopustit.. ale má bohužel i horší produkty.. :-/

      Vymazat
  11. To je mi líto, že je na vyhození. Já měla moc ráda Mary Kay odličovač, ale obsahuje nějaké fujtajbly, tak mám nyní od Saloos hydrofilní olej Granátové jablko a to je vcelku fajn funkční odličovač.

    OdpovědětVymazat
  12. Za sebe ti mohu doporučit 2 fázový od Mixy :)

    OdpovědětVymazat
  13. já ho tedy mám už od toho srpna a nemůžu si stěžovat. Nepálí mě vůbec a oči odlíčí hezky, akorát je třeba na ten tampónek trošku přitlačit. Ale bez problémů. Už mám vypatlanou skoro půlku lahvičky a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)