čtvrtek 16. října 2014

Tělové mléko s minerály For Life & Madaga

Krásný čtvrteční den!

Dala jsem si na pár dní pauzu, protože jsem tak nějak potřebovala čas pro sebe. Občas nemám nejmenší chuť něco psát a to se mi stalo teď, tak jsem si řekla, že si dám pár dní voraz. Stává se mi, že zasednu k počítači, chci sepsat článek, ale mám prostě blok.. sednu si, chci psát, vím o čem, ale nejde to.. a tak zase vypnu blogger a jdu dělat něco jiného. To se mi stalo v posledních dnech hned několikrát a tak jsem si řekla, že to prostě pár dnů nechám uležet, že se nic nestane :) No a dnes jsem zase tu. Sedla jsem k počítači a jde to zase samo..

Dáme si recenzi na jednoho z oblíbenců v posledním článku. Pomalu se blížím na dno Tělového mléka s minerály, které mi bylo zasláno k vyzkoušení od zastoupení značky For Life & Madaga.



Oficiální popis: Jemná, krémová emulze je vhodná ke každodenní péči vhodná pro všechny typy pleti. Díky svému složení hydratuje do hloubky. Přípravek se osvědčil i při kožních afektech jako doplněk pro zvláčnění kůže (lupenka, svědění pokožky). V tomto případě použití konzultujte se svým lékařem.

Mléko má jednoduchou bílou lahvičku. Ničím výjimečná, ale působí takovým "slušným", čistým až lékárenským dojmem. Dávkování je v pohodě, mléko má krémovo-gelovou konzistenci, takže k víčku hezky steče. Nemám problém ani teď ke konci balení. Vůně je jedním slovem nádherná. Jemná, nevtíravá, květinová. Hrozně se mi zalíbila a už jen kvůli ní mám mléko ráda. To, že se snadno rozetře, stačí ho velmi malé množství, rychle se vstřebá a zanechává pokožku krásně jemnou, moji lásku jenom posílilo. Dlouho jsem neměla po natření tělovým mlékem tak úžasný pocit jako u tohoto.. pokožka je tak krásně jemná..! Ten příjemný pocit vydrží několik hodin, vůně asi dvě hodinky a hydratovaná pokožka po celý den. Jednoduše tohle mléko si mě získalo. Jak jsem v poslední době od nich upustila a dala přednost olejům a máslům, tak jsem ráda, že jsem na něho narazila a po dlouhé době si zase užila péči (kvalitního) tělového mléka. Za mě palec nahoru a já se s ním budu jen nerada loučit :)

Najdete ho tady hned v několika velikostech (4 ml - vzorek, 200 ml a 500 ml). Já měla 200 ml za 217 Kč.




Jaké tělové mléko je vaše oblíbené?

8 komentářů:

  1. Ahoj Klárko,

    mám ráda Dove a Balea. Po jiných mám většinou vyrážku :-/ hlavně po těch hodně "navoněných"
    Jinak zbožnuju tvůj blog a těším se na každý další článek :-) určitě ti dám svůj hlas v blogerce roku:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je na nic, obzvlášť když na trhu je spousta takových fajn věcí.. :( ale Balea mléka jsou fajn a naštěstí často přichází s novinkami :) Moc Ti děkuji za milá slova, moc si toho vážím! :)

      Vymazat
  2. Musím říct, že vypadá hodně lákavě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hodně dobře a podle tvé recenze asi i dobrý opravdu bude :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď používám tělové mléko od Nivei, to klasické v tmavě modrém obalu a je to teda úžasný pomocník :). Nemůžu si ho vynachválit
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá lákavě. :)
    Já používám teď Endless Love od VS, voní božsky a skvěle hydratuje. Jinak z tělových krémů u mě vede Balea (bývalý Africa, na současný název si nevzpomenu) a z másel pak od The Body Shop to s arganovým olejem.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám od téhle značky několik krémů na obličej, krém na ruce, pleťové mléko a čistící gel. A jsem strašně spokojená. Doporučuji jejich eshop, můžete si nakoupit vzorečky, které sice stojí kolem 30-40 Kč, ale nějakou dobu vám vydrží.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)