neděle 7. září 2014

Spotřebováno - srpen 2014

Pěkný nedělní den!

Než se vydám do práce na odpolední směnu, přináším vám nový článek. Ještě než jsem se odstěhovala, nafotila jsem ve starém spotřebované produkty za srpen. Máme už sice první zářijový týden za sebou, ale mně se povedlo až teď na chvíli zasednout k počítači.. Řeknu vám, je to frmol. Ač už nemusím dojíždět a trávit několik hodin denně na cestách, není to o moc jednodušší :) člověk musí obstarat spoustu věcí, navíc ještě pořád pořizuji nějaké ty potřebné věci do domácnosti, takže jsem skoro pořád v nějakém obchodě.. :D když už se dovalím domů, tak jsem nesmírně ráda, že si můžu lehnout a spát :) Ale nebudu si tu stěžovat, jsem totiž i tak velmi spokojená.. zatím se mi tu líbí. Ale zpět k dnešnímu tématu.


Celkem jsem spotřebovala 9 produktů. Něco jsem však vyhodila z toho důvodu, že tomu prošla expirační lhůta (jojo velký úklid..) a nebo už se to nedalo znovu použít (případ depilačního krému). Tentokrát tedy ne všechno bylo poctivě spotřebováno do poslední kapky.

Z pečující kosmetiky toho bylo obzvlášť málo. Za vlast nepadl ani krém, ani šampon.. Jedinými vyprázdněnými byly tyhle kousky:


Čistící ubrousky Synergen - o těch jsem mluvila kdysi v nějakém videu, jelikož jsem je měla už dříve. Nejsou sice nejlepší, co jsem kdy potkala, ale za tu cenu jsou fajn (rozhodně mi sedí víc než ubrousky Balea). Příjemná vůně, vlhčení tak akorát, make-up z tváře mi sundají. Jen na oči mi stoprocentně nestačí, takže je třeba odličovače očí. V případě nouze se jim však nebráním a takhle po nějakém nočním tahu nebo po návratu z práce jsem za ně ráda.. Seženete v drogériích Rossmann, cena okolo 30 Kč. Hodnocení 3,5/5.

Depilační krém Skin So Soft Avon - o tomhle jste si mohli přečíst nedávno tady. Největší hrůza a propadák, co jsem kdy poznala.. Knírek sice dole, ale na památku dva dny olezlý a nateklý ret, lahůdka! Zůstávám věrná vosku, kterým to sice štípne, ale za to vypadám normálně.. Už nikdy více, hodnocení 0/5.

Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual Karibský sen - Původně jsem o něm plánovala také něco napsat, ale za prvé jsem to nestihla, za druhé ani tak není co. Má skvělé vlastnosti jako všechny sprcháče Aroma Ritual - je hustší, provoní pokožku a mýt se s ním je jednoduše sen. Ale přiznám se, že vůně mne až tak neuzaujala. Na první přičichnutí jsem byla nadšená, cítila jsem hlavně kokos a ananas, ovšem jak se vůně rozležela, tak mi přišla taková hodně chemická a upravená.. Nevím, jednoduše mi úplně nesedla. A to je co říci, protože všechny ostatní vůně sprcháčů DC mi přijdou božské, jak jistě víte, nedám dopustit například na Sicilskou pistácii.. :)  Seženete v drogériích, v akci i za krásných 40 Kč, běžná cena je tuším kolem 60 - 70 Kč. Za vůni tedy strhnu jeden bod, takže 4/5.

Garnier Color Resist kondicionér (tajemný balíček) - jistě si vzpomenete na tajemné testování značky Garnier (tady a tady). Kondicionér mi až tak úplně nesedl, protože byl na mé jemné vlasy moc těžký a rychle mi je mastil. Proto jsem ho používala jenom tehdy, kdy mé vlasy potřebovaly nějakou výživnější péči. Nakonec jsem se dna dobrala, ale není to produkt, který bych si plánovala pořídit znovu.. Hodnocení 3/5.


Make-up Match Perfection Rimmel - tohle je pro mne jeden z nejoblíbenějších make-upů, co jsem dosud měla. Teď přes léto jsem nepoužívala jiný. Zatímco v zimě jsem se s ním úplně nesžila (menší krytí, tmavší odstín, zvýraznění šupinek a suchých míst, otírání do oblečení), tak teď přes léto jsme byli nejlepší kámoši! Odstín mi sedl jako hrnec na prdel, je lehký a jemný, na pleti téměř neviditelný a přesto úžasně sjednotí, jemně prozáří a zakryje menší nedostatky (v mém případě pihy). Velkým plusem mi byl i SPF faktor, protože asi jen díky němu jsem si letos nespálila obličej :D Jsem s ním moc spokojená a seženu si ho na příští léto nejspíš znovu :) Hodnocení jako celku (za léto i zimu): 4/5.

Tónovací krém Very Me - byl jednu dobu mým oblíbencem a měla jsem ho snad už 3x. Ovšem ještě v době, kdy jsem byla kosmetikou tolik nepoznamenaná, potom upadl trochu v zapomnění.. Vzpomněla jsem si na něho až nyní, kdy mi padla do oka jeho expirační lhůta. Samozřejmě prošlé. Krém příjemně ztónoval pleť, ale faktem je, že jsem se po použití leskla jako diskokoule a mnoho toho nezakryl. Má hodně intenzivní a nasládlou vůni a ta mi vadila i tehdy, takže už si asi další balení kupovat nebudu.. Bonusem snad příjemná cena, která se pohybuje do 100 Kč. Pro nenáročné uživatele asi dostačující, ale já už objevila lepší poklady :) Hodnocení 2,5/5.

SOS Spot Killer Essence - opět další věc s prošlou expiračkou. Už ani nevím, jak se v mé sbírce tahle věc objevila, každopádně se přiznám, že jsem ji za celou dobu, co jsem ji měla, použila všehovšudy desetkrát. Nijak mi nepřišlo, že by mi to s pupínky něco dělalo, nepříjemně to zapáchalo a navíc po aplikaci to nechávalo na obličeji bílou barvu.. bylo to trochu jako bych si pupínky zaplácávala pastou na zuby :) ale to aspoň funguje na vysušení pupínku, tohle moc ne. Vůbec netuším, zda se to dá někde sehnat. Hodnocení 2/5.

BIO balzám na rty MOJE - o něm jsem psala nedávno a konečně jsem se rozhodla ho zahodit. V recenzi jsem vám psala, jak jsem s ním dopadla - že se mi rozpadl pod rukama. Už jsem neměla nervy na to pořád tam ten balzám nasazovat a po zemi hledat padající víčko, a tak jsem si řekla dost a ještě neúplně spotřebovaný ho zahodila. Za 29 Kč jsem nečekala zázraky, ale úplně rozložený balzám taky ne :D naštvalo mě to, protože samotný ten balzám tak špatný nebyl.. příjemně voněl a celkem úspěšně zvládl rty hydratovat. Ale smůla, ten obal mu neodpustím, hodnocení: 2/5.

Řasenka Volume Million De Cills L'oréal - tak tuhle řasenku jsem měla ve sbírce už asi rok a řeknu vám, že po hodně dlouhou dobu byla použitelná! Ještě asi před měsícem jsem ji zkoušela a stále se dala použít. Ale teď už jsem ji přestala trápit a poslala jsem ji pryč, seschla a slepovala. V době jejího nejlepšího věku však nebyla vůbec špatná, řasy hezky protáhla, trochu zahustila a především byla speciální v tom, že obsahovala zlaté částečky. Byly vidět i po nalíčení a večernímu líčení to dodávalo šmrnc. Hodnocení 4/5.

No a to je pro dnešek vše přátelé, jak jsem říkala, nebylo toho mnoho. Tak uvidíme zase za měsíc.

Máte s něčím z toho zkušenosti?

15 komentářů:

  1. Nemám zkušenost ani s jednou věcí.. Jedině se sprcháčem od Dermacolu, ale s vůní melounu, ten jsem milovala :) A teď mám koupený i mangový, tak se na něj těším!

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si kupovala taky balzám od MOJE (brusinku) a mě se naštěstí s obalem nic nestalo a na balzám si nijak taky stěžovat nemůžu :) Jinak s ničím zkušenost nemám
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Asi som jediná, ktorá nevyskúšala sprchač od dermacolu :) asi si ho zájdem kúpiť ;D

    OdpovědětVymazat
  4. ten Rimmel make-up mám taky strašně ráda. na zimu mi sedí ta 100, teď v létě mám 103 a snesla bych i o fous tmavší, ale zas se mi nechce kupovat další lahvičku, už teď se v těch make-upech topím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Super článek..ráda bych zkusila tu řasenku :)

    http://keepingupwithfashionandcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tá riasenka vyzerá veľmi dobre, pekný článok ;)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Používala jsem stejný make-up od Rimmelu a vcelku mi vyhovoval. Pak jsem ale přešla na Wake me up! a ten se mi zdál lepší :)
    Jinak mě láká ta řasenka :)

    Janina Bloggopis

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle make-up miluju celoročně, na zimu rozhodně kupuju z asosu ten světloučkej :)

    OdpovědětVymazat
  9. tu řasenku asi zkusím, rok je snad nejdelší výdrž! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten make up od Rimmelu mám moc ráda :-))

    Hezký den,
    skills-of-art.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Chybí mi tvoje spotřebováno formou videa :o(

    OdpovědětVymazat
  12. Sprchový gel jsem také teď vypotřebovala a přesně jak píšeš, při mytí je vůně úplně jiná. Mě osobně se vůbec nelíbila, přijde mi jak alkohol, nějaká sladká kořalka nebo tak :/ Make-up jsem měla ale záhadou se mi ztratil a hrozně mě to mrzí, ale určitě si ho koupím znova , měla jsem ho moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. tyo a mně ten makeup od Rimmelu více sedí v zimě :) a přes zimu mám pak ale problém s odstínem, tak jsem to vyřešila tím, že jsem koupila tu 010 a je to naprostá paráda :))

    OdpovědětVymazat
  14. Nic ze zde zmiňovaných výrobků jsem nezkoušela. Ráda bych si přivoněla ke sprchovému gelu Dermacol, ale vždy na to zapomenu. Musím to napravit. Od Synergenu jsem měla nějaké výrobky, ale moc mi neseděly. O ubrouscích jsem slyšela na více blozích, ale díky mým předchozím zkušenostem s touto značkou se je poměrně bojím vyzkoušet.

    Like Lady

    OdpovědětVymazat
  15. já mám řasenky od L´orealu celkově ráda :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)