čtvrtek 18. září 2014

Když není čas na umytí..

Pěkný den vám přeji!

Tuhle recenzi vám dlužím nějakou tu chvíli. Jenže víte jak, prostě se na ní ne a ne dostat.. Suché šampony jsou v posledních měsících moji velcí pomocníci. Takže tenhle od Dove dorazil jako na zavolanou.. Hrozně jsem se na něho těšila, nečetla jsem na něho snad křivého slova a tak jsem počítala s jistotou..


Oficiální popis: Viditelně revitalizuje vlasy mezi jednotlivými mytími. Absorbuje přebytečný maz a zanechá tak vlasy krásné a s viditelným objemem.



Šampon je klasicky ve spreji jako suché šampony bývají, bílé balení je takové čisté a oku lahodící. Před použitím je třeba pořádně protřepat jako u většiny sucháčů a poté z několika cm nastříkat na vlasy a rozčesat. Rozstřik má šampon parádní, takže máte hlavu postříkanou během chvilky. Parfemace je jemná, nevtíravá a moooc příjemná! Lepší než většina suchých šamponů, co jsem dosud měla :) Hlavně nemá tu tendenci vás zadusit po prvním nastříknutí. Co je plusem, že šampon nezběluje vlasy, jako to některé šampony umí. A teď dojde na výsledky. A tam já si dosud nejsem jistá. Šampon mám spotřebovaný, ale pořád nejsem přesvědčená, že mi nějak závratně pomohl. Ségra si ho chválí, většina blogerek si ho chválí a já prostě nevím. Přijde mi totiž, že mi sice vlasy odmastí, ale za chvíli je to zpátky a žádný velký zázrak se nekoná. Jediné, co s vlasy i po nasprejování mohu udělat, je smotat je do drdolu a dělat, že mám vlasy ulízlé úmyslně :D Zatímco třeba se Schaumou jsem měla ten nejlepší pocit, tady to je tak trochu na hraně. Navíc se mi zdá, že ho potřebuji strašně moc.. takže mi moc dlouho nevydržel, cca 8 použití. Vlasy se mi nezdají ani nijak zvlášť nadýchané a plné objemu.. Tak já vám fakt nevím.




Jak to tedy shrnout.. Za mě dosud nepřesvědčivý výsledek, pomůže vám sice vylízat se z nejhoršího, ale nezvládne to na 100%. Potkala jsem už i lepší suchý šampon, takže k tomu se vrátím a už ho nevyměním :) Ale co já vím, třeba jsem jen výjimka a nesedí pouze mým dlouhým a jemným vlasům.. Seženete v drogériích, doporučená cena je 129,90 Kč.

Co vy a tenhle sucháč? Máte s ním zkušenosti? Jste jeho fanoušky?

11 komentářů:

  1. Zkušenost nemám, radši si vždycky umyju večer vlasy :) Už tak je dost trápím :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Vyskúšala a ani mne nesedel, mne vlasy akoby zalepil. Jediné plus má u mňa parfemácia :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem s ním spokojená, navíc miluju tu vůni!

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím jsem zkusila jen Batiste, který je všemi chválený a taky z něj nejsem odvařená :) A vypadá to teda, že Dove jako náhrada nebude to pravý.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem zkoušela jen suchý šampon od Batiste, byl super, ale já si prostě ty vlasy radši umyju . Naštěstí já nemám extra problém s mastnými vlasy, můžu si je umývat klidně 1x za týden :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Diky za tip :-)
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Nezkoušela jsem, ale celkem dobrý mi přijde od Lee Staford suchý šampón. Četla jsem na něj dobré recenze, mě to nepřijde jako zázrak, ale taky pomůže když je třeba :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zatím jsem zkoušela jen jeden suchý šampon a to sypký Amica, který mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zase strašně smrděl :D a taky mě nijak nepřesvědčil, stejně jako tebe.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám ho taky a mám na něj dost podobný názor. Když si vlasy nastříkám druhý den po umytí, tak je ještě zachrání a dodá jim lepší objem. Ale pokud si je nestihnu umýt a nastříkám si je třetí den po umytí, tak už je nezachrání :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)