úterý 23. září 2014

Kdo se mi stará o oči? Přeci krém od Vichy!

Krásný úterní den! 

Nemusím do práce, přišlo nečekané volno a tak tu můžu být s vámi. Odpoledne jsem strávila na nákupech, abych utopila smutek, který mne na chvíli zase pohltil. Asi za to může to počasí.. zima, občas vítr a déšť. Ale o tom to dnes není, dneska opět jedna recenze, tentokrát na opravdu velkého oblíbence z dílny Vichy a z mé nejoblíbenější řady na pleť Idéalia. Tady bylo prostě jasný od začátku, že to bude láska!


Oficiální popis: Idéalia oční má za úkol hned tři věci - neutralizovat tmavé kruhy pod očima, vyhlazovat drobné oční vrásky a rozjasnit stíny způsobené očními váčky. Obsahuje spoustu výživných látek jako třeba vitamin B3, kofein, rozjasňující pigmenty, atd. Pro všechny typy pleti, pro citlivé oči, bez parabenů. 



Jednoduše, zní to senzačně! Přímo mně na míru, protože mám problém se vším výše zmíněným - s kruhy pod očima, očními váčky i vráskama.. Holt je to hrůza, obzvlášť v poslední době, kdy naspím dvě-tři hodinky denně.. a tak proto je tu Oční Idéalia, která mi pomáhá ve dne v noci. Většinou ji aplikuji večer před spaním, aby mi dala přes noc oči trochu dokupy, občas po ní sáhnu i ráno.. to když vypadám jak po 24 hodinovém tahu (a nebo po něm jsem) a musím ze sebe co nejdříve udělat člověka :D Idéalia byla zabalená ve dvou krabičkách, takové té vrchní "vysunovací", poté ještě v klasické. Samotný krém je v tubičce, která obsahuje silikonový aplikátor pro jednodušší aplikaci. Aplikátor je jemný, pružný, oční okolí nedře.. Já jím vždy naťupu okolo očí krém v několika tečkách a poté krém roztírám prsty. Krém je zlatavé a perleťové barvy a příjemné krémové konzistence, která se skvěle roztírá. Parfemace je hodně nenápadná, řekla bych, že mi krém ani nijak nevoní. Krém se do pleti ihned vstřebává a hlavně, pomáhá. Tedy takhle, ne že by dokázal úplně vyzmízíkovat moje černé kruhy pod očima a hluboké oční vrásky, ale znatelně napomohl. Kruhy pod očima jsou chvíli po namazání minimálně o polovinu méně tmavé a znatelné.. oční okolí je vypnutější než bylo a vrásky se mi zdají méně viditelné.. takže už nevypadám jako právě oživlá mrtvola. No a co teprve váčky. Jak jsem na ně dříve netrpěla, tak v poslední době se mne drží jako ďas.. po použití krému však nejsou vidět. Oční okolí je po použití rozzářenější a takové.. hezčí na pohled a příjemnější na dotek.. Líbí se mi ten efekt! Jednoduše přímo pro mne a tak se i tento oční řadí k mým oblíbencům řady Idéalia. 



Seženete běžně v lékárnách, cena je cca 500 Kč, ale věřím, že si zase Vichy připraví nějaké výhodné akce a balení (však Vánoce se blíží, že jo!).. Pak po něm nejspíš znovu sáhnu.

Co vy a Idéalia? Jste s tou řadou také tak spokojené?

8 komentářů:

  1. Ahoj,
    Vichy mi jako značka moc nevyhovuje, ale zrovna mám doma dva vzorečky krému Idealia, tak je teda vyzkouším, docela jsi mě nalákala:-) Já na oči teď používám překvapivě krém od Avonu, je z edice Anew Vitale a přišla jsem na něj jen náhodou. Ačkoliv mám Avon ráda, tak krémy mi tam moc nevyhovují, ale jela jsem v létě do Skotska a měla jsem doma sadu minivýrobků Anew Vitale (denní, noční a čistící krém v miniverzi, oční plné balení), tak jsem si ji vzala a zamilovala se:-)
    Doufám, že Ti zase bude brzy v životě svítit sluníčko:-)
    Hanča z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho miluji, i když já osobně ho preferuji na ráno, kdy nejen skvěle pomůže s korekcí všech nedokonalosti, ale hlavně není mastný a dobře mi na něm drží stíny.

    OdpovědětVymazat
  3. Já dost uvažuju, že si ho zajdu koupit. Mám totiž jeden takový blbý, tak si chci koupit nějaký lepší co nejdříve a tento jsem měla ze vzorečku a moc mi vyhovoval :).

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá super, nezkoušela jsem, zatím mám zálusk na levnější variantu od Ziaja.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Áno, nadšeně souhlasím! Taky mi nadchnul... já teda na kruhy netrpím, na váčky taky ne, ale prostě oční okolí je po něm krásně naducaný a prostě fresh...
    Jinak už jsem skoro u dna, tak by nějaká akce bodla, neb 500 ká je dost peněz... ale lepší koupit osvědčenej krém, než dva levné a neosvědčené, že?

    OdpovědětVymazat
  6. 500 € je vela. Musel by byt v akcii aby som si ho kupila. Ja som momentalne spokojna s ocnym kremom od Alverde. Je vsak pravda, ze nemam s ocnym okolim problem a ocny krem je u mna iba prevencia.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  7. nějak mě Vichy nechává chladnou, ale vím, že jsem měla vzoreček v nějakém z beautyboxů a nááádherně voněl :) každopádně putoval k mamince.

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)