úterý 16. září 2014

Dračí krev? Jasně!

Pěkný den vám přeji!

Dnes to bude vskutku zajímavá a nevšední recenze, řekla bych přímo nadpozemská, protože vám představím produkt obsahující dračí krev.. Že draci neexistují? Omyl! Díky jejich krvi mám hladký obličej! :D To je samozřejmě vtip, i když ne tak úplně. 

Sérum z dračí krve značky Diet Esthetic vás zaujme na první pohled. Jeho obsah totiž opravdu vypadá, jak kdyby obsahoval pár kapek krve.. Ten název je zajímavý sám o sobě.. Jednoduše když jsem ho uviděla, měla jsem potřebu ho zkusit.


Oficiální popis: Dračí krev je tmavě červená pryskyřice získávána z naříznuté kůry posvátného stromu peruánských indiánů - Crotonu lechleri, jehož domovinou jsou deštné pralesy Střední a Jižní Ameriky. Dračí krev obsahuje látky s vyhlazujícími schopnostmi a skupinu látek, které mají úžasné antioxidační schopnosti - 50 krát silnější než vitamin E. Dračí krev má vyhlazující a vypínací schopnosti, což znamená, že se stává optimálním prostředkem v boji proti předčasnému stárnutí, také napomáhá při problémech s akné a může být využita jako prevence vzniku strií. Neobsahuje minerální oleje, kvůli kterým by byla pleť mastná a neprodyšná. Sérum je určeno pro všechny typy pleti. Je vhodnou denní péči, jelikož pleť okamžitě vypíná nebo může být využito jako intenzivní noční péče.



Sérum přišlo zabalené v krabičce, včetně české popisu. Lahvička je umělohmotná, obsahuje pumpičku, což je sice praktické, ale trochu mne pumpička zklamala a naštvala, protože se zasekává, stříká nerovnoměrně a s hroznou silou. Nahodila jsem si tím i zeď, ehm.. takže nyní zdobí zeď červené fleky :-/ za to palec dolů. Jinak je ale sérum hrozně fajn, konzistence je gelovo-krémová, krásně se roztírá a ihned se vstřebává. Vůně je také velmi příjemná. Absolutně nevím, jak vám ji přiblížit, ale přijde mi ovocná, možná trochu jako ovoce liči? Jednoduše vůně hezká, nevtíravá a svěží. Nejvíc ale miluji ten pocit po aplikaci séra. Krásně se vstřebá a zanechá pleť úžasně jemnou! Nelepí, nežmolkuje, nezanechává žádný nepříjemný pocit masky, umaštěný obličej, nic.. jednoduše moc příjemné. Jediný problém s ním mám, nemůžu jej aplikovat nijak blízko očím. Jakmile jej dám totiž kolem očí, tak mě pálí a slzí. Musím se jim tedy dost vyhýbat. Což když si tak vezmete je docela na nic, jelikož sérum má působit na vrásky a vyhlazovat a já jich mám v okolí očí nejvíce.. No nakonec mi to ale až tak nevadí, protože na oči používám jiný krém a tenhle si nechávám na obličej. Zvykla jsem si jej používat každý večer místo krému a primárně od něho chci, aby mi udržel obličej v dobrém stavu bez pupínků, což úspěšně splňuje :) Opravdu mohu říci, že pupínek jsem za tu dobu, co jej používám, neměla.. póry jsou na tom také lépe a s černými tečkami v poslední době také nemám takový problém.. A hlavně, čeho jsem si všimla jako prvního, už se mi pleť tolik nemastí. Přijde mi teď trochu klidnější a nelesknu se jako diskokoule :) Takže v tomto ohledu mu nemám co vytknout, mé pleti prospívá.. nebo ji alespoň nijak neškodí :)



Vezmu-li to teda nějak kolem a kolem, tak pro mne spokojenost, i když má pár svých much. Mé pleti však svědčí, problémy s ním nemám, naopak pocit velmi příjemný. Plně mi dostačuje k péči o pleť, opravdu nic jiného kromě tohoto séra nepoužívám a vyhovuje mi to. Za mě tedy ano, pokud chcete v péči nějakou změnu, zkusit to můžete :) Cena je také přijatelná, v porovnání s množstvím. 100 ml séra stojí 470 Kč, což je myslím, celkem fajn cena. Seženete jej zde.

Máte s ním někdo zkušenosti? Zaujalo vás?

12 komentářů:

  1. Ja som nedávno užívala kvapky s dračou krvou :) takže by som sa tohto produktu nebála :) vyzerá veľmi dobre :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  2. To me teda zaujalo moc...ja ted na den zacala pouzivat lipioserum od Hadka a nejak se s nim nemuzu szit...draci krev bude asi dalsi na seznamu k vyzkouseni

    OdpovědětVymazat
  3. No jakože tohle mě celkem zaujalo
    Style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla od DE sérum na pigmentové skvrny a byla jsem taky spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem o tom slyšela, barvička vypadá hodně zajímavě :))

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou tam prosím silikony? Moc se v tom nevyznám... díky za info :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidím je, ale stoprocentně to potvrdit nemůžu, taky se v tom tolik neorientuji :)

      Vymazat
    2. hned na třetím místě, to Cyclo bla bla :D pokud se tedy nepletu, také nejsem žádný odborník.

      Vymazat
  7. vyzerá fakt bombovo! možno popremýšľam :) Ak sa môžem spýtať, čo tebe osobne zaberá na čierne bodky? Rada by som dostala pár rád, vďaka. :)

    http://beautiful-savage.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to fakt parádně. A název dračí krev mě přitahuje jako magnet :D

    OdpovědětVymazat
  9. ty výsledky jsou zajímavé, ale označení "dračí krev" mi přijde hrozně prapodivné :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. už tretia pozitívna recenzia! myslím, že neodolám:D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)