pondělí 18. srpna 2014

3 x dekorativka Avon

Krásný den všem!

Dnes jedna souhrnnější a obsáhlejší recenze. Najdete tu totiž hned několik kousků a to od značky Avon. V poslední době jsem testovala pár produktů této značky a abych nerozepisovala každý kousek zvlášť, dám vše dokupy.. 

Začnu tím, co jsem si oblíbila a co mne ohromilo..

Bronzer LUXE - odstín Warm Glow



Budete se asi hodně divit, ale mým největším oblíbencem této značky je bronzer z kolekce LUXE v odstínu Warm Glow. Sama se divím, fakt. Není to tak dávno, co jsem smysl bronzerů nechápala a nebyla jsem schopná je používat. Raději jsem vždy sáhla po tvářence.. až do letošního léta. Prvně, když se mi tenhle kousek dostal do ruky, jsem se smála. Nahlas. A říkala si, co s ním budu dělat.. tohle jde úplně mimo mě. Jenže něčím si mě jednoduše získal.. a já si řekla, že to prostě zkusím, stůj co stůj. No a tak jsem po troškách trénovala.. jednou ho zkusila, šlo to.. podruhé ho zkusila, jo dobrý.. potřetí ho zkusila, jééé to je krása. A už jsme kamarádi. Největší! Tohle léto bez něho nedám ani ránu. Bronzer je ve zlatém, luxusně vypadajícím obalu, který byl původně zabalen ještě v krabičce. Zlaté balení se mi opravdu líbí, na pouzdru je vyryto Luxe, stejně jako v samotném bronzeru a vypadá to hezky, snobsky :D Součástí balení je i zrcátko. Otevírání mne občas pozlobí, ale dá se, nelámou se na tom nehty, jelikož je to na zmáčknutí. Možná trochu škoda toho lesklého povrchu, na kterém je vidět každý otisk, ale jde to snadno vyleštit, pokud to chcete mít stále tip ťop :D Samotný bronzer je oranžovo-hnědá barva se zlatým, dosti výrazným, jemně namletým shimmerem. To mne z počátku děsilo, ale zbytečné obavy, na tváři je shimmer vidět pouze zblízka, z dálky si ho nikdo nevšimne.. Navíc nevím, ale k létu mi třpyt trochu i patří a tak se mi to na opálené tváři líbí :) Jednoduše mi shimmer nezabrání v tom, abych tenhle bronzer používala. Pigmentace bronzeru je úžasná. Stačí do něho štětcem párkrát ťupnout. Myslím však, že není třeba se pigmentace obávat, protože se dá bonzer krásně zapracovat a rozblendit do ztracena. Bronzer nepráší a na tváři vydrží bez velkých změn po celý den. Jednoduše ráno jej nanesu a večer se s ním na tváři vrátím. Mám ho opravdu v oblibě a nemám mu co vytknout. Seženete v katalogu, cena se pohybuje mezi 300 - 400 Kč, záleží na katalogové akci (momentálně 299 Kč).





Řasenka Big & Daring




Řasenka Big & Daring je naprostou novinkou. Zkouším ji pro vás už nějaké dva měsíce, takže je čas uvést zde své závěry. A ty jsou hodně překvapivé a hodně zajímavé. Nejdříve vám ji popíši celou a pak řeknu proč. Řasenka má jednoduchý černý obal, přišla také zabalená ve vrchní krabičce. V jednoduchosti je krása, nepotřebuji, aby mi řasenka hrála všemi barvami. Obal se rozšiřuje a zase zužuje, má zajímavý tvar a velikost. A co teprve když ji otevřete. Vykoukne na vás totiž zatočený megakartáč. Bála jsem se ho, ale zbytečně. Kartáček má prohnutý tvar, který odpovídá tvaru řas a ty se tak lépe podebírají. Barva je černočerná. A teď k jejím schopnostem. Řeknu vám, že jak jsem se bála, tak jsem po prvním použití čuměla jako péro. Ta řasenka mi udělala tak nádherné řasy, jako jsem dlouho předtím neviděla. Krásně natočené, černé, oddělené a hlavně úžasně dlouhé řasy! Co víc si od řasenky můžu přát? Konzistencí byla tak akorát - ani moc řídká ani hustá, aby slepovala. Žádné hrudky, na očích držela po celý den aniž by opadávala a vydržela dokonce i moje slzavé údolí a bazén ač to nemá v popisu práce. Prostě ideál, prodloužené a přirozeně vypadající řasy. Takhle to bylo nějakou dobu.. až jsem se začala hrozit chvíle, kdy začne vysychat.. No a je to tady :( Dva měsíce a řasenka začíná vysychat s čímž přichází dva zásadní problémy - hrudky a vysychání. Ani nevíte, jak mne to štve, protože jsem ji opravdu považovala za jednu z nejlepších řasenek, co jsem zkusila. Teď tedy tak nějak nevím, jestli ji mám ráda nebo ne, potřebovala bych s ní ještě aspoň měsíc-dva, abych byla spokojená :D Nafotila jsem ji ze začátku i teď, abyste viděli ty rozdíly, jsou dle mého dost patrné. Tak tedy nevím, zda ji doporučit či ne.. zvažuji, že si koupím ještě jedno balení a dle něho se rozhodnu, protože na jednu stranu bomba, na druhou jsem na ni naštvaná.. Seženete od tohoto měsíce v katalogu, cenu vám nepovím, ale tipuji tak 150 - 200 Kč, možná se objeví i nějaká zaváděcí cena.




Lak na nehty Metallic Efects - odstín Platinum Petal

Posledním kouskem, co vám dnes představím je nejnovější přírůstek do laků této značky. Na trh přichází jejich nová řada laků - Metallic Efects. Přišel mi v odstínu Platinum Petal, což je krásná metalická stříbrná. Nádherná barva, která si mne získala :) Lak opět přišel v krabičce (hrozně se mi líbí, že ke všemu mají ještě krabičku! :)), lahvička má ten jejich typický hranatý tvar. Štěteček je velký akorát, dá se s ním krásně lakovat bez přetahů. Lak perfektně kryje v pouhé jedné vrstvě, pro jistotu však lakuji dvě slabší. Suprově schne, do pár minut máte vystaráno. Perfektní. Co možná bude někomu vadit je pruhování, ale mám pocit, že to je otázka každého metalického laku.. nebo já si aspoň nedovedu metalický lak představit bez toho, aby na něm nebylo vidět, jak se lakoval :D No a pak je tu výdrž.. z té jsem dost rozpačitá, protože jeden den jsem lakovala a druhý den už jsem měla lak odškrábnutý.. tak jsem ho nalakovala další den znovu a opět to samé.. Jako nemůžu s jistotou říci, že tak špatně drží, možná trochu vinu přisuzuji i práci, ale nevím no.. jiné laky mi aspoň ty dva dny vydrží.. Takže tady zklamáníčko.. Seženete v nejnovějším katalogu, běžná cena bude 149 Kč, ale zase záleží zda bude v akci či nikoliv (nyní tady za 89 Kč). V nabídce bude hned pět zajímavých odstínů., já pokukuji po metalickém fialovém, ale opravdu zvažuji, zda do toho jít..




A co vy? Máte s některou z novinek zkušenosti? Nebo vás některá zaujala?

35 komentářů:

  1. No bronzer ti sluší moc, takže nevím, čemu jsi se prvně smála!:))) Jinak já ještě před pár lety stejně jako ty nenosila bronzer, ani tvářenku, ani rtěnek jsem moc neměla.. Ale postupně jsem to tak zkusila a teď nosím občas vše a baví mě to:) Já jsem třeba fakt "donedávna" nenosila tvářenku, mě to vždy přišlo moc, že vypadám jak klaun..:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom stejně :) rtěnky už sice nějakou dobu nosím, ale s výraznými jsem začala také relativně nedávno, to samé tvářenky a bronzery.. čím víc se tomu věnuju, tak začínám poznávat další kosmetický vychytávky a vymoženosti.. :D

      Vymazat
    2. Prosím si článek o tom, jak používáš bronzer! Jsem na tom stejně, nedokážu si představit, že bych to na sebe naplácala tak, aby to vypadalo hezky... Takže sem s informacemi pro naprosté bronzerové zelenáče! :)

      Vymazat
    3. Ufff, tak na to, abych radila jak s bronzerem, nemám :D jsem sama teprve začátečník.. ;)

      Vymazat
    4. Taky bych takový článek uvítala :))

      Vymazat
  2. Já nevím, ale nic mě až tak nezaujalo, ale ten lak vypadá dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám zkušenost s bronzerem a oblíbila jsem si ho stejně jako ty. Líbí se mi lak na nehty v tom fialovém odstínu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo ten fialový vypadá fakt dobře! Asi mu neodolám :D

      Vymazat
  4. bronzer je podľa mňa super ! :) ja zvažujem tiež jeho kúpu už dosť dlho a naozaj ti pasuje ! :) riasenku som videla aj ja v katalogu takže ďakujem za super recenziu určite ju skúsim! ... skús si doňho dať pár kvapiek roztoku na šošovky alebo pár kvapiek očných kvapiek :) mám s tým dobré skúsenosti a takto sú moje špirály zachránené a fungujú donekonečna :) metalické laky sa mi nepáčia teda ako ktoré, ten fialový by som si určite pozrela ale ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasím a líbí se mi bronzer ... lak nic moc a řasenka - zdá se mi, že ti slepuje řasy

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi bronzer i řasenka. Jen nevím, jak by mi ta řasenka vyhovovala, tyhle velké kartáčky moc nemusím. A lak se mi nelíbí, nosím jen pár barev a vždycky matné, takže bych ho vůbec nevyužila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě na velké kartáčky taky nejsem, ale s tímhle se mi pracovalo překvapivě dobře :)

      Vymazat
  7. Já Avon nějak nemusela, protože tak před 5 lety mi ho furt někdo štval... ale pamatuju si, že řasenky měl vždycky skvělé :) a ten bronzer je nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím :) Já ho mám ráda, nikdy mi to nikdo nenutil a vždycky jsem si objednala když jsem chtěla, takže mi nevadí.. :)

      Vymazat
  8. ten láček má úžasnou barvu, takovou ještě nemám :)) a bronzer taky nevypadá vůbec špatně :))

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zaujal bronzer a lak na nehty :). Řasenka vůbec ne
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mě zaujal bronzer. Teda vidím ho poprvé, ale moc se mi líbí. Barva je krásná a balení se velice povedlo :)

    OdpovědětVymazat
  11. S bronzerem se teprve taky učím, ale zatím tedy nic moc.. ještě chci počkat až budu více opálená (po dovolené), tak tomu dám ještě šanci:)
    Já u řasenek tedka budu asi dost kritická, co se týče použitelnosti, protože moji stávající řasenku už mám více jak 8 měsíců a pořád ještě funguje, sice už dosluhuje, ale použitelná ještě je.. což se s jinými řasenkami, které mi nevydržely ani dva měsíce nedá opravdu srovnat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po dovolené to bude ideál ;) No já teda řasenky většinou co dva měsíce měním, ale nebaví mě to! :D :-/ chci jednu nesmrtelnou! :D

      Vymazat
  12. Jojo tak to si vzpomínám moc dobře jak si psala,že bronzer není tvůj oblíbenec a že ti to s nima nijak nejde,tak teda vidíš,že to jde a važně vypadá skvěle,až na to balení,na mně je zbytečně velký ten obal.ale za to vypadá opravdu luxusně a snobsky :D
    K řasence,pějou na ni ody všechyn co ji měly možnost testovat,k výdrži,no nevím,mě řasenka vydrčí maximálně měsíc- dva a pak už stejně kupuju novou a mám pocitmže jt to tak u všech řasenek,všechny vysychají tak nějak po stejném období,některý víc a jiné mín.
    Lak se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo postupně se učím i s bronzerem.. zase za to může blog :D No jako já taky řasenky měním většinou po dvou - třech měsících.. ale tahle změnila vlastnosti tak rychle.. :-/ to mě štve! Chci jednu řasenku nesmrtelnou aspoň na rok :D

      Vymazat
  13. Jsem asi šílená, ale já právě čekám až mi ta řasenka drobet vyschne, řasy se mi tak moc líbí, více než na začátku.
    Také na ní budu psát recenzi :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jak u které.. ale ona začala slepovat a já ji stejně používám dál.. jen musím občas oddělovat, protože mít na očích tři slepené chuchvalce zas taky nevypadá hezky :D

      Vymazat
  14. Celkem mě láká ta bronzer, ale ta řasenka naopak vůbec.
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ten lak vypadá naprosto fantasticky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Od Avonu miluji tužky na oči a lesky. Jinak od nich asi nic dalšího nekupuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužky na oči jsou hodně dobré, mamka se k nim také pořád vrací :)

      Vymazat
  17. Od Avonu mám oblíbenou řasenku Supershock a laky mi vždy vydrží strašně dlouho až se divím a že by tento byl na nic?:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně laky nijak dlouho nevydrží :-/ ale barvy mají krásné a stejně je lakuji :D

      Vymazat
  18. Na řasenku jsem neslyšela nic extra záporného... Já teda řasenku měním cca po měsíci, prostě v okamžiku, kdy začne vysychat a hrudkovat :-D
    Už jí mám objednanou =o) v katalogu je +- za 100 Kč

    OdpovědětVymazat
  19. zaujal mě jen ten lak a u něj docela škoda, že tak šmouhatí :/

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Klárko, chci se zeptat jakým odličovačem se zbavuješ té řasenky, mě na ní nic nefunguje. :(

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)