čtvrtek 7. srpna 2014

New in - červenec 2014

Krásný slunečný čtvrtek, moji milí!

Červenec za námi a shrnutí novinek před námi :) Co se týče nákupů, tak byl červenec dost "chudým" měsícem. Přiznám se vám, že jsem si sama nekoupila vůbec nic. Vysvětlení jednoduché, v nákupech mám stopku, jelikož přišly na řadu jiné a mnohem důležitější výdaje, než jsou ty kosmetické. Navíc jsem měla dost běhání a zařizování, takže nějaké návštěvy drogérií a nákupy šly jednoduše stranou. Dnešní přírůstky jsou tedy z velké části ze spoluprací, z menší části dárky od kamarádek a nebo náhodné přírůstky.


Celkem za minulý měsíc přibylo 16 kousků do mé vlastní sbírky a 3 kousky, které budou dělat radost někomu jinému (vysvětleno níže). Dekorativní kosmetika z toho tvoří 7 kousků, 4 kousky jsou pečující produkty na obličej, 3 výrobky vlasové kosmetiky, 1 tělový a 1 z péče o nehty. Takže opět toho není málo.

Hned na začátku měsíce přišel nečekaný testovací balíček od Dermacolu. Obsahoval kromě jiného neonky, o kterých jste si mohli přečíst včera (tady). Dalšími novinkami jsou laky One Coat, které by měly perfektně krýt v jedné vrstvě a také Expresní odlakovač, který nejen vyživuje, ale také rychle a snadno odlakovává, voní a neobsahuje aceton.


Dále během měsíce přišlo několik dalších věcí z různě navázaných spoluprací. Jako první jsem navázala spolupráci s Diet Esthetic, od nichž jsem na testování obdržela Sérum z dračí krve (zní to luxusně, ne? :D) a Micelární vodu. O té jste se již mohli dočíst ve velkém testu micelárních vod (tady), sérum momentálně testuji. Před pár dny dorazila novinka z inhair.cz a to Keratinová pěna Azalea T.Q. O keratinu se všude jenom básní, takže se to nedalo odmítnout. Jsem zvědavá na její účinky! Jako poslední je tu nejnovější kousek a tím je pro změnu zase něco od biooo.cz, kteří mne oslovili. Jejich nabídka je opravdu široká, ale nakonec výběr padl na Suchý tělový olej Coslys. Ano, zase to vyhrál olej, ale prostě se nedalo odolat! Ten již pár dní zkouším a jsem prozatím opravdu nadšená! :)


Pak je tu jeden spešl balíček od Lirene, který ovšem nebudu testovat já, nýbrž ho přenechám na testování mamce. Byla mi nabídnuta sada péče o pleť pro 40+ a 50+, takže pro jednou udělám radost zase někomu jinému.. :) No a jelikož se pomalu, ale jistě blíží Vánoce, třeba recenzi mojí mamky někdo zužitkuje jako tip na dárek pro maminku ;) Vše přišlo luxusně zabalené a v balíčku byla i pozornost v podobě náušnic, což je fakt milé. Věřím, že mamka bude mít radost a to nejen z balíčku, ale hlavně z vlastností a funkčnosti kosmetiky.


Nezahálel ani L'oréal a tento měsíc blogerkám rozeslal hned dvě novinky na našem trhu. Nejprve Nude Magique Blur Cream, což se přiznám, že není zrovna novinka, která by mi učarovala, jelikož báze pod make-up se snažím v poslední době omezovat a zbytečně je na svou pleť nepatlat, dělají mi na ní dost paseku. Na druhou novinku jsem se těšila o poznání více, make-up Nude Magique Eau De Teint se dostal konečně i k nám! Líbí se mi jeho rozkošné balení a parádně mi sedne i odstín, takže palec nahoru.


No a pak je tu pár věcí, které se ke mne dostaly ze všech možný směrů - v ELLE se tento měsíc jako dárek objevily miniatury Aussie. 3 minute miracle jsem měla už dříve, recenze také nechyběla (tady) a jelikož mi tento pomocník sedl, další balení mi udělalo radost. Miracle Moist šampon mám poprvé, takže moc ráda vyzkouším, jestli bude alespoň z poloviny tak dobrý jako 3MM, tak budu nadšená :) Posledními přírůstky jsou voskové pásky a depilační krém na obličej Skin So Soft od Avonu, které mi dala kamarádka. Na rozdíl ode mne se Verča nemusí zbavovat knírku a tak nechala jejich spotřebování na mě :D 


A to je vše, přátelé. Takže testujeme, testujeme a za měsíc se tu u novinek zase sejdeme! :)

A co v posledním měsíci přibylo do vaší sbírky? Máte něco z toho vyzkoušeno?

16 komentářů:

  1. Pěkné, hlavně ten L`Oreal a Lirene je krásně balenej :) Já se taky ted snažím moc nenakupovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teším sa na recenzie pretože z týchto vecí nemám ani jednu odskúšanú :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak sérum z Diet Esthetic mám a za mě je to paráda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Loreal makeup mám moc ráda, používám ho ted denně :). Zbytek vyzkoušený nemám bohužel

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi by ma zaujímala recenzia na ten makeup od loreau :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odlakovač si musím také pořídit, jsem na něj hodně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné novinky, jsem zvědavá na produkty značky Diet Esthetic. Já jsem se tento měsíc krotila, všeho mám dostatečnou zásobu a nic speciálního jsem nepotřebovala. Navíc se budeme s přítelem stěhovat do Prahy, takže ať toho nemáme na stěhování moc. ;)
    >>>GIVEAWAY<<<

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se právě budu taky stěhovat, tak taky nechci zbytečně syslit, aby toho nebylo tolik :)

      Vymazat
  8. Těším s ena recenze :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám ty neonové laky od Dermacol a jsou celkem fajn :) Jinak se teď taky snažím hlídat v nakupování a je fakt, že jak nejezdím do školy, tak utrácím mnohem míň :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to se už moc těším na recenze, hlavně na to sérum z dračí krve :)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mě zajímá hlavně dračí krev, četla jsem o ní zatím zajímavé věci:)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten oranžový lak s puntíky vypadá moc dobře :) Možná si ho taky pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  13. co oni nevymyslí, sérum z dračí krve :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)