pondělí 21. července 2014

Vyživující sprška..

Pěkný pondělní podvečer!

Opět se hlásím o slovo, musím říci, že není nic lepšího, než si sednout a horkou jehlou sepsat článek! Nějaké plánování článků dopředu opravdu není nic pro mne, protože mi pak chybí ten kontakt s blogem.. :) teď už to snad zase půjde trochu lépe. Dnes tedy recenzi na miláčka, o kterém jste četli v předešlém článku.

V testovacím balíčku značky Dove mne zaujalo několik věcí, ale na rovinu přiznávám, že sprchový gel mne nechával celkem chladnou.. Ale nakonec se z něho vyloupl největší favorit z celé zásilky. 


Oficiální popis: Dove Caring Protection obsahuje revoluční technologii NutriumMoisture, která dodává pokožce hydratační složky a některé pro pokožku přirozené lipidy. Krémové složení napomáhá obnovovat ochrannou vrstvu pokožky a dodává jí hydrataci, hebkost a jemnost, které pocítíte již při jednom použití. Zajišťuje komplexní starostlivou péči o pokožku a vychází vstříc ženám, které nemají čas denně používat tělová mléka a krémy.



Vyživující sprchový gel Caring Protection je silně vyživující novinka, která má vaši pokožku ochránit během sprchování. Tak nějak jsem nikdy tuto vlastnost od sprchového gelu neočekávala, protože jsem zvyklá se pravidelně mazat, ale zase proč ne? Proč nechtít i po sprchovém gelu, aby vaši pokožku hezky hýčkal? :) Po sprcháči jsem tedy se zvědavostí sáhla a upřímně říkám, že jsem se hned po prvním použití zamilovala! On mi totiž více než-li sprchový gel připomíná tělové mléko do sprchy a jak jistě víte, to já můžu! Má úžasně jemnou, odlehčenou a svěží vůni, která se hodí do těchto teplých dnů.. Už podle konzistence poznáte, že se nejedná o běžný sprchový gel, protože je opravdu hustý, bílé barvy a hned po aplikaci zjistíte, že není tolik pěnivý. Připomíná spíše tělové mléko, než-li sprchový gel. K pokožce hezky přilne, možná až moc.. musela jsem se vždy poté důkladně opláchnout, abych ho ze sebe dostala. Ale nevadilo mi to, z jednoho prostého důvodu. Po umytí jsem měla díky tomu tak krásně jemnou, vyživenou a na dlouhou dobu provoněnou pokožku, že jsem z toho byla úplně paf. Opravdu jsem nikdy nezažila po umytí tak strašně příjemný pocit! Vážně mne potěšil, protože jsem neměla vůbec potřebu se po umytí mazat krémy. Efekt po umytí s ním se mi zdál snad i lepší než když jsem používala tělová mléka do sprchy. Jednoduše pecka a mega favorit! Určitě jsem ho neměla naposledy, protože takhle se nechám ve sprše hýčkat ráda! :)




Prodejní cena je 72,90 za 250 ml. Cena je na sprchový gel trochu vyšší než obvykle investuji, ale na tenhle si počkám v nějaké akci a určitě se jím zásobím.. Bude se mi nadmíru hodit ve dnech, kdy nebudu stíhat mazání..

Co vy a Caring Protection? Zkoušeli jste? Vyhovuje vám?

9 komentářů:

  1. Zrovna tento sprcháč jsem ještě neměla, ale měla jsem jiný Dove a nemůžu si ho vynachválit! Dove sprcháče jsou prostě skvělý - nádherná vůně, skvěle vyživují :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. dove sprcháče mám moc ráda a tenhle si budu muset, po tvojí recenzi, pořídit
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Sprchové gely Dove jsou jedny z mých nejoblíbenějších, právě kvůli tomu jak jsou krémové. Mám je ráda, protože krásně hydratují a ještě dlouho cítím na kůži jejich vůni. Tuto variantu jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem Dove, mám od nich veľa sprcháčov aj mliek a neviem si ich vynachváliť :)

    OdpovědětVymazat
  5. tento som ešte neskúšala, ale môj obľúbený je ten klasický :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od Dove mi přijdou všechny sprcháče hodně hydratující a celkově nejlepší pro mojí pokožku, naposledy jsem měla s granátovým jablkem a ten byl bomba:) Určitě vyzkouším i tento:)

    OdpovědětVymazat
  7. ja si pravidelne kupujem Dove sprcháče a tento je aj mj favorit :)

    OdpovědětVymazat
  8. sprcháče Dove mám docela ráda, dřív jsem je používala hodně, tak až bude nějaká slevička, mrknu se po tomto :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja jsem si ho taky ohromně zamilovala :) určitě si ho budu kupovat pravidelně :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)