sobota 5. července 2014

Spotřebováno - červen 2014

Krásný víkend a slunečnou sobotu, moji drazí!

Další měsíc se nám přehoupl a já se přiznám, že ani nevím jak.. Proto je tu další shrnutí za minulý měsíc. Tentokrát začnu pro změnu rubrikou Spotřebováno, protože.. tohle musíte vidět jako první! :D Je tu totiž historicky nejmenší spotřeba za celou dobu mého působení na blogu! 

Za minulý měsíc jsem celkem spotřebovala 3 kosmetické kousky. Sakra to je vám bída, že? :D Vysvětlení je však jednoduché a kdo sleduje pravidelně, tak to jistě ví. 14 dní v červnu jsem byla nemocná, takže mimo dosah kosmetiky. Jediné, co jsem z kosmetiky za tu dobu poznala byl sprchový gel, občas šampon a deodorant.. :D však to znáte, ve čtyřicítkách horečkách se asi budu těžko malovat.. :) Pak přišla Paříž, kde jsem se také líčila na minimum, takže tak.. Tam sice padly asi dva pytlíkové vzorky, ale domů jsem s sebou obaly netáhla :) proto tu jsou tři osamocené kousky a já nevím, zda mi to přijde více vtipné nebo smutné :D


Krém na ruce Hand Relief Aveda - o tomhle krému jsem psala nedávno. Krém byl hutnější a mastnější, než většina z nás od krému na ruce chce, ovšem já jsem si ho i tak dost oblíbila. Na noc jsem jeho hutnost a výživnější složení vítala, ráno jsem měla ručky v super stavu a po celý den jsem o ně už nepotřebovala nijak zvlášť pečovat. Mastný film mi přes noc problém taky nedělal, takže proto jsem byla spokojená. Vůně je bylinná, pro mě sice ne moc zajímavá, ale zvykla jsem si. Hodnocení: 3,5/5

Sprchový gel Original Source Raspberry & Vanilla Milk - veganský, voňavý, příjemný.. ta vůně vás zabije, je neodolatelná, milkshake hadr! Trochu řidší, takže pozor, abyste neplýtvali! Ale jinak, sprcháč, který jsem si užívala.. Přemýšlím o dalším balení.  Hodnocení 4,5/5.

Intense Classic Balm Skin 79 - moje nejoblíbenější BBčko padlo za vlast.. Z počátku jsem z něho byla taková rozpačitá, ale v posledním půl roce jsem nepoužívala téměř nic jiného. Je hutnější, pro moji pleť mastnější, takže musím přepudrovat t-zónu.. ale taky úplně nejlépe krycí záležitost, co mám (nebo jsem spíše měla), držící po celý den a skvěle padnoucí odstínem.. Já jsem prostě na ty BBčka a už zase přemýšlím o tom, jaké si na podzim seženu.. :) Tenhle můžu víceméně doporučit, pokud jste na hutnější a dobře krycí make-upy. Hodnocení 4/5.

Tak a to je vše.. :D Sakra, to je tak chudé, hrůza děs.. Takže zase příští měsíc a to vám slibuji trochu větší nálož obalů! :)

17 komentářů:

  1. Ten Original Source sprcháč jsem očuchala, ale přijde mi, že voní hodně chemicky a zase skončila u sprcháčů z M&S :/

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mně přijde vůně pěkná, zas přirozenější než třeba Balea, které si kupuji běžně :D :)

      Vymazat
  2. Ten sprcháč jsem dostala od kamarádky k narozeninám a od té doby ho používám jen na výjimečné události :D Nechci si ho vyplýtvat, voní úžasně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to naprosto chápu! :D Já si budu muset koupit další balení a chci zkusit další parfemace, mají jich víc :)

      Vymazat
  3. Příští měsíc to bude určitě lepší :-)

    Ten sprcháč mě láká, nedávno jsem ho očichávala v drogérii, jednou si ho asi pořídím.

    Jinak já se teda musím přiznat, že s sebou domů tahám i spotřebované pytlíčkové vzorečky z cest :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si to většinou táhnu domů taky :D ale tady jsem ty dva malé pytlíčky oželela :) Jinak příští měsíc to bude lepší určitě, už teď tam mám více obalů než za celej červen :D

      Vymazat
  4. Ten sprcháč miluji! :))) Teďka mám citronový a je boží :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty sprcháče Original Source bych chtěla vyzkoušet, musí vonět božsky :) A jinak - konečně normální spotřeba, já vždycky nechápu, jak můžeš spotřebovat tolik věcí :D

    OdpovědětVymazat
  6. Sprchac mam momentalne prave ten a nedam na nej dopustit!! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To mě tedy překvapilo, 3 kousky, to tu ještě nebylo :D !
    Hlavní je že jsi zdravá, já jsem marodila nedávno a týden jsem na sebe nic z kosmetiky nepatlala protože jsem na to neměla ani pomyšlení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? :D To je prostě nejmenší spotřeba ever :D No jak jsem byla nemocná, tak jsem byla ráda, že jsem na sebe občas vůbec dostala mýdlo.. :D nějaká kosmetika mě jinak nezajímala.. :D tak snad už nás bude provázet jenom zdraví.. ;)

      Vymazat
  8. Original source jsem vezla sestřence z Londýna. Za £0,99 jeden :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zaujalo to BB, protože je to přesně něco pro mě! :)

    OdpovědětVymazat
  10. jestli jsi nezkoušela, tak můžu doporučit Good afternoon peach green tea bb od Skinfood. Stojí 150,- (ebay), je krásně krémové, dá se hezky vrstvit a docela pohodově kryje a pěkně matuje :) já jsem moc spokojená a ačkoliv bych ráda zkoušela nové produkty, asi objednám znovu :)

    OdpovědětVymazat
  11. nemůže být každý měsíc posvícení :D tyhle sprcháče miluju!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)