sobota 19. července 2014

Oblíbenci - červen 2014

Pěkný den vám přeji!

Trochu opožděně, ale přeci, jsou tu červnoví oblíbenci. Řeknu vám, že na to, že jsem půlku června proležela a druhou se skoro nelíčila, tak mám těch oblíbenců celkem dost :) Ale je fakt, že se jedná o věci, které používám denně nebo laky, které jsem nosila i během nemoci :D


Z pečující kosmetiky tu mám jednoho fakt velkého oblíbence a tím je sprchový gel Caring Protection od Dove. O něm bude ještě samostatný článek, protože je to sprcháč, co si to po dlouhé době opravdu zaslouží. Prozatím prozradím jen to, že krásně voní (a vůně vydrží i po umytí) a úžasně hydratuje. To se opravdu jen tak nevidí :) Pak je tu ještě jeden kamarád od Dove a to je antiperspirant Invisible Dry. Je asi o chlup méně účinný než Rexona, ale i tak jej velmi ráda používám. Hezky voní, je opravdu jemný, pot (když už se zpotím) není cítit a hlavně oproti Rexoně mi nebarví oblečení! Plusové body pro něho. Poslední  pečující favorit je novinka od Vichy - Idéalia oční krém. Je opravdu moc příjemný, oční okolí mírně rozjasní a i když kruhy neschová, tak cítím, že mé oči jsou v pohodlíčku a cítí se lépe.


Z dekorativní jsou tu dva laky - jeden je pískový MOJE o kterém už jsem psala tady. Líbí se mi jeho odstín i jeho lakování a odlakování. Trochu horší je výdrž, ale prominu mu ji. O bílém Rita Ora od Rimmel jsem zatím nepsala, ale článek se chystá. Zahanbeně přiznávám, že je to první bílý lak v mé sbírce a mám  ho fakt ráda. Jeden z nejlakovanějších v poslední době, nemohu se ho nabažit. Sice se nanáší nerovnoměrně a tak je třeba více vrstev (2 - 3), ale schne rychle a poměrně dlouho vydrží.. a i ta perleť se mi na něm líbí. Takže mu říkám ano! Posledním kouskem je opět kosmetika MOJE a to trio oční stíny. Vzala jsem si variantu barev č. 5, která mne okouzlila už na fotkách. Tři přirozené odstíny, jeden hezčí než druhý, všechny se stříbrným shimmerem, což se mi líbí. Momentálně skoro nepoužívám jiné. Vypadají hezky samostatně nebo i vystínované s jinými stíny.. společně se stínují těžce, protože celkem splývají, ale zase pigmentací jsou na tom dobře a na oku perfektně vydrží po celý den. Blíže se o nich určitě brzy rozepíšu.


Tak a to je pro tentokrát vše..

A co jste si v poslední době oblíbili vy?

19 komentářů:

  1. Já hlavně opalovací krém Uriage, konturky od Essence a výrazné rtěnky.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiene sa mi veľmi páčia, pekné prirodzené farby :) ja som si v poslednej dobe veľmi obľúbila púder od Rimmel London Stay Matte :)

    OdpovědětVymazat
  3. Všetci si chvália Rexonu,ale počula som že farbí oblečenie.Nebude farbiť len jeden druh (jedna farba :D) ? I keď už antiperspiranty nepoužívam, predsa v zime nosím tričká s dlhým rukávom ..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tedy vážně nevím.. :) Ale je fakt, že s tou fialovou, co používám teď, jsem zatím žádné zničené tričko ve skříni nenašla..

      Vymazat
  4. Rimmel lak se mi moc líbí,musím se po něm mrknout,protože takovou bílou doma ještě nemám :)

    OdpovědětVymazat
  5. ta Ideália mě láká, moc mě láká... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ten sprchový gel vypadá hodně dobře!

    OdpovědětVymazat
  7. Kosmetiku Moje mám moc v oblibě je super a za tu cenu je to bomba'!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak já jsem teda nadšená jak z čeho.. Ale nemůžu říci, že by to bylo nejhorší.. :)

      Vymazat
  8. Ja mam od dove sprchac,suchy sampon a telove mlieko a neviem si vynachvalit tuto znacku. Ked sa osprchujem sprchacom od dove a natrem telovym mliekom tiez od dove tak to citim na sebe este tak cca pol hodinku. Oplati sa investovat do tejto znacky. :) Robila som aj na tieto produkty recenziu ak budes chcet pozri sa na moj blog.
    http://m2betka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Dove je prostě super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ta Idealia od Vichy mě docela láká :). Jinak moc pěkný článek, ale chybí mi tvoje videa, máš na ně talent ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já se přiznám, že mi videa ani nechybí.. :) ne že bych si na to občas nevzpomněla, protože jsou věci, které se ve videích lépe vysvětlují, ukazují.. ale ta práce navíc a ty pocity a čekání na ten ortel, to mi nechybí :D

      Vymazat
  11. Ten zelený lak od moje se mi líbí a ten bílý rimmel si chci koupit taky :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. zvláštní že píšeš, že má ten Rimmel lak perleť, protože já jí teda vidím jen na obalu :D

    OdpovědětVymazat
  13. zaujal mě jedině ten bílý lak, mám ho doma také :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)