pátek 4. července 2014

Lakujeme: Moje zkušenosti s pískáčem MOJE

Pěkný večer, moji drazí!

Dnes opět jeden lakovací, protože laků jsem v poslední době vyzkoušela více než dost :) a tenhle je jeden z těch, které jsem si oblíbila a lakovala dokonce vícekrát (u mne téměř zázrak!). 

Kosmetika MOJE je na našem trhu celkem novinka, i když už ji začínám na blozích pomalu vídat.. Já jsem objednávala minulý měsíc a na zkoušku jsem vzala od každého něco. Neodolala jsem ani pískovému laku, protože jak víte, mám je celkem v oblibě.. když přišel domů, tak jsem zjistila, že je to dost podobný odstín jako mám lak od GS (klik), ale naštěstí není úplně totožný, takže jsem se hned pustila do lakování a od té doby zdobil mé nehty několikrát..


Lak je maličký, v hranaté baňce a vypadá prostě roztomile. Díky jeho menšímu objemu (5,5 ml) mám pocit, že se možná někdy podívám na dno.. Po těch asi čtyřech použitích už čtvrtina chybí, to je u mě dobré znamení! Lak má díky své malé velikosti krátkou rukojeť, takže je třeba se s ní trochu secvičit, ale pak už to jde lehce. Štěteček je také menší, takže na nalakování palce potřebuji tak čtyři tahy, ale dá se :) Je to aspoň bez přetahů a zbytečného čmárání, lépe se to koriguje. Krytí laku je plné ve dvou slabších vrstvách, možná by stačila i ta jedna silnější.. Ale víte jak, pro sichr si dávám vždy raději dvě. Odstín laku č. 2 je do modrá s nádechem do zelena a obsahuje větší stříbrné třpytky. Musím tedy říci, že s fotkou na stránkách se moc neztotožňuje, čekala jsem ho o něco tmavší (proto jsem si ho vlastně taky brala), takže na to opatrně. Schne dohruba - tzn. pískový efekt, známe. Schnutí samotné mohu pochválit, protože během pár minutek je úplně na troud suchý. To miluji na pískáčích asi nejvíc, tu bombovní rychlost s jakou mám nehty nalakované :) Výdrž tedy nemůžu nijak zvlášť pochválit, je to takový průměr - dva dny v hezkém stavu, pak se začínají odrbávat špičky. To mne trochu zklamalo, protože třeba STARS jsou výdrží úžasné (alespoň některé). I tak ale nemůžu říct, že bych byla nespokojená, protože díky rychlému lakování si to klidně obden přetáhnu znovu :) Co se mi na něm opravdu líbí je celkem prímové odlakování. Chce to sice trochu přitlačit, ale oproti jiným pískovým jde dolů krásně :) Běžně pro jeho odlakování nepoužívám ani alobal.



Pro porovnání s Gabriellou Salvete, odstín 08 Azzurro


Celkově tedy musím říci, že jsem příjemně překvapená a celkem nadšená. Jako jo, Gábina je Gábina, ale tohle taky není špatné, jen co je pravda! Sympatické je mi také to, že je původem Čecháček, žádný cizinec :) Docela jsem si ho oblíbila a určitě patří mezi mé aktuální favority. Rozhodně jeden z výrobků této značky, který mne potěšil.. Seženete ho ve čtyřech různých odstínech tady za 49,90 Kč/ 5,5 ml.

Co vy a kosmetika MOJE? Slyšeli jste o ní? Máte s ní zkušenosti?

12 komentářů:

  1. já jsem si ho hrozně moc oblíbila:) vůbec nejsem na takové barvy, nějak se mi na mých nehtech nelíbí, ale tento odstín je naprosto úžasný :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva, na nehtech vypadá úžasně. Od této kosmetiky nic nemám, ale musím to napravit :o) pískové laky mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě ta kosmetika vůbec neláká :D Nelíbí se mi nějak obaly a ani obsah, takže kupovat nebudu, i když některé jejich výrobky jsou prý dobré :) Jinak mi přijde totožný s GS STARS Acquamarina :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo říkala jsem si, že má GS určitě ještě jeden podobnější.. :)

      Vymazat
  4. Také mi přijde že je úplně stejný s mojí aquamarinou :)) je ale krásný!
    Od téhle značky ještě nic nemám, ale zatím slyším samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Slyším o značce prvně =o) ale české produkty ráda podpořím

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá teda perfektně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes ho mamka zrovna prinesla. Musim rict, ze je fakt skvely. V jedne vrstve paradne kryje a schne raz dva. Skoda, ze jich nevyrabeji vic :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)