sobota 21. června 2014

Vysvětlení, plány a vyhlášení výherce giveaway.

Pěkné sobotní odpoledne!

Po více než týdnu Vás vítám u nového článku. Pauza byla naprosto neplánovaná a vážně nechtěná, ale bohužel na mě skočil někde po cestě nějaký vir a já to odnesla týdenním ležením s antibiotiky. Prodělala jsem zánět nosohltanu, uzlin, mandlí, ústní dutiny (jednoduše všeho co v puse a krku najdete..) s docela agresivním průběhem, kdy jsem prvních několik dní byla schopná jenom ležet. Horečky nešly pod 39°, jídlo jsem už více jak týden neviděla a jenom udržet se na nohách pro mě byl chvíli pěkný problém. Naštěstí po antibiotikách přišla rychlá úleva, ale bohužel normální jídlo se mne netýká doteď. Každopádně už jsem alespoň schopná spolykat prášky, mluvit a sníst mixovanou stravu, sedět chvíli u počítače, sledovat seriály, číst si nebo se jít i mrknout na štěňátka.

Rostou jako z vody.. :) pár dní jsem je neviděla a málem jsem je nepoznala. Už teď se děsím, až půjdou z domů.. :(
Všechno přišlo naprosto nevhod, jelikož jsem měla na tento týden spoustu plánů.. Takhle se vše přesouvá na poslední dny před Paříž (chvíli jsem se bála, že i na tu budu muset zapomenout), takže to teď bude celkem fofr. Doufám ale, že si každý den najdu chvíli času, abych si vždy na další den připravila nějaký článek. Určitě se můžete těšit na nějaké recenze, sice jsem teď měla celý týden od kosmetiky pauzu a kromě šamponu a sprchového gelu nic nepoužila, ale nějaké recenze vám ještě dlužím. Plánuji také článek o mých aktuálně používaných vůních, o mých nejoblíbenějších výrobcích z drogérie a blíží se zase konec měsíce, takže než se nadějeme, budou tu další rekapitulace (to bude asi nejmenší spotřeba ever! :D). Zapomenout nesmím ani na výročí blogu, které nezůstane nepovšimnuto. Tolik tedy k plánům tady na blogu, myslím, že je na co se těšit.

Pivoňky doslova zbožňuji.. Pracně jsem si minulý týden vyhledala poslední kvetoucí poupata a ani jsem si je nestihla užít, když jsem jen ležela :( :D
Konec keců pro dnešek, na závěr už snad jenom vyhlásím výherce soutěže o vlasový balíček. Random nakonec vybral jako vítězku Lulu B. Moc gratuluji a může ode mne očekávat e-mail s bližšími informacemi :)


Ostatní nemusí být smutní, protože nebude trvat dlouho a zase si zasoutěžíme.. :)

Přeji vám hezký zbytek dne a od zítřka už snad zase kosmeticky.. Dnes jsem potřebovala jenom nějak navázat na tu pauzu :)

12 komentářů:

  1. Šťeňátka jsou káááásné! Roztomilost sama :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Pivoňky jsou nej. Brzy ať jsi úplně fit!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak hlavně, že už je ti líp. Snad už bude jenom dobře. Na články se moc těším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovědětVymazat
  4. Snad poprvé mě ani nemrzí, že jsem nevyhrála :D Celou vlasovou sadu jsem si tento týden koupila a je úžasná :) :) Takže vítězce gratuluji a doufám, že bude také spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky :ú. emoci nikdy nepřicházejí ve vhodnou dobu, každopádně, přeji brzké uzdravení!!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. to je dobre ze uz je ti lip, to je hlavni, ten prubeh zni dost hrozne, chudaku :( stenatka jsou krasna! a u pivonek tam jeste jedno poupe vidim, tak jsi to stihla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je fajn že ti je dobře. :)) Štěňátka jsou nádherná :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak doufám, že už jsi fit, Klárko :) Pivoňky jsem marně sháněla v květinářstvích. Nikde je nemají. :( A štěňátka, bože rozplývám se nad nima pokaždé na facebooku. Jsou to krásní ňuníci.

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, aspon tu Paříž si užiješ, ještě, že ta nemoc nezasáhla i do toho! Tak at jsi brzo fit :)

    OdpovědětVymazat
  10. hlavně ať jsi brzy fit a užij si Paříž :))

    OdpovědětVymazat
  11. Tak snad budeš brzy jako rybička! :D Paříž je nádherná, nepřála bych ti, abys o ní přišla :( Štěňátka jsou nádherná, sama si pro jedno jedu 5.července a nemůžu se dočkat! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)