středa 4. června 2014

Oblíbenci za květen

Pěkný středeční podvečer!

Opět si teď dávám mezi články pauzy, ale důvod je jednoduchý.. Nabitý program a jiné věci, co mě zaměstnávají :) Kdo sleduje FB, tak asi ví, čím se zaměstnávám ve volném čase (klik). Přesto mám ale spoustu nápadů na články a několik připravených témat, jenom se do toho pustit. Dnes si však dáme ještě klasicky jako každý měsíc jednu rekapitulaci a to oblíbených věcí za květen.


V květnu bylo oblíbených věcí více než předtím, ale hlavně díky návratům ke starším kouskům, které jsem nějaký čas zanedbávala. Takže dnes je půlka věcí staronových oblíbenců, druhá půlka jsou novinky :)


Z dekorativní kosmetiky jsem byla tento měsíc hodně při zemi a vrátila jsem se spíš k osvědčeným produktům. Používala jsem víceméně totéž, buď jsem používala paletku W7, které jsem dávala stále šanci na změnu názoru na ní a nebo jsem používala tuhle VIVO paletku Unprotected, se kterou to táhnu už pěkně dlouho. Opět jsem se k ní naplno vrátila, protože zbožňuji její zemité a přirozené odstíny. Pro mě číslo jedna a to nejen v květnu :) Recenze tady. Druhým oblíbencem je též staronový kousek a snad ještě překvapivější, než předešlý. Jedná se totiž o oční linky ve fixe. Přiznám se totiž, že jsem na fixy nikdy moc nebyla. Od začátku jsem na gelové linky.. Jenže v poslední době, jako by se ve mě něco zlomilo a já už nedám fixu z ruky. Daleko lépe se mi s ní kreslí, navíc je to rychlejší a preciznější. A ke spokojenosti mi stačí fixa za 30 Kč, kterou jsem si kdysi koupila v obchodě u vietnamců. Mám ji doma už asi rok, ale dosud perfektně kreslí, nevysychá, je úžasně tenká a hrot se netřepí. Prostě jednička! Více jsem o ní psala tady.


Z pečující kosmetiky je toho trochu více. V prvé řadě tu mám krém na ruce Aveda hand relief, který jsem vám představila v posledním článku. Je mastnějšího rázu, ale na noc naprosto ideální, protože mi dá alespoň ručky dokupy. Navíc to malé roztomilé balení.. to já můžu. Recenzi najdete tady. Chladivý sprej na nohy od Avonu je záležitost ještě z loňska, psala jsem o něm tady a v květnu během těch pár dní veder jsem po něm opět urychleně sáhla. Sprej mi totiž alespoň částečně pomáhá na přehřátá a pálící chodidla. Takže si opět našel místo ze dna kosmetických zásob do popředí stolku, kde čeká na svoji příležitost.. a že to vypadá, že ta bude hned o víkendu, kdy se má počasí opět vyletnit :) Další dvě věci jsou pro vás úplné novinky. Effaclar Duo + od lékárenské značky La Roche-Posay vám představím pouze ve zkratce, protože o něm se chystám v nejbližších dnech rozepsat. Používám ho nějakou tu chvíli a musím říci, že změnu k lepšímu vidím. Effaclar je bojovník s akné a jeho vylepšená verze Duo + je ještě lepší v tom, že umí bojovat nejen se záněty samotnými, ale i s jejich následky - jizvičkami. To byl vždycky můj problém - po pupínku mi obličej ještě dlouhé týdny poté hyzdily jizvičky.. a můžu snad říci, že jsem na ně vyzrála. Více tedy čekejte v nejbližších dnech :) No a na závěr je tu příjemná záležitost do sprchy. Sprchový gel značky Original Source seženete v drogériích Rossmann a DM v několika voňavých variantách. Moje kamarádka Ivetka mi nadělila tu nejpříjemnější - lahodnou vůni Raspberry & Vanilla Milk, která je naprosto neodolatelná! Voní úplně úžasně jako milkshake. Parádní svěží a voňavá sprška. Sprchový gel je sice trochu řidší, takže si musíte dávat pozor, abyste si ho zbytečně neplýtvali, ale zase nádherně provoní pokožku. Vůně navíc vydrží i po opláchnutí a nikdo vám tak neodolá :) Sprchový gel se navíc chlubí tím, že je veganský a má 100% přírodní vůni. Za mě tedy velké ano a pokud na něho narazíte, jděte do něj, stojí to za to! :)

Tolik tedy moje oblíbené kousky za květen, tak zase příští měsíc!

Co bylo TOP v minulém měsíci pro vás?

11 komentářů:

  1. Vivo paletku som si zaobstarala vďaka tvojej recenzii a som s ňou veľmi spokojná. Ďakujem za tip na ňu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Effaclar Duo si plánuji už delší dobu pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nad tou paletkou asi popřemýšlím :) na sprchový gel už jsem koukala několikrát ale zatím váhám.

    OdpovědětVymazat
  4. Sprej na nohy je mým velkým oblíbencem, navíc krásně voní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vivo paletku si chci pořídit :))) A ten sprchový gel od Original Source mám taky je super!! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda bych se zeptala - vážně Effaclar Duo+ zajistil aspoň trochu vymizení jizviček po akné? Dlouho se s tím trápím a zatím marně. Díky moc. Eva

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi, jak je vidě, že tu paletku fakt používáš:) Já skáču od jedné k druhé a takovýhle pokrok nemám nikde:(

    OdpovědětVymazat
  8. musím říct, že na tom Effaclaru asi něco je, pomalu si něčeho začínám všímat :) jinak já jsem úplně unešená z toho očního krému od Vichy, ten se fakt povedl :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vivo paletku pořídím nejspíš mamině a možná i pak sobě. :)
    U mě je momentálně top paletka Naked a s více opáleným obličejem jsem se vrátila opět l bronzeru.

    OdpovědětVymazat
  10. Ta Vivo paletka je nádherná a určitě chci zkusit ten sprchový gel Original Source :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  11. sprcháče od Orginal Source voní skvěle! :) už jsem jich měla několik...

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)