sobota 3. května 2014

Oteklé oči po ránu?! Už ne.

Pěkný sobotní podvečer!

O tomhle gelu na oční okolí vám plánuji napsat už nějaký ten pátek. Používám ho už dobře od začátku roku a je to můj každodenní pomocník. Abyste pochopili, proč něco takového každé ráno používám, museli byste mě vidět po ránu.. Ne, nemusíte se bát, něčím takovým vás děsit nebudu :) věřte, že první pohled do zrcadla děsí i po těch letech mě samotnou, po ránu mám totiž pod očima opravdu šílené kruhy a otoky (a to vám většinou spím poctivě kolem 8 hodin!). No a protože jsem toho začala mít plné zuby, tak jsem se rozhodla s tím zkusit bojovat. Různých gelů a krémů pod oči už jsem vyzkoušela několik, ale první, který mne zaujal, je právě tento, Šalvějový gel od značky Ziaja.


Oficiální popis: Šalvějový gel pod oči a na oční víčka má za úkol zmenšovat otoky. Je vhodný i pro osoby používající kontaktní čočky. Obsahuje výtažek šalvěje a provitamín B5. Kromě zmenšení otoků pod očima, dokonale vyhlazuje a zpevňuje pokožku. Zaručuje odpovídající úroveň hydratace. Tonizuje a lehce vypíná. Dermatologicky testováno.

Použití: Naneste gel bodově pod oči a na víčka. Jemně vklepejte od vnitřního koutku k vnějšímu.



Gel mi přišel zabalený v krabičce, český návod byl nalepený samolepkou, jinak je celý obal popsán v polštině. To mi možná trošičku vadí, brala bych třeba alespoň nápis na tubě v češtině.. ale tak beru, dá se vše dohledat na internetu, kdyby bylo nejhůř. Tuba je menší se zúženým hrdlem, díky kterému nanesete menší množství krému. To mám u očních krémů/gelů moc ráda, protože alespoň jej zbytečně neplýtvám, lépe se to koriguje. Gel je průhledný, po rozetření trochu vodovější konzistence. Je krásně chladivý, díky čemuž by měl pomáhat na otoky.. občas pro lepší efekt ho na chvíli vložím ještě do ledničky, potom je to parádní zchlazení. Rozetřít a vklepat jde krásně, gel se rychle vstřebává a zanechává krásně hydratované oční okolí. Ale co je pro mne hlavní, otoky po chvilce ustávají a mizí! Samozřejmě by nejspíš zmizely během rána samy, ale s gelem to jde podstatně rychleji. Pár minutek po namazání jsou pryč a hlavně se mi zdá, že má dobrý vliv i na samotné kruhy. Sice nezmizí úplně a musím je vždy maskovat korektorem, ale rozhodně nejsou tak hrozně fialové, jako po probuzení. S gelem jsem neměla žádné problémy, oči mi neslzely ani nebyly nijak podrážděné (jako se mi stalo s jinými krémy a gely). Za mě tedy velmi fajn pomůcka, která vás nezruinuje a přesto vám pomůže s ranními defekty.

Gel seženete buď v Ziaja prodejnách nebo tady na oficiálním e-shopu Ziaja. Cena je 89 Kč za 15 ml.



Co vy a gely/krémy na oční okolí? Používáte? Trápí vás otoky a kruhy pod očima?

15 komentářů:

  1. Tak tohle zní skvěle! Konečně u nás otevřeli Ziaja prodejnu, tak se půjdu podívat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě skoč, některé věci Ziaja jsou opravdu fajn! Hlavně doporučuji jejich peelingy! ;)

      Vymazat
  2. vypadá zajímavě :) ale já jsem spíš na ty hutnější krémy, musím mít pod očima pocit, že tam něco mám mázlého. otoky mě ani tak netrápí, jako ty kruhy, ale ty mám prostě furt, na ty nepomůže krém :( ale stejně to pořád zkouším...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kruhy jsou mrchy, taky se mi jich nedaří zbavit.. :( snad jen.. pořádný korektor! :D

      Vymazat
  3. Spíš kdyby byl nějaký krém, který takhle rychle vyzmizíkuje tmavé kruhy pod očima! :D Na otoky trpím méně a většinou rychle splasknou :)

    OdpovědětVymazat
  4. Budu si jej muset pořídit, trápí mě po ránu stejný problém jako tebe :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  5. Tak naštěstí nemám oteklé oči, ale díky za tip třeba pro mamku, babičku :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ve svých dvaadvaceti letech zatím žádné kruhy pod očima ani otoky nemám, zatím používám (dost sporadicky) krém na oči od alverde. Tento ale možná někdy zkusím. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Používám momentálně gel od Oriflame a Avonu, ale chtěla bych si koupit nějaký oční krém zn. Ziaja.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu mám jeden od Oriflame a z toho mě šíleně štípou oči! :)

      Vymazat
  8. po této značce pokukuju už děěěsně dlouho :D musím si od ní konečně neco pořídit!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Teda, tohle mě nadchlo! Asi ho nadělím mamce ke dni matek :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)